Yine yanlış, prenses olmali o zaman, prens değil
Neyse sizden iyi bi vayb alamadim
[/QUOT yazım hatasi olmuş olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine yanlış, prenses olmali o zaman, prens değil
Neyse sizden iyi bi vayb alamadim
[/QUOT yazım hatasi olmuş olabilir
Sizin diger konulardaki yorumlarinizdan ve bu konudan erkek oldugunuza eminim ama ispatlayamamHerkese iyi aksamlar 1 haftadır ilişkide ıslanma sorunum var sevişiyoruz ama islanma olmuyo afedersiniz eşim tukrukle ıslatıp öyle devam ediyo neden olabilir
Tabii ki ya da bebek uyudu diye içeriye kacilir, akşama bir şey olacağının sinyali verildiyse bebek park yatakta salonda bırakılır .ahah gecenın bı vaktı hadı oturma odasına gecelım dıye mı uyandıracak ilaahi
:)) sureklı olan bısı degıl :)aman neyse :) ben de ya sımdı bı erkekle cınsel muhabbet yaptıysam kısmını dusununce bı duraksadım yazacagım varsa da yazamam artık buraya :)içime kurt dusurduTabii ki ya da bebek uyudu diye içeriye kacilir, akşama bir şey olacağının sinyali verildiyse bebek park yatakta salonda bırakılır .
Temmuz sıcağında nevresim altında ter içinde sessiz sinema oynamaktan iyi değil midir
Neyse,bana ne :)
Konu sahibi gerçekten iki kızınız varken prenslerimin annesi diye Nick mi aldınız? Değiştirme hakkınız var, isterseniz değiştirin kullanıcı adınızı
Rahat olun erkek değilim:)) sureklı olan bısı degıl :)aman neyse :) ben deya sımdı bı erkekle cınsel muhabbet yaptıysam kısmını dusununce bı duraksadım yazacagım varsa da yazamam artık buraya :)içime kurt dusurdu
Woman'in mesajından sonra konu sahibinin eski mesajlarına gittim de , şuna çok güldüm..ara sayfada kaynamış, hakettibi like'i alamamis bir yorum;:)) sureklı olan bısı degıl :)aman neyse :) ben deya sımdı bı erkekle cınsel muhabbet yaptıysam kısmını dusununce bı duraksadım yazacagım varsa da yazamam artık buraya :)içime kurt dusurdu
Öpen marringe nedir
ayyyWoman'in mesajından sonra konu sahibinin eski mesajlarına gittim de , şuna çok güldüm..ara sayfada kaynamış, hakettibi like'i alamamis bir yorum;
Önceki mesaj;
"boşanmak istemiyorsa open marriage kabul etsin bari"
El cevap;
Öpen marring nedir diye sordum bilmediğim için boşanmak istemiyosa öpen marringe kabul etsin diye bısey yazmadım çok ayıp sizeWoman'in mesajından sonra konu sahibinin eski mesajlarına gittim de , şuna çok güldüm..ara sayfada kaynamış, hakettibi like'i alamamis bir yorum;
Önceki mesaj;
"boşanmak istemiyorsa open marriage kabul etsin bari"
El cevap;
Size göre aldatilan kadınlar kocalarinj affetmeli boşanmamalı ya hani. Peki ya kadınlar hangi durumlarda boşanmali?Boşanın.
Kayganlastirici jel denen birsey var alin kullaninHerkese iyi aksamlar 1 haftadır ilişkide ıslanma sorunum var sevişiyoruz ama islanma olmuyo afedersiniz eşim tukrukle ıslatıp öyle devam ediyo neden olabilir
Ben yuva kolay kurulmuyo anlamında dedim yanlış bişey demedimSize göre aldatilan kadınlar kocalarinj affetmeli boşanmamalı ya hani. Peki ya kadınlar hangi durumlarda boşanmali?
Tükürükleyen koca'dan boşanılır bence hı?
Tükürük bedava ama naberKayganlastirici jel denen birsey var alin kullanin
Gelsin mantarlar enfeksiyonlar öğkTükürük bedava ama naber
Önceki mesaj diye belirttim zaten. El cevaptan sonrası sizin yazdiginiz.Öpen marring nedir diye sordum bilmediğim için boşanmak istemiyosa öpen marringe kabul etsin diye bısey yazmadım çok ayıp size
Öpen marring nedir diye bilmediğim için sordum ben onun haricinde bişey yazmadım niye bunu anlamıyorsunuz bilmemiş olamam mi herkez herşeyi bilmeye bilirÖnceki mesaj diye belirttim zaten. El cevaptan sonrası sizin yazdiginiz.
* Open married yani açık ilişki demek. Madem eşin aldattı,madem ikiniz de bunu boşanacak bir şey gibi görmüyorsunuz, o zaman açık ilişki yaşayın,isteyen istediğiyle beraber olsun. En azından kimse kimseyi aldatmaz,demek istemiş
Yok artık ya, çok abartı olmamış mı buNiye kuruyor bilemedim ama kocan tam bir bedavacı bacım, hadi ilk gün kuruluk oldu ertesi gün kayganlaştırıcı al gel neden yani tükürmek. Sümük daha cıvık kaygan yarın da sümkürür bu gidişle
Bilmem olmuş mu , tükürükten bir tik yukardan çıkıyor o da sonuçta. Eşi abartmış gibi geldi bana yağ falan da bir seçenekken tükürmek. Yani kısaca böyle durumlar için bir kayganlaştirici-bebe yağı- zeytinyağı falan bulunduran yatağın kıyısında köşesinde demek istedim ama nereye( kendininkine mi-karısıninkine mi ) tükürdüğünü düşünürken öyle dümdüz yazamadımYok artık ya, çok abartı olmamış mı bu
Ne var bu kadar abartacak.sevişme bu.neler yapılıyor.tükürük mü dert oldu? Oral diye birşey var.Kayganlastirici jel denen birsey var alin kullanin