- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Benim bildigim spiral takildiktan sonra korur. Ve adet döneminde takılır. Takılmadan onceki iliskiye ne gibi faydasi olacak ki?Doktorumla görüştüm ria takılacak gebelik olmayacak çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildigim spiral takildiktan sonra korur. Ve adet döneminde takılır. Takılmadan onceki iliskiye ne gibi faydasi olacak ki?Doktorumla görüştüm ria takılacak gebelik olmayacak çok teşekkür ederim
Bu gibi Acil durumlarda takılıyormuş internette de yazıyor koruyormuşBenim bildigim spiral takildiktan sonra korur. Ve adet döneminde takılır. Takılmadan onceki iliskiye ne gibi faydasi olacak ki?
Peki siz doktora sorarken ilacin markasini soyleyerek mi sordunuz yoksa ertesi gün hapı mi dediniz sadece?Bu gibi Acil durumlarda takılıyormuş internette de yazıyor koruyormuş
İsim verdim iki hapında adını söyledim içsen bile en az 12 saat sütünü sağ dedi ki bence yeterli değil dedi önermem dedi bi üç gün felan sütünü sağ dediPeki siz doktora sorarken ilacin markasini soyleyerek mi sordunuz yoksa ertesi gün hapı mi dediniz sadece?
İçilmez değil içilir ama süt sağmak zorundasın dedi birde senede sadece bir kere hakkımız oluyormuş bidaha içemezsin dediPeki siz doktora sorarken ilacin markasini soyleyerek mi sordunuz yoksa ertesi gün hapı mi dediniz sadece?
Hiç bilgim yok bu konuda malesef bende bu değere bakıldı mı bilmiyorum gebelikteMerhabalar, 3 haftalık gebeyim beta 835 ama progestronum 15.44 önceki kan değerinde progesteronum 16.54 du ,, hafif lekelenme yaşıyorum, sizce progestron değerim çok mu düşmüş, düşük olur mu