- 19 Mayıs 2020
- 46.246
- 206.649
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.061
Bu adamın canı para , iki hafta oldu para gidecek diye aklı çıkmış vaziyette dolaşıyor.Ya ben çok safım ya o çok içten pazarlıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu adamın canı para , iki hafta oldu para gidecek diye aklı çıkmış vaziyette dolaşıyor.Ya ben çok safım ya o çok içten pazarlıklı
Yok estagfurullah. İnanın bende aynı şeyi düşünüyordum daha az önce. Ev arkadaşları beraber yatmaz diyordum kendi kendime. Bu konuda kararsız kaldım açıkçası. Normalde tepemiz atınca ayırırdık yatakları ama bu sefer ne olduysa ayırmadık. Bu da gerilim zaten hat safhada iyice artırmak gibi geliyor hani umrumda değil gibi davranacağım ya çok umursamak hatta iyi yada kötü bir tepki vermek olacak diye ayırmadım ben. o neden ayırmadı bilmiyo
Salonda uyumaktansa yatak daha konforlu gelmiştir beyefendiye haklısınız bu açıdan disunmemistim doğrusu.Yok estagfurullah. İnanın bende aynı şeyi düşünüyordum daha az önce. Ev arkadaşları beraber yatmaz diyordum kendi kendime. Bu konuda kararsız kaldım açıkçası. Normalde tepemiz atınca ayırırdık yatakları ama bu sefer ne olduysa ayırmadık. Bu da gerilim zaten hat safhada iyice artırmak gibi geliyor hani umrumda değil gibi davranacağım ya çok umursamak hatta iyi yada kötü bir tepki vermek olacak diye ayırmadım ben. o neden ayırmadı bilmiyorum.
Bu da çok tuhaf... Bu tarz adamlar ilk yılı bile çocuksuz zor geçirirler genelde. Bir kadını eve ve evliliğe prangayla bağlamanın en hızlı ve kesin yolu çocuktur çünkü. Hatta ben sizin ilk hamlenizden sonra, iki gün inatlasir , üçüncü gün göz boyamaya başlar, bir hafta sonra da çocuk çalışmaları için sizi ikna eder diye düşünmüştüm....Çocuk doğduktan sonrası onun için mutlak krallık olacaktı çünkü ama adam her konuda benzersiz davranıyor. Hiç bir profile uymuyor şu haliyle... enteresan sahiden....
Evde küslük gerçekten çok sıkıntılı bi durum psikolojik şiddetin alası benim eşimde çok yapardı,boşanma aşamasına geldik ben dayanamaz hep ilk adımı atardım sonraları bende atmadım boşladım amannn dedim,boşanalım dedim..2 yıldır daha iyi,ama tinere istediğim gibi değil o karakter tamamen değişmiyorYa ben çok safım ya o çok içten pazarlıklı
Bizde de su sekilde olur, ben problemi halletmeden gidip arkadaslari ile bulusacak gezecek tozacak. En son bu sekilde oldugunda esyalarini yerde calisma masasini daginik ,telefonunda da esyalarini topla defol mesajini okumustu. Tabi ben bu tepkileri abarttim biraz sonrasinda da özür af diledimbidaha olmayacgina söz verdim. Meselemizi hallettik sonra konusa konusa. Suan daha da iyiyiz. Hatta cok iyiyiz diyeyim. Konu sahibi iyi sabrediyorsun. Diyorum ya ben ortaligi yikardim benle evin icindeki problemini halletmeden disarda milletin gönlünü edemezsin diye.Yanlış bir soru ise haddimi asiyorsam okumamış farz edin sorumu lütfen amacım kırmak değil sizi. Kendimi sizin yerinize koyuyorum, eşim gunlerce beni yok sayacak, tatlı bir iletişimle çözülmesi çok basit bir meseleyi kan davasına dönüştürecek , sonunda ev arkadaşı olalım diyecek, peki aynı yatağı niye paylaşayım o zaman ? Bunu cezalandırmak için degil ama hak etmediğini düşünürdüm. Bir de horlamasini mi çekeyim suratsizin Sizin bu kadar yabancilasmaniza rağmen yanyana uyumaniz ilginç gelmişti. Yani öyle yazmistiniz sanırım.
Ya sanmiyorum bu kadar da dusunmuyorlardir ya, sonucta onlarinda da kani cani . Bide bu kadar hesap yapmiyorlar ya. Daha cok düz mantik calisiyorlar. Bide konu sahibinin esi belki de esinin onunla konusmasini istemedigi icin konusmuyordur. Yani sen konusmak istemiyorsun sen öyle istedigin icin konusmuyordum senle diyebilir.Sizin söylemenize gerek yok, o hesaplamıştır her şeyi.
Şu an ortada bir kan can yok ama. Azcık bi bdv yi gezin, o kanlarına canlarına 500 TL nafaka vermemek için avukata neler verdiklerini görürsünüz. Bir arkadaşımın babası yıllarca 250 TL nafaka vermiş kıza, en son anası torunlarına miras verecek diye yeri göğü inlettiydi. Kendi çocuklarına yani.Ya sanmiyorum bu kadar da dusunmuyorlardir ya, sonucta onlarinda da kani cani . Bide bu kadar hesap yapmiyorlar ya. Daha cok düz mantik calisiyorlar. Bide konu sahibinin esi belki de esinin onunla konusmasini istemedigi icin konusmuyordur. Yani sen konusmak istemiyorsun sen öyle istedigin icin konusmuyordum senle diyebilir.
Bu da çok tuhaf... Bu tarz adamlar ilk yılı bile çocuksuz zor geçirirler genelde. Bir kadını eve ve evliliğe prangayla bağlamanın en hızlı ve kesin yolu çocuktur çünkü. Hatta ben sizin ilk hamlenizden sonra, iki gün inatlasir , üçüncü gün göz boyamaya başlar, bir hafta sonra da çocuk çalışmaları için sizi ikna eder diye düşünmüştüm....Çocuk doğduktan sonrası onun için mutlak krallık olacaktı çünkü ama adam her konuda benzersiz davranıyor. Hiç bir profile uymuyor şu haliyle... enteresan sahiden....
Dün akrabanin evinde olan bakışmalar vs sonrası muhtemelen sizden bir adım atmanızı bekledi fakat göremeyince daha da sinirlendi.Alıntı yapıyorum ama neden eklemediğini anlamadım.
Bir gelişme yok. Geldi ve üstünü değişip çıktı. Kendimi çok sinirli hissediyorum. İlişkimizin kaderini ona bırakmışım o da hiçbir şey yapmıyor gibi. Bu belirsizlik vücudumu sıkan bir şey varmış gibi hissettiriyor. Ufacık bir konunun bu hale gelmesine inanamıyorum.
Aynı fikirdeyim.Büyük ihtimalle o durumu kendince bir adım saydı.Dün akrabanin evinde olan bakışmalar vs sonrası muhtemelen sizden bir adım atmanızı bekledi fakat göremeyince daha da sinirlendi.
Muhtemelen size o gösterdiği en ufak sıcaklığı bir lütuf olarak görüp bir sonraki adımı sizden bekliyor. Bir adım atmadığınız için de davranışlarına devam ediyor
Yani bu kadar acimasiz insan var midir vardir, biri de benim ex enistem 5 yildir oglumu görmüyor ,yok sayiyor. Ben en yakinimdan esimden ve babamdan yola cikarak demistim. Ne bileyim insan ne olursa olsun vicdanli merhametli olmali.Şu an ortada bir kan can yok ama. Azcık bi bdv yi gezin, o kanlarına canlarına 500 TL nafaka vermemek için avukata neler verdiklerini görürsünüz. Bir arkadaşımın babası yıllarca 250 TL nafaka vermiş kıza, en son anası torunlarına miras verecek diye yeri göğü inlettiydi. Kendi çocuklarına yani.
Demek istediğini anlıyorum Seridina. İş inada da bindi farkındayım ama kendi keyfine bırakınca da iş yürümüyor. İki yetişkin insan sorunlarını böyle çözmez bunu öğrenmesi gerekiyor. İnatla bir yere varılamayacağını sorunun daha da büyüyeceğini görmesi gerek yani büyümesi gerek. Her uyarıda her zıt düşülen durumda inatla yokuşa koşacaksa ortada ya bir yetişkin yoktur yada ciddi manada bir sorun vardır.Umarım linçlenmeden derdimi anlatabilirim. Peki başlıyoruz: Probis ev işlerinin kadının güdümünde olmadığı konusunda haklısın kesinlikle fakat bence gözden kaçırdığın bir nokta var, o da eşinin karakteri. Şunu demek istiyorum, eşin cimridir, muhafazakardır, işi gücü paradır çıkarımını ben yapamam fakat şunu net söyleyebilirim ki eşin çok inatçı ve inat insana da ne yaparsan yap fayda etmez. Nereden biliyorsun dersen kendimden derim. Mesela eşim bana haklı olsa bile inatla bir şey dayatmaya çalışsa ben inadına yapmam. Küsse de yapmam, kızsa da yapmam ve üzerine daha da sinir olurum. O yüzden inatçı insanlarla orta yol bulmak zordur. Eşin bunu yapmayacaksa yapmayacak. Sen böyle yaptıkça da devam edecek haberin olsun.
Bu noktada yapacağın iki şey var bence; ya eşine sormadan gidip kadın tutacaksın veya eşinin zaafını bulup, ona oynayacaksın. Yoksa konuşmadan etmeden olmaz o iş. Bir de terapi seçeneği var ki onu da sen zaten yazmışsın.
Yazdıkların o kadar doğru ve mantıklı ki...ama işte karşındaki insan da orta yol bulacak bir tip değil sanki. Bir de sanırım eşin baskın bir karakter.Demek istediğini anlıyorum Seridina. İş inada da bindi farkındayım ama kendi keyfine bırakınca da iş yürümüyor. İki yetişkin insan sorunlarını böyle çözmez bunu öğrenmesi gerekiyor. İnatla bir yere varılamayacağını sorunun daha da büyüyeceğini görmesi gerek yani büyümesi gerek. Her uyarıda her zıt düşülen durumda inatla yokuşa koşacaksa ortada ya bir yetişkin yoktur yada ciddi manada bir sorun vardır.
Aslında maaşı kadını robot süpürgeyi geçtim biliyor musun? Biz bir yıldır bu arkadaş meselesi bu ev işleri ve küsme iletişimsizlik sorunundan dolayı bir şeyleri ittiriyoruz. Ayan beyan yapılması gereken belli iken karşılıklı birbirimizi yıpratıyoruz. Sanki bir ego savaşı veriyoruz. Bizim dışardan bir göze ihtiyacımız var.
Şuan beklediğim çözüm teklifinin ondan gelmesi onun bu kadar rahatsız hissedeceği bir noktaya gelmesi.
Aslında ben daha baskınımdır. Daha net ve keskindir ifadelerim. Ona göre dik başlıyım(o öyle der).Yazdıkların o kadar doğru ve mantıklı ki...ama işte karşındaki insan da orta yol bulacak bir tip değil sanki. Bir de sanırım eşin baskın bir karakter.
Eşinizin tarzındaki erkeklere zaten bir kere hayır de hemen başlarlar geçimsizsin, huysuzsun, dikbaşlısın… sizden eminim hiçbirimiz öyle bir elektrik almadık, tam tersi hatta.Aslında ben daha baskınımdır. Daha net ve keskindir ifadelerim. Ona göre dik başlıyım(o öyle der).