Hani Hayat Müşterekti?

İstemiyorum yapma ev işi falan, param cebimde kalsın bari senle mi uğraşcam, yapacağın iki iş, amma mıymıy ettin de.
araya da nasıl sıkıştırmış para gönder diye. 🤣 dünkü değişimin sebebi belli oldu .
Probisinkokusu Probisinkokusu ödemeler bitince bak bi bakalım dediğini yapacak mı eski haline mı dönecek . Çünkü mesajlarda sen elma diyosun adam tamam olur onu da yeriz ama sen bana armut ver diyor

araya da nasıl sıkıştırmış para gönder diye. 🤣 dünkü değişimin sebebi belli oldu .
Probisinkokusu Probisinkokusu ödemeler bitince bak bi bakalım dediğini yapacak mı eski haline mı dönecek . Çünkü mesajlarda sen elma diyosun adam tamam olur onu da yeriz ama sen bana armut ver diyor
Yoo ne ödemesi? Asıl eğlence şimdi başlıyör. Ben garıyım sen gocasın bundan sonra diyecek, hadi bakalım.

Yoo ne ödemesi? Asıl eğlence şimdi başlıyör. Ben garıyım sen gocasın bundan sonra diyecek, hadi bakalım.
Ben bu ay denesin adamı demek istiyorum. Nasılsa aldım diye işleri salıp öbür ay yine kıvranma dönemi depar mı atacak dünkü gibi yoksa bi dahaki aya kadar dediği gibi işlere yardımcı olacak mı? 😁

Bizde ödemeler bitmiyor mesela şuan kira ay sonu kredi kartları ve borçlar 15 gün sürer hükmü sonra yine bende🙂

Şuan yine mesajı alıntılamış bende cevap mesajını alıntılacağım.

Pes etmeyin. Her kuşun etinin yenmeyeceğini bilsin. Ya dün o yüzden ev işi yaptı bence 😞 Maaş istemeye yüzü olsun diye
Bende iki iş yapıp sokunmayayım aylarca olmaz ki. Sanırım o yüzdenmiş. Ne acı.Şuan söylediğim(çünkü hala tartışıyoruz) her cümlede her türlü ikimizde kaybediyormuşuz gibi geliyor. Ama o başlattı ve başlatırken hiç düşünmedi. Sonunun böyle olacağını bilse kafasında terasa götürürdü o çayı ama yapacak bir şey yok.

Güncell daha da cevap vermedi.

Eklentiler

• 163848E9-F76B-42DF-BC0F-16A1E803CA19.jpeg
    163848E9-F76B-42DF-BC0F-16A1E803CA19.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 378
X