- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
-
- Konu Sahibi esradincel
Kızlar harkasınız yeni topiğimiz hayırlı olsun :))))
Gizemmm yoğurdu çaldıktan kaç gün sonra yediryorsun normalde biz yoğurt çaldığımızda çaldığımız günün ertesi günü dolapta bekletiriz sonraki gün yeriz sen basıl yapıyosun canım
Topiginiz hayirli olsun cok isime yarayacak ama cok dusunuyorum bende iki gundur doktorumuz bize ek gida hakkinda birsey soylemedi bide neye gore veriliyor ek besin benim oglum iki hafta once 9500 kiloydu simdi durimunu bilmiyorum yarin Doktoruna soracagim sizce gecmelimiyim ek besine oglum 4.5 aylik suan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canm bence başlama ek gıdaya bebeğin kilosu iyi ama hatta ayına göre fazla bence sadece anne sütümü alıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosbulduk canim sagol evet sadece anne sutu aliyor bi kere elma suyu vereyim dedim yuzunu eksitti daha da vermedim
Hosbulduk canim sagol evet sadece anne sutu aliyor bi kere elma suyu vereyim dedim yuzunu eksitti daha da vermedim
İlk meyve suyuna 2-3 kaşık başla hergün artır mesela
1.gün 3 tatlı kaşığı
2.gün 5 tatlı kaşığı
3.gün 30cc
Daha sonra aldığı kadar
Çorbada bu şekilde tatlm
Cok tesekkur ederim tariflerinizi simdiden not aliyorum cok isime yarayacak yarin elma suyunu tekrar deneyeyim o zaman demir eskisligmiz de var hgb miz 9 cikti demir ilacida kullaniyorum gunde 14 damla toplamda fazla mi sizce
Kilo başına olmalı demir ilacı bence fazla mesla masal duru 6,5 kilo 6 damla kullanıorz demir ilacı kiloya göre verilir eksiklikte olsa fazla gelsi bana dur ben onu yarn sorayım babama sana sölerim canm tammı
Ayrıca demir eksikliği varsa her sabah aç karnjna muhakkak keçiboynuzu veya üzüm pekmeZ ver ben masala 3 aydan beri veiriorm değerleri çok iyi doktor bile kullan dedi
Ayrıca canm demir ilacını tek öldürmeyen şey elma suyudur onn içinede koyabilirsin aklnda tatlm😄
Yarn sana dönücem şimdi yatıorm i geceler
Hatta bana kilo basina iki damla dedi doktorum yani 18 damla ben o kadar vermedim pekmez agir gelmez dimi annem gecen yaz kara dut pekmezi yapti koyden getirdi ondan bi cay kasigi versem hergun olurmu doktor bana bu kadar vermezsen damlayi kansizligi gecmez ogrenme eksikligi olur dedi tamam canim yarin haber bekliyorum senden cok tesekkurler iyi geceler
Hatta bana kilo basina iki damla dedi doktorum yani 18 damla ben o kadar vermedim pekmez agir gelmez dimi annem gecen yaz kara dut pekmezi yapti koyden getirdi ondan bi cay kasigi versem hergun olurmu doktor bana bu kadar vermezsen damlayi kansizligi gecmez ogrenme eksikligi olur dedi tamam canim yarin haber bekliyorum senden cok tesekkurler iyi geceler
Cok tesekkur ederim tariflerinizi simdiden not aliyorum cok isime yarayacak yarin elma suyunu tekrar deneyeyim o zaman demir eskisligmiz de var hgb miz 9 cikti demir ilacida kullaniyorum gunde 14 damla toplamda fazla mi sizce
Slm canm babam ile görüştüm normal dedi değerlerinie göre devam etsin dedi birde kabızlk yapıyormu ilaç dedi bende bilmediğimden bişi diemedim yapıyormj kabılzık
Yok canim cok sukur kabizlik yapmadi gunde 6 7 kez kaka yapiyor oglum simdi ben 14 damlami vereyim ilaci cok mu dusuk değeri babanin meslegini merak ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bu sebze corbasi haliyle fazla geliyor, yaptiktan sonra nasil ve kac gun saklayabiliriz bilen var mi? Mesela buzluga koysak kilitli minik posetlere olurmu acaba? Birde 5 aylik bebek icin olculer ne olmali? Doktorumuzdan tatmin edici cevap alamiyorum, formalite icabi bakiyor sanki, en kisa zamanda degistirecegim! Ne zormus bu islerrr :44: Bir de ek olarak; yapilan gidalari asla blendirdan gecirmenizi tavsiye etmem, ileride puturlu gida yemiyor cocuklar, 25 yasima kadar bunu yasamis biri olarak ben, bebegime yapmayacagim...