- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eviniz çook güzel güle güle oturun tarzınız klasik sanırım ben pek sevmiyorum ama sizin evinizde hoş durmuş birde bebekleriniz ikiz sanırım allah bagışlasın mutfak halınızıda ayriyetten bayıldım..........
maşallah evin cok güzel ferah Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
eger kendi evim olsa kesinlikle böyle döşerdim...
hem modern, hem ferah, insanın içi açılıyor resmen.
hele de sanırım ikizleriniz var.. onların evin içinde oluşu
yeter bi evi güzelleştirmeye
valla canım fotoğraflara bakarken başım döndüüüü hepsiii ters olmuşşş ....
Iste bunlarda devami......
Eki Görüntüle 984529 Eki Görüntüle 984538 Eki Görüntüle 984536 Eki Görüntüle 984535
Tasinali 1 ay olduama daha evimi tam olarak tamamlayamadim ozelliklede aksesuar konusunda. Salonuma runner diktiriyorum daha teslim almadim aksesuar bakiyorum ama daha icime sinen bisey bulamadim bu konuda sizden yardim bekliyorum hanimlar her turlu elestiriyede acigim buyrun evim....
Eki Görüntüle 984470 Eki Görüntüle 984474 Eki Görüntüle 984451 Eki Görüntüle 984450 Eki Görüntüle 984452
evin harika hemen hamile mi kaldın tatlım yeni evlisin daha yatak odandaki aynayı beğendim içi dolap mı?
salonunu beğenmedim sadece çok klasik ama tabi zevkine göre senin evin orası
ağız tadıyla çocuklarınızla huzurla oturun inşallah..
ıste bunlarda devami......
Eki Görüntüle 984529 Eki Görüntüle 984538 Eki Görüntüle 984536 Eki Görüntüle 984535
Yorumun icin tesekkurler eski evimin salonu spordu buda klasik olsun istedim biraz..