- 19 Mayıs 2020
- 46.239
- 206.600
- Konu Sahibi Probisinkokusu
Artık idare etmiyorsun, tabi ki hemen bırakmak istemeyecek böyle rahatı.Bir arpa boyu yol kat edemedik yıl dönümümüzde geçen yıldan daha kötü bir durumdayız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık idare etmiyorsun, tabi ki hemen bırakmak istemeyecek böyle rahatı.Bir arpa boyu yol kat edemedik yıl dönümümüzde geçen yıldan daha kötü bir durumdayız.
Karilik -kocalik vazifelerinin ayrımını başlatan kendisiydi... maaşı eline saymaya devam etseydin yine senin pişirdiğin yemeği yiycekti, o zaman hiç zoruna gitmeyecekti değil mi?İki kişi için yardımcıya gerek yokmuş. O kendi işini temizliğini yaparmış. Ben böyle yaparsam hizmetçilik olarak görürsem tabiki yemeğimi yemezmiş. Evde ev arkadaşı gibi yaşayalımmış. Falanmış filanmış.
Öf, ayağıma çay getirmedin, karılık yapmıyorsun demesini biliyordu paşa. Şimdi bir ay maaşı alamayınca nasıl da erkeklikten giriyor. Karısının parasıyla erkkeeklik kolaydı tabi.Benim bu tartışmadan anladığım o bu maaş konusunun gündeme gelmesinden hep korkmuş bence. Korka korka da ezidrmeyeyim kendimi derken korktuğu başına gelmiş.
Bu evin erkeği sensin zaten canım diyor. Bizde erkek miyiz diyor.
Sizden para alınca mı evin erkeği o olacakmış?Benim bu tartışmadan anladığım o bu maaş konusunun gündeme gelmesinden hep korkmuş bence. Korka korka da ezidrmeyeyim kendimi derken korktuğu başına gelmiş.
Diren probis arkandayız o da "erkek" olsun madem. Para falan vermek yok. Evi çekip çevirip sizi giydirip kuşatıp kolunuza sıra sıra bilezik dizsin. Bakalım maçasi yiyor muBenim bu tartışmadan anladığım o bu maaş konusunun gündeme gelmesinden hep korkmuş bence. Korka korka da ezidrmeyeyim kendimi derken korktuğu başına gelmiş.
Offff bilemiyorum inanın.Konu sahibi, kırmak istemem ama bu adam sizi gerçekten sevmiyor. Kendinizi ifade ettiniz, kaç gündür kendi haline bıraktınız ama onun zihniyeti hâlâ kötü! Zeytinyağı gibi üste çıkıp maaşınızı tırtıklama ve ev işi yaptırma derdinde. Sevgisi yok size, tek istediği eve gelince yemeği yapılsın çamaşırı yıkansın, bir de üstüne maaş desteği alsın. Oh ne âlâ memleket.
Ben para yemeyi de bilmiyorum her gün saat 11 de kalkan her davette birini giyip birini çıkaran annesini övdü. Bende ne bilsin kendisi çalışıp kazanmayan paranın değerini dedim.( ki annesiyle hiç sorunum yok ve o da düşkün değildir. Ben annen değilim deyince konu oraya kaydı)Diren probis arkandayız o da "erkek" olsun madem. Para falan vermek yok. Evi çekip çevirip sizi giydirip kuşatıp kolunuza sıra sıra bilezik dizsin. Bakalım maçasi yiyor mu
Demek ki yemek lazım işte. Yoksa kıymet bilinmiyorBen para yemeyi de bilmiyorum her gün saat 11 de kalkan her davette birini giyip birini çıkaran annesini övdü. Bende ne bilsin kendisi çalışıp kazanmayan paranın değerini dedim.( ki annesiyle hiç sorunum yok ve o da düşkün değildir. Ben annen değilim deyince konu oraya kaydı)
Evettt benim tabi ne sandın gülüm de. Ben ara sıra kocama evimin irkeği diyom mesela çok bozuluyor ahahahBenim bu tartışmadan anladığım o bu maaş konusunun gündeme gelmesinden hep korkmuş bence. Korka korka da ezidrmeyeyim kendimi derken korktuğu başına gelmiş.
Erkekler anneleri gibi kadınlar için ölürler, aksini deseler de kanmayın, hele şikayet ederlerse sakın sen onun gibi olma derlerse hiç itibar etmeyin, aklınızı kullanın annesi gibi olun. Düğünde birini çıkarıp birini giyin. İnanın yaranırsınız.Ben para yemeyi de bilmiyorum her gün saat 11 de kalkan her davette birini giyip birini çıkaran annesini övdü. Bende ne bilsin kendisi çalışıp kazanmayan paranın değerini dedim.( ki annesiyle hiç sorunum yok ve o da düşkün değildir. Ben annen değilim deyince konu oraya kaydı)
"İki kişi için" nasil bir küçümseme? Haberi mi var iki kişinin pisliğinden 5 kişinin pisliğinden? Böyle pişkin ve ev işlerinden bir haber erkeklerin ahkam kesmesi...İki kişi için yardımcıya gerek yokmuş. O kendi işini temizliğini yaparmış. Ben böyle yaparsam hizmetçilik olarak görürsem tabiki yemeğimi yemezmiş. Evde ev arkadaşı gibi yaşayalımmış. Falanmış filanmış.
Adam eve yardımcı almamak, kendi yayıntısını toplamamak ve buna rağmen senin paranla geçinmeye devam etmek için ağzını yüzünü o kadar çok eğdi ki yakında firdevs hanım’ın aşk-ı memnu finalindeki hali gibi olcak suratı komple. Ne diyeyim probis, sen tavrını koydun ve gerçekleri gördün. Bundan sonrası tamamen sana kalmış. Biz ne dersek diyelim sadece boş laf olacak bu saatten sonra. Umarım net ve sağlıklı bir konuşma yapabilirsiniz. Belki çift terapisi düşünürsünüz.İki kişi için yardımcıya gerek yokmuş. O kendi işini temizliğini yaparmış. Ben böyle yaparsam hizmetçilik olarak görürsem tabiki yemeğimi yemezmiş. Evde ev arkadaşı gibi yaşayalımmış. Falanmış filanmış.
İki işin ucundan tutmamak için bu kadar kıvırmak da olmaz ya. Kocanıza hayret ettim. Tam kapı önüne Koymalık.Ben para yemeyi de bilmiyorum her gün saat 11 de kalkan her davette birini giyip birini çıkaran annesini övdü. Bende ne bilsin kendisi çalışıp kazanmayan paranın değerini dedim.( ki annesiyle hiç sorunum yok ve o da düşkün değildir. Ben annen değilim deyince konu oraya kaydı)
Tamam o zaman yapsın kendi işini. Sen de kendininkini yap, yaşayın ev arkadaşı gibi. Mal bu resmen.İki kişi için yardımcıya gerek yokmuş. O kendi işini temizliğini yaparmış. Ben böyle yaparsam hizmetçilik olarak görürsem tabiki yemeğimi yemezmiş. Evde ev arkadaşı gibi yaşayalımmış. Falanmış filanmış.
Erkek değil evet, erkek adam maaş kartı için trip atmaz, maaşı ona vermeyince siz erkek oluyorsanız ondan iyi erkek olacağınız kesin.Benim bu tartışmadan anladığım o bu maaş konusunun gündeme gelmesinden hep korkmuş bence. Korka korka da ezidrmeyeyim kendimi derken korktuğu başına gelmiş.
İki kişi için yardımcıya gerek yokmuş. O kendi işini temizliğini yaparmış. Ben böyle yaparsam hizmetçilik olarak görürsem tabiki yemeğimi yemezmiş. Evde ev arkadaşı gibi yaşayalımmış. Falanmış filanmış.
Esinizin kurdugu cümlelerde mantik hatasi var. Ev isi hizmetcilik değil, kadinin gorevi ise maasinizi su zamana kadar almamaliydi. Kendisinin koca olarak vazifeleri nelermis?Benim bu tartışmadan anladığım o bu maaş konusunun gündeme gelmesinden hep korkmuş bence. Korka korka da ezidrmeyeyim kendimi derken korktuğu başına gelmiş.