• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar Biraz Özel Ama ...

maşallah ya adama bak ne bu şimdi çocuk istiyormuş oldu deseydin sende ne kadar bencilce bir düşünce bu
süt korumaz canım sen en iyisi herkesin dediği gibi spiral taktır
eşinlede konuş bu kadar bencillik olmaz sanki tüm kendisi uğraşıyor çocukla allam yaaa

ben ebe olarak yazacağım.süt 6 ay koruyabilir ama güvenmemek lazım.normal doğumdan sonra 38 ve 42, günler arası sezeryan sonrası 6 ay sonra gebelik yoksa ria takılabilir.eğer regl olmamışsan özel doktorlar ultrasonla bakıp hamilelik olmadığını kesinleştirdikten sonra riayı takıyorlar.açsap merkezlerinde regl olmazsan takmayabilirler.hemen hamile kalırsan 2,bebeğinin sütü az olabilir.hamileyken emzirmekte bir sakınca yok ama unutmamak gereken birşey var ki fazladan enerji lazım.

yahu sut nasil koruyacakmis benim doktorum 40 kadar beraberlik yasak dedi hemen gel sonra kontrole korunacak biseyler takariz dedi..

arkadaslar bile var mi bilmiyorum ama ben kolumdaki derinin altina taktirdim onu emdirirken de kullanabiliyorsun ve 3 sene koruyor..

valla bu konuyu okuyunca esime bin kere sukur ettim benim ki de istemiyor.. bi ara annesi olsun beraber buyurler dedi ama esim olmaz cocugumuzu sevgiyle buyutelim hele dedi..

bebeğin 3 aylıkken 2.yi istiyor:1shok::1shok::1shok:
süt kesinlikle korumaz önlemini al sana da yazık kucağında ki bebeğe de yazık sakıncası yoksa ilk bebeğinin cinsiyetini öğrenebilirmiyim

Back