Hani Hayat Müşterekti?

İlk cümleyi okudum ve devamını okumakta kararasızım. İşler kötü gidince yazıyorsunuz ama düzeldiğinde de yazın lütfen. Ben konumu takibi bıraktınız sanmıştım.Okuldan çıkınca okuyacağım şuan kendimi üzmemem gereken bir yerdeyim
Dediğim gibi cidden sizi üzmek istemiyorum. İşler kötü gittiğinde yazıyorsunuz demişsiniz, konunuzu takibi bırakmamıştım aslında. Sadece siz düzeldiğini düşündüğünüz için sizi üzmek istemedim. Zira siz diğer konuyu çözmemiştiniz, sadece üstünü örttünüz, eşiniz pabucun pahalı olduğunu için biraz geri adım attı ancak böyle en ufak bir durumda o konudan alamadığı hırsını böyle alıyor. Sizin ve eşinizin ciddi manada bir yüzleşmeye ve eş terapisine ihtiyacı var evliliğinizin devamı için. Zira birbirinizden beklentileriniz, hayatında koyduğu yer ve beklentiler çok farklı. Ancak şunu unutmayın insan yanlız doğar yalnız ölür. Kimse için kendi psikolojinizi sağlığınızı bozmaya değmez, hele sizi kendi yokluğu ile terbiye etmeye çalışan biri için asla. O yüzden ne yaparsanız yapın kimse için kendi canınızı yakmayın. Bende bir anneyim ve bir kız annesiyim. Bir gün evladım sıfatı ne olursa olsun bir erkek için tırnağını acıtsa benim kalbim parçalanır. O yüzden sinirlendiğinizde üzüldüğünüzde annenizi düşünün , sizi bin bir emekle yetiştiren anneniz değmeyecek olaylar için canınızı yaktığınızı görse ne kadar üzülür. O yüzden anneniz için bile olsa kendinizi üzmeyin.

Konuna her yazdığımda senin içini kararttığımı düşünüyorum ama gene de düşüncemi yazmadam edemedim. Kesinlikle seni kırmak üzmek için yazmıyorum ama dışardan senin anlattıklarını baz alarak konuşmam gerekirse bence sizin ilişkinizin7 temel dinamiklerinde bir yanlış var. Bunun için kesinlikle profesyonel yardım almanız gerekiyor yoksa bu durum sana boşa geçen yıllar ve bozulan ruh sağlığı olarak geri dönecek. Eşinin seninle evliliğe ve ilişkiye bakışında asıl problem aslında. Önceki konunda da bu olayda da bu o kadar belli ki. Sen çok büyük aşktı, böyleydi falan demiştin ama dışardan görünen eşin kendini senin için bir nimet olarak görmesi aslında. Aklınca seni kendi yokluğu ve umursamazlığı ile terbiye etmeye çalışır gibi, önceki olayda da böyleydi şimdi de böyle. Bu çok insanı değersizleştiren bir tavır. Ben burada diğer kadınlarada söylüyorum, eğer şiddet ya da ihanet durumu yoksa ki; onun sonu bana göre zaten boşanma , kadın ya da erkeğin yatak ayırmasının anlamı, sen benim için zerre önemli değilsin, istediğim olmazsa seni arkamda bırakmak umrumda olmaz demek. Tamam yatınca sarılıp uyumak zorunda değilsiniz ama yatak ayırmak bir insanı aşağlamak ve önemsememek. Bunu çift terapistleride söylüyor zaten.
Bence eşinizin sizle evliliğinden beklentileri ve menfaatleri farklıydı. Daha önceki duruşunuzla onun bir kalesini yıktınız ve bu onda size karşı bir tahammülsüzlük yaratmış bana kalırsa. Bu olayın yaşama nedenin altında geçen yaşananlar yatıyor.
Bence ikinizide evlilikten beklediği farklıymış. Siz hayatı ve sorumluluğu paylaşmayı, beraber yürümeyi hayal etmişsiniz, eşiniz ise sizle evlenerek hayatını maddi manevi kolaylaştırmayı ve bekar dönemindeki hayatından kopmamayı. Yani adam istemiş ki çalışan karım olsun ama ev sorumluluğunuda üstlensin, ben haftanın iki üç günü gece yarılarına kadar arkadaşlarla takılayım, sesi çıkmasın ve eve geldiğimde de yüzü gülsün ve gönlümü hoş etsin. Şimdi siz onun beklentilerini karşılamayı hem bıraktınız hemde birşeyler sizde talep etmeye başladınız ve bu onun size karşı tahammülünü zorluyor. Yani aslında kafasının bir yerinde hep şu var ev işlerini bende yapacaksam, rahatık bozulacaksa neden evlendim. Ancak bu düşüncesinin çevresince kabul görmeyeceğini bildiği için emin olun asla gidip dava falan açamaz. Siz ilişkinizde bu güne kadar hep maddi manevi veren taraf olmuşsunuz, adamın yapması gereken en ufak şeyi bile nimet olarak görmüşsünüz. Onca yaşanan olaydan sonra eşinizin size yaptığı ufak bir jesti bile bıraya atıp mutlu olacak kadar verici ve kanaatkar kadınsınız. Bence bu yüzden eşinizin sizi kaybetme korkusu yok, sizin kendisinden vazgeçemeyeceğinizi düşünüyor zira bu güne kadar en ufak jest ve fedakarlıkları içi7n bile mutlu olup, kanaatkar davranmışsınız çünkü. Şu an sizin talepleriniz onu boğmaya başladı, zira onun kafasında istediği siz bu değilsiniz, o yüzden bu halleri. O sizden hep almaya alışmış ve vermek zor geliyor. Bence umursamayın artık sinir krizi geçirecek ne var, yaşayın hayatınızı, umursamayın, siz umursadıkça o doğru yolda olduğunu düşünecek çünkü. Psilolojik destek aldığınınızı söylemiştiniz, bıraktıysanız devam edin, bir uzmanla konuşmalısınız bence. Sizi gerçekte tanımasamda pozitif kanaatkar ve iyi bir insan olduğunuz çok belli yazdıklarınızdan. Bir veli olarak böyle bir insanın bir eğitimci olmasına ayrıca memnun oldum ancak kendinizi değmeyecek şeyler için çok fazla yıpratıyorsunuz. Bu dünyaya bir defa geliyoruz, bırakın artık didiklemeyin, tavrınız net olsun, sizi istemeyen oysa ne yapacağını biliyor. Kendi hayatınıza psikolojinize odaklanın, bundan sonra önceliğiniz kendiniz olsun, sizi arama zahmetinde bile bulunmayan bir adam için aç kalmanız asıl saçma olan. Sizin evlilik anlayışınızı ve hayallerinizi tahmin ediyorum ancak eşinizde o kumaş yok görün bunu. Ya beklentilerinizi düşürüp, öne kendinizi koyacaksınız ya da bu evliliği sonlandıracaksınız. Bence bir süre önce ne istediğinizi anlayana kadar destek alıp, kenara çekilmekte fayda var.
Eşim anksiyete için tedavi alıyordu bir dönem ben hiç almadım. İlk konumu açarken okullar tatildi şuan çalısınca akışta kalmak bana kolay geliyor umursamıyorum zaten terapist boşanmama veya yatağa dönmesi için yalvaracak değilim. Büyük laflar edip yine kendisi altında kaldı. Bitirirsem zaten bu evliliği ben bitiririm.

Bu başlığı başkasi açsa idi 40 kere bosanin kocanız sizi sevmiyor denirdi ; ama sizin ince ruhunuz suradan gayet net yansıdığı için kiyamayip çözüm yolu arıyoruz. Keşke insanlar değişse ... Malesef değişmiyor . Hayata aynı pencereden bakmadığımiz insanlar gün geliyor yine başa sariyor ve biz yasadigimiz üç beş mutlu ana umut bağlıyoruz. Boşanmak için bir yıl çok erken demiştiniz, inanın 6 yılın sonunda da değişen bişey olmuyor. Sadece omuzlarımda daha fazla yük ve daha fazla sesim çıkıyor . İnanın çok yorucu anlamak istemeyene habire kendinizi açıklamak. Şuan ben de bir eşikten geçiyorum ama içim çok rahat çünkü kaybedecek bir şeyim yok .
İnanının o kadar üzgünüm ki birden buradan öyle tepkiler alsam burayada yazamam. Aslında arkadaşlara da aynı şeyleri söylüyorlar ama daha yuvarlak ifadeler ile anlıyorum ben. Belki içten içe kızıyorlardır bile.

Bu kararı almak çok zor elimizle aldığımız o koltukta eşimin ayrı yatması benim oraya vurarak elimi mahvetmem yatağımız geldiğindeki heyecanımız ve üzerinde ağlayarak uyuduğum geceler o kadar taban tabana zıt gerçekler ki. Hala uygulamalar geçen yılım hatıralarını hatırlatıyor sadece bir senede ne hale geldik. Ben bile yüzleşmekte zorluk çekiyorum. Sanki geçen yıl değilde seneler seneler önceymiş gibi.

Bu parçalı bulutlu halleriniz bile onun egosunu besleyen şeyler. Çekilin kenara, umursamayın, bu işler böyle ben böyleyim artık, eski saf aşığı ellerinle öldürünce ben de kokmasın diye gömdüm, al bu da helvası deyin, zıkkımlansın. Sizin değil, onun içine öküz otursun.
Öyle yapıyorum katip madem etti bir laf kalksın altından bende yapılması gerekeni yaparım o zaman.

Probis bütün mesajları okumaya çalıştım. Benim konum daha dramatikti ama söylediklerinin çoğunu yaşadım.
Ağlaya ağlaya aynı kısır döngüye girmek, güven almaya çalışmak ne zor bilirim..
Ben sadece şunu demeye geldim; terapiye çok umut bağlama.
Çift terapisi aldık, bireysel de aldı.
Genelde çift terapilerinde bireyseli de tavsiye edecek doktor. Kabul eder mi?
Benimki terapiyi haklılığını ispat aracı olarak kullandı. Köşeye sıkışınca da bıraktı. Ki kabul etse bile en az 1 yıl sürer. Değişim de kişiye kötü hissettiren bi şey. En son bi konu açtım; birini değiştirmek mümkün mü? Bi okumanı öneririm. Nişandan beri 2 sene terapi, kitap, eğitim Allah ne verdiyse vardığım yer burası oldu.
Konunu okumuştum ve konuna çok benzetmiştim. Arkadaşların dediği gibi ben çok pozitifim sanırım. Bir zamanlar çok aşıktı çok düşünceli çok başkaydı. Alttan alır sadece mesajla bile dayanamaz barışırdı. Hep ilk mesajı atan o olurdu. Ben o adama ulaşmaya çalışıyorum sanırım. Ama ben evliliğin bir yerinde o adamı kaybettim. Kim bilir belki o imzayı attığım gün kaybettim.

Eklentiler

• 018E6982-3BFD-4C99-A89F-1D304D2C83C1.png
    018E6982-3BFD-4C99-A89F-1D304D2C83C1.png
    138,4 KB · Görüntüleme: 121
İnanının o kadar üzgünüm ki birden buradan öyle tepkiler alsam burayada yazamam. Aslında arkadaşlara da aynı şeyleri söylüyorlar ama daha yuvarlak ifadeler ile anlıyorum ben. Belki içten içe kızıyorlardır bile.

Bu kararı almak çok zor elimizle aldığımız o koltukta eşimin ayrı yatması benim oraya vurarak elimi mahvetmem yatağımız geldiğindeki heyecanımız ve üzerinde ağlayarak uyuduğum geceler o kadar taban tabana zıt gerçekler ki. Hala uygulamalar geçen yılım hatıralarını hatırlatıyor sadece bir senede ne hale geldik. Ben bile yüzleşmekte zorluk çekiyorum. Sanki geçen yıl değilde seneler seneler önceymiş gibi.
Adamın hamuru bu deyip kabullenebilseniz belki önünüzü daha net görüp adım atacaksınız ama duygusallık daha ağır basıyor şuan . Doğrusunu isterseniz omuzlarinizdan tutup azıcık silkelemek istemiş olabilirim sizi , bu adam için üzülmeyin demek için. 🙊 Mesela benim sözde yardimsever eşim , annemi sırf azıcık diblenebileyim diye cagirmami kendi üstüne alıp gevşedi. Grip belasından kiriliyoruz ben ve çocuklar. Hem evi cekirip yemek çocuklarla ilgileniyorum baktım bana acımıyor nasılsa annem var . Gece artık kaldırıp küçüğü verdim uyutmasi için sonra büyüğün yanında uyu dedim diye küstü anladim . Ertesi gün bı dilim ekmekle günü bitirmiştim . Beyfendi kapıdan suratsız girip bizle konuşmuyor neyse çocukları alıp uyuttum falan . Ama biliyorum sonunu. Aç mısın falan diye sormadım çünkü yapınca yemez , yapmayınca önüne hizmet bekler çünkü erkek çünkü para kazanıyor ! Ertesi gün yine konuşmadan çok rahat AVM ye çalışmaya gidince kovdum evden , sanki ben çocukları kulukcaya yatarak tek başıma yaptım. Annesine ağlamış gece cok üşüyordum çocuğu bana verdi zor tuttum, işten gelince çok açtim bana yemek vermedi demiş 🤬 kafaya bak çiçek gibi maşallah. Adamın kafasını daha da net anladığım bı iki cümle var , baktım aynı . Kendince açık bulup sorumluluklarından kaçıyor . Bı enayi benim dedim ve bitti. Çocukların hava değişimi için ailemin yanına geldik , sağlık problemleri için beklemedeyim. Eve gidince anlaşmali boşanma için dilekçe ve protokolü önüne koyacagim . Geçmiş için değil gelecek güzel gunlerimize yazık. Ne gerek var doğruyu ispatlamaya

Bu başlığı başkasi açsa idi 40 kere bosanin kocanız sizi sevmiyor denirdi ; ama sizin ince ruhunuz suradan gayet net yansıdığı için kiyamayip çözüm yolu arıyoruz. Keşke insanlar değişse ... Malesef değişmiyor . Hayata aynı pencereden bakmadığımiz insanlar gün geliyor yine başa sariyor ve biz yasadigimiz üç beş mutlu ana umut bağlıyoruz. Boşanmak için bir yıl çok erken demiştiniz, inanın 6 yılın sonunda da değişen bişey olmuyor. Sadece omuzlarımda daha fazla yük ve daha fazla sesim çıkıyor . İnanın çok yorucu anlamak istemeyene habire kendinizi açıklamak. Şuan ben de bir eşikten geçiyorum ama içim çok rahat çünkü kaybedecek bir şeyim yok .
Ben dedim bunu. Önceki konusunda da bu konusunda da. Ama konu sahibi savunmaya geçti. Suçlamıyorum onu, ne yaşıyor kendi bilir. İnsan bazen bazı şeyleri kendine bile itiraf edemiyor. 3. Göz olarak yorumluyoruz hepimiz. Umarım kurtarır kendini.

Annesine ağlamış gece cok üşüyordum çocuğu bana verdi zor tuttum, işten gelince çok açtim bana yemek vermedi demiş 🤬
Meme isteyip beni ayağında salla da demiş mi?

Sehpanin kenarina çarptığı serçe parmağı için annesini arayıp uf oldu diye ağlıyordur bu.

Ben dedim bunu. Önceki konusunda da bu konusunda da. Ama konu sahibi savunmaya geçti. Suçlamıyorum onu, ne yaşıyor kendi bilir. İnsan bazen bazı şeyleri kendine bile itiraf edemiyor. 3. Göz olarak yorumluyoruz hepimiz. Umarım kurtarır kendini.
Mutlu günleri yakın ve onlara sığındığı için hala kiyamiyor. Değişmeyeceğini kabullense gerisi çorap söküğü gibi gelecek o güç onda var 🙏

Merhabalar kk kadınları. Direkt konuya gireceğim. Zaman zaman eşimin yardım etmemelerinden şikayetçi idim. En son terasa çay çıkarmaya gelince iş yine birbirimize girdik. Bana karımdan karılık beklediğim için suçlu benim tabi dedi. Ben karımdan karılık beklemeyeyim dedi.Yapma falan dedi ki bir hafta önce koronaydı Kendisi bende memlekette idim eve döndüğümde sen olmasan ben ne yaparım naraları falan attı. Neyse bende o zaman çalışmayan bir kadınla evlenseydin falan dedim. Hep aynı şeyler. Ertesi sabah kalkınca kafamı toplayıp bir mesaj attım aynen şu şekilde:

Bu ev benim değil ikimizin evi kuzu. Sen çalışıyorsan bende çalışıyorum. İkimizde yemek yiyor ikimizde tuvaletleri kullanıyor i. İkimizde çamaşırları kirletiyoruz. Ama neden sadece ben temizliyorum kadın olduğum için mi? Ben nasıl ki evin geçimine katkı sağlıyor sana yardımcı oluyorsam şeninde bana yardımcı olman gerek. Sen bu işlerden kaçtıkça ben de yapmak istemiyorum. Evet arada yapıyorsun görüyorum teşekkür edip takdir ediyorum ama yüzünde görüyorum o gocunma ifadesini sessizliğinden anlıyorum aslında hiç istemediğini.Bende severek yapmıyorum sende yapmak bana yardımcı olmak istemiyorsan ayda bir bir temizlikçi tutalım. Seninle her şeyi baştan konuştum her şeyi kafede (nişanlı iken kahvaltı yaptınız bir mekan ona kadar yazdım) kahvaltı yapmaya çalışırken. Çevremizde çalışan kadın yok(ki çalışmayana bile yardım ediyor eşleri) bizim evliliğimiz ailelerimizinki gibi olmayacak dedim. Bilmiyorum ama öğrenirim hayat müşterek dedin. Şimdi neden oyunbozanlık yapıyorsun. Deseydin ki probisin o dediğin olmaz bak ben yapmam haberin olsun ona göre evlen. en azından başta konuştuk derdim.Sen(senin deyiminle ben asla öyle görmüyorum)karılık yapmayacaksan banada kocalık yaptırtma o zaman. Sen kendini erkek hissedeceksin diye hem ev geçimi için çalışıp hem ev işleri sorumluluğunu üstlenemem.Seni gerçekten seviyorum dün işten gelince sarıldığım açadamdan bu sabah nefret etmiyorum. Seni seviyorum ve bu soruna seninde içine sinen bir çözüm bulmayı istiyorum.(bunları mesaj olarak yazıyorum çünkü seninle tartışırken üzüntüden kafamı toplayamıyorum)

O da cevaben her şey için teşekkür ederim canım bundan sonra yapmam gerekeni yapacağım dedi. Bende tehditini görmezden gelip teşekkür ettim. Akşam eve geç geldi(arkadaşları ile ayrı sorunumuz var zaten bakmak isteyenler eski konula bakabilir) bu sabahta kahvaltı yapmadı. Sakince konuşmak için bir kahve götürdüm onu da içmedi falanca yere gidiyorum deyip çıktı.

Bir yıllık evliyiz ve artık istersek anlaşmalı boşalabiliriz. Bu köle tavrından istediği zaman yatıp yayılıp istediği zaman işin ucundan tutan adeta lütfeden halinden gına geldi. Bazen abarttığımı düşünüyorum bazen cinnet getirecek gibi oluyorum. Bundan sonraki tavrım ne olmalı bilemiyorum. Böyle zihniyetteki bir adamı nasış farkedememişim bilemiyorum. İnanın hiç böyle davranmıyordu sadece diyebildiğim kendini güzel saklamış.

Şimdi senelerimi haftasonlarımı böyle geçirmek istemediğim. O gezerken evde ütü yapmak istemediğim. Ne yapmalı bundan böyle nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Boşanmadan önce göstereceğiniz bir yol bir yöntem varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Aslında konu biraz iç dökme gibi oldu yazdıkça hafifledim. Sevgiler.
E yapmayın
Ben direkt kestim evin kalabalığını toplarım o kadar
Yardımcı düzenli filan da almıyorum
Evi bok götürsün umrumda olmaz
Geçen evi süpürdü 😁
Ütüyü bıraktım bana ne kocaman adamın gömleğini mi ütüleyeceğim eli ayağı tutuyor

E yapmayın
Ben direkt kestim evin kalabalığını toplarım o kadar
Yardımcı düzenli filan da almıyorum
Evi bok götürsün umrumda olmaz
Geçen evi süpürdü 😁
Ütüyü bıraktım bana ne kocaman adamın gömleğini mi ütüleyeceğim eli ayağı tutuyor
Her şeyi bıraksam ütüyü bırakamıyorum. Yaşadığım coğrafyanın ve öğretilerin baskısı herhalde. Hemcinslerimin dahil "kocasını ütüsüz mü gezdiriyor" demesi ihtimaline karşi bu hissi taşıyorum.

Meme isteyip beni ayağında salla da demiş mi?

Sehpanin kenarina çarptığı serçe parmağı için annesini arayıp uf oldu diye ağlıyordur bu.
Valla trajikomik kısmı annesi evlense de kurtulsam diye resmen gün sayıyordu , daha düğüne bı kaç gün kalmış hemen odasını dagitmisti o kadar yok saydılar. Şimdi de annesine benim üç çocuğum yok iki çocuğum var oğlunun annesi değilim dedigimde , ne var canım o sana emanet iyi bak oğluma dedi kadın. Eee dedim ailemin tek çocuğuyum, ailem ona emanet ederken , o bana güzel bakmış mi ki karşılığını istiyorsunuz dedim 😑 o değil de annem eşini gördüğünde gözlerin parliyor iyi düşün kiyamiyorsun deyince hepten bende taşlar yerine oturdu

Bunca yıldır bizi bir arada tutan şey neydi bilmiyorum. Evlenmeden önce her şey bizi bir araya getirmeye çalışırken sanki her şey şuan ayrılmamızı işaret ediyor. Belki de bana öyle geliyor. Evlenmemiz bile o kadar fedakarlıklar ile oldu ki. Bir anda arkamı döneniyorum. Dediği gibi diğer arkadaşın mutlu günler çok uzakta değil hala Ümit ediyorum elimde olmadan.

Her şeyi bıraksam ütüyü bırakamıyorum. Yaşadığım coğrafyanın ve öğretilerin baskısı herhalde. Hemcinslerimin dahil "kocasını ütüsüz mü gezdiriyor" demesi ihtimaline karşi bu hissi taşıyorum.
Ben de içten içe biraz utandım 😂🤣 bi gün kırışık tişörtle çıkmış
Kendin ütüle böyle gezme üstün başın çok kötü duruyor dedim hahaha ütülemeye başladı. 🤣

Bunca yıldır bizi bir arada tutan şey neydi bilmiyorum. Evlenmeden önce her şey bizi bir araya getirmeye çalışırken sanki her şey şuan ayrılmamızı işaret ediyor. Belki de bana öyle geliyor. Evlenmemiz bile o kadar fedakarlıklar ile oldu ki. Bir anda arkamı döneniyorum. Dediği gibi diğer arkadaşın mutlu günler çok uzakta değil hala Ümit ediyorum elimde olmadan.
Gençliğine yazık probis. Çaba iki taraflı ise kıymetli. Tek taraflı çabanın ilişkiye bir faydası yok. Giden senden gider, ömründen gider, gururundan gider.

Arkadaşın mutlu günler uzakta değil dediğinin boşanma ile gelecek yeni güzellikler olduğunu anladım ben. Sen barışmak istediğin için öyle kastettigini sanmışsın. Cesaret etse çorap söküğü gibi gelecek diyor bak tekrar oku.

Ben de içten içe biraz utandım 😂🤣 bi gün kırışık tişörtle çıkmış
Kendin ütüle böyle gezme üstün başın çok kötü duruyor dedim hahaha ütülemeye başladı. 🤣
Benimki yemek de yapar temizlik de ama ütü yapmaz. Yaparsam yakarim der. Bekarken bile kuru temizlemecilerde ütületmiş. Ona da bir şey diyemiyorum. Hep gömlek giyermiş. Annesi nasıl alıştırdıysa öyle olmuş. Evlerinde ütü masası bile yok. Gömleğini ütülemeyi deneyememiş bile.

Benimki yemek de yapar temizlik de ama ütü yapmaz. Yaparsam yakarim der. Bekarken bile kuru temizlemecilerde ütületmiş. Ona da bir şey diyemiyorum. Hep gömlek giyermiş. Annesi nasıl alıştırdıysa öyle olmuş. Evlerinde ütü masası bile yok. Gömleğini ütülemeyi deneyememiş bile.
Benimki benden iyi ütü yapar şanslıyım😅

Gençliğine yazık probis. Çaba iki taraflı ise kıymetli. Tek taraflı çabanın ilişkiye bir faydası yok. Giden senden gider, ömründen gider, gururundan gider.

Arkadaşın mutlu günler uzakta değil dediğinin boşanma ile gelecek yeni güzellikler olduğunu anladım ben. Sen barışmak istediğin için öyle kastettigini sanmışsın. Cesaret etse çorap söküğü gibi gelecek diyor bak tekrar oku.
Kendisi açıklık getirirsin bari😅

Bende çabalamıyorum şuan ama bir ara çabaladığım inkar edilemez tabi. Kendinden o kadar emin duruyor ki ben kendimden şüphe ediyorum

Kendisi açıklık getirirsin bari😅

Bende çabalamıyorum şuan ama bir ara çabaladığım inkar edilemez tabi. Kendinden o kadar emin duruyor ki ben kendimden şüphe ediyorum
Eşin çok manipülatif biri. Bu emin duruşu ondan. Bir sorun yok, ben haklıyım, hata sende diye hissettirmeye çalışıyor.

X