Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeterince sevisip orgazm olmuyorsunuzdurHerkese iyi aksamlar 1 haftadır ilişkide ıslanma sorunum var sevişiyoruz ama islanma olmuyo afedersiniz eşim tukrukle ıslatıp öyle devam ediyo neden olabilir
adet bıttıgı zmanlarda bıraz kuruluk olabılıyo. ya da mantar falan olcaksındır bı dıkkat et. yanı kadında kuruluk olsa bıle erkegın zevk sıvısı ıslatır yıne tukuruge gerek kalmaz. ama şu var cok komık olcak belkı ama ust tamamen acık sex yaparken ruzgar esıyo sankı de kuruyo gıbı hıssedıyorum bazenHerkese iyi aksamlar 1 haftadır ilişkide ıslanma sorunum var sevişiyoruz ama islanma olmuyo afedersiniz eşim tukrukle ıslatıp öyle devam ediyo neden olabilir
Olabilir ama son 1 haftadır var önceden yoktuYeterince sevisip orgazm olmuyorsunuzdur
Allah korusun mantar olmam inşallah illaki üst açık seks yapıyoruz üst kapalı seks mi olur)adet bıttıgı zmanlarda bıraz kuruluk olabılıyo. ya da mantar falan olcaksındır bı dıkkat et. yanı kadında kuruluk olsa bıle erkegın zevk sıvısı ıslatır yıne tukuruge gerek kalmaz. ama şu var cok komık olcak belkı ama ust tamamen acık sex yaparken ruzgar esıyo sankı de kuruyo gıbı hıssedıyorum bazen
asdjnalksdnaklsdas ay allah da senı guldursun. valla kışın totişim donduAllah korusun mantar olmam inşallah illaki üst açık seks yapıyoruz üst kapalı seks mi olur)
Amin saolun üstte olunca birde yorganla battananiye ile hiç uğraşamam donsun totislerimiz o kadarda olsun)asdjnalksdnaklsdas ay allah da senı guldursun. valla kışın totişim dondu
Uyariliyorum sanırım anlamadım nasıl eşim almış gibi duruyoUyarilmiyorsunuzdur. Bu arada neden nicki esiniz almis gibi duruyor?
cocuk yokken kım takar yorganı :) sımdı mecbur ınsan cekınıyor.Amin saolun üstte olunca birde yorganla battananiye ile hiç uğraşamam donsun totislerimiz o kadarda olsun)
Çocuklar uyuyunca fazla ses çıkarmadan hallet bı zahmet)cocuk yokken kım takar yorganı :) sımdı mecbur ınsan cekınıyor.
Neden hemen boşanmak anlamadimBoşanın.
Insan kendinden " prenslerimin annesi " diye bahsedemeyecegine gore?Uyariliyorum sanırım anlamadım nasıl eşim almış gibi duruyo
Ben bir tek Türk sitkomlarinda üstüne yorgan alıp sevisiliyor zannediyordum bir de Sims oynarkenust tamamen acık sex yaparken ruzgar esıyo sankı de kuruyo gıbı hıssedıyorum bazen
İki tane kızım var onlar için o nicki kullandım erkek değilimInsan kendinden " prenslerimin annesi " diye bahsedemeyecegine gore?
Ya da erkeksiniz
ahah bebegım var 7 aylık bı arkadasım dedı bılıc altına gırermıs dıye aynı odada durdugumuzdan. o da esım ısrar ederse zaten :) yoksa yatak odasından uzakta yasar olduk:) 1 aydır dıkkat edıyorum :) ya haklıysa dıye :)Ben bir tek Türk sitkomlarinda üstüne yorgan alıp sevisiliyor zannediyordum bir de Sims oynarken
Gerçekten yapanlar da mi varmış
Yine yanlış, prenses olmali o zaman, prens değilİki tane kızım var onlar için o nicki kullandım erkek değilim
Evde kaynana mi var, tüm odalar sizinahah bebegım var 7 aylık bı arkadasım dedı bılıc altına gırermıs dıye aynı odada durdugumuzdan. o da esım ısrar ederse zaten :) yoksa yatak odasından uzakta yasar olduk:) 1 aydır dıkkat edıyorum :) ya haklıysa dıye :)
ahah gecenın bı vaktı hadı oturma odasına gecelım dıye mı uyandıracak ilaahiEvde kaynana mi var, tüm odalar sizin