- 11 Aralık 2013
- 3.336
- 94
- 37
-
- Konu Sahibi esradincel
Anladım canım benim biz 5. ayı bitirdiğimizde yoğurda başlayacaz bende öyle yapayım o zaman :)
Bende 5.ayda başlıcam denemek amaçlı kendi sütümden de mamadan da yaptm gayet iyi sonç aldm👍👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında kendi sütümden mayalasam çok iyi olcakta nasıl sütümü sağacam bilmiyorum olmadı alırım artık hangi mamayı kullanıyorsun mayalamak için canım
Süt sağma mkinası yada el pompasyla sağ cnm😊Ben hiip ve hero baby dönüşümlü kullnıorm cnm
Bu sütlü pirinçli mama dan değil değilmi normal mama ile mayalıyorsun dr bana numunelik vermişti olmadı onlarla mayalarım bende
ilk yogurtla baslanir canm sonra sebze corbasi. meyve lere snradan gecilir sekerli oldug icin.
1 küçük boy havuç
1küçük boy patates
1 yemek kaşığı irmik
Patatesleri temiz suyla yıkayın, kabukları soyup doğrayın.
Havuçları doğrayın.
Patates ve havucu 2 bardak içme suyuyla, yarım saat süreyle kapağı kapalı olarak pişirin.
Diğer yanda irmiği de haşlayın. Sonra hepsini karıştırın. Kıvamını bebeğinizin ağız tadına göre ayarlayın.
İrmik, patates ve havucu blendırdan geçirin.
Canm naciZhane bende amyleyim gerçi birazdan program ekleyveğim sayfaya ilk bebeğin gıdası meyvesuyudur elma armut havuç günlük değişebilir
Daha sonra çorbadır
Püreler 5.ayda uygunudur
Resimli rkleme yapıcam bakarsn yine
Buraasi cok iyi olmus farkli yerlerde ariyodum ne yedirsem diye bizde basladik ek gidaya beş bitti muz u cam rendede eziyorum hafif sulandirip veriyodum sonara biraz elma gunluk inek sutu aliyorum garantili biyer kucuk kavanozlara yapiyorum bazen sade bazen meyveli muz elma bayilarak yiyo yogurda bayildi ama henuz sebze denemedim erkenmi diye dusunuyorum ayrica pirincten yana asla degilim şeker orani cok yuksek ne yapsam sebze olarak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt okudum bastan cok hos bi konu acmakla iyi yaptin suan en cok ihtiyacimiz olan şeyler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ek gidaya gctiysen sebze icn gc degil canm.
ilk kabak havuctan basla.
tarhana varsa evnde sonraki zamanlarda gecebilirsin.
ilk sayfada tarifim var.
gizem de koymus tarif nlara bakarak yapabilirsin.
hic ugrasma blender dan cek.Cnm ben sebze corbasini blender d
an gecirip sonra tel suzgecle suzuyorm. Blender la ezilmez mi ?
Esracım yazda kitabı imza gününe gelelim😄😄canmm
kitabin adi topk adiyla ayni dusunsene
yazari yada yazarlari diyelim hepmizz