• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hani Benim Oğlum Nerdeymiş?

ne kadar güsel bir doğum hikayesi böyle
çekirdek ailenizle bir ömür sağlıklı ve mutlu yaşarsınız umarım
inşallah rabbim sizinki gibi normal kolay bir doğum nasip eder bana da

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, tahtı, bahtı açık hayırlı evlat olsun, bizlere de seninki gibi kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

canım çokk güzel bi paylaşım bizede dua eder misin bizde çalışmalara başladık ama yokk bişi şimdilikk inşallah en kısa zamanda bende kavuşurum

hayırlı olsun cnm analı babalı büyütün inş

Çok güzel olmuş.Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin.Bizlere de...
Şımdi nasılsınız peki?

süper bi doğum hikayesi Allah bizede nasip eder inşallah böyle. Bende doğurup doğum hikayemi yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum :CüvCüv:

canım allah analı babalı büyütsün.inan okurken duygulandım ve ağladım.benki kolay kolay ağlayamam.inşallah bizde senin gibi kolay bir doğum yaşarız

Çok güzel olmuş.Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin.Bizlere de...
Şİmdi nasılsınız peki?

Amin inşallah....
Doğumdan sonra hiç bi sıkıntım olmadı Allaha şükür.. 1 gün bile yatmadım, gayet iyiydim yani... Çok şükür Allahım bana nasip etti normal doğumu.. Herkese de hayırlısıyla yaşatsın inşallah... Bebeğim 6 aylık oldu bile şimdi:) Doğum hikayemi yazalı çok olmuştu ama, burda ancak yayınlayabildim işte :)

Allah analı babalı büyütsün çok ağlattın beni yaaa Allah seni güldürsün evladından yana ...

alkisalkisalkis

darısı başımıza inşallah

ne güzel anlatmışsınız duygularınızı RAbbim bizlere de nasip etsin inşallah

öyle ayrıntılı ve güzel yazmışsınız ki resmen hayalimdeki hep yapmayı umut ettiğim doğumu anlatmışsınız, allah analı babalı büyütsün, ben şu an 35. haftadayım umarım bana ve isteyen herkese allah böyle güzel bir doğum nasip eder.

Allah analı babalı büyütsün canım.doktorların isimlerinden anladığım kadarıyla Jimerde olmuş doğumun.bende ne büyük hayallerle gezinmiştim o doğumhanede oğluma kavuşacağım gün. saatler öncesinden tek tek sormuş santim santim incelemiştim orayı o ürkerek baktığım doğum sandalyesi bile en büyük hayalimdi o gün saatler geçmek bilmemişti doktorum her başıma gelişinde hadi artık diyordum.taki nst nin o acı sinyalini duyana dek. yukarı doğumhaneye çıkmak yerine ameliyathaneye ineceğimi duyana dek :((( şimdi doğum hikayeni okuyuna o gün geldi aklıma ordaki hislerim geldi.doğum her ne kadar zor ve acı densede aslında ne kadar güzel bir duygu ne büyük bir mutluluk. Allah'ım isteyen herkese bu güzel duyguyu tatdırsın.hiç bir kadının ellerini boş bırakmasın. ayrıca sana çok teşekkür ederim canım bu mucizeni böylesine açık dille paylaştığın için gerçekten o güne gitmek orayı düşünmek beni nasıl mutlu etti anlatamam. Allah kuzunu size bağışlasın mutlu ve huzurlu bir ömür versin inş.

Allah analı babalı büyütsün canım.doktorların isimlerinden anladığım kadarıyla Jimerde olmuş doğumun.bende ne büyük hayallerle gezinmiştim o doğumhanede oğluma kavuşacağım gün. saatler öncesinden tek tek sormuş santim santim incelemiştim orayı o ürkerek baktığım doğum sandalyesi bile en büyük hayalimdi o gün saatler geçmek bilmemişti doktorum her başıma gelişinde hadi artık diyordum.taki nst nin o acı sinyalini duyana dek. yukarı doğumhaneye çıkmak yerine ameliyathaneye ineceğimi duyana dek :((( şimdi doğum hikayeni okuyuna o gün geldi aklıma ordaki hislerim geldi.doğum her ne kadar zor ve acı densede aslında ne kadar güzel bir duygu ne büyük bir mutluluk. Allah'ım isteyen herkese bu güzel duyguyu tatdırsın.hiç bir kadının ellerini boş bırakmasın. ayrıca sana çok teşekkür ederim canım bu mucizeni böylesine açık dille paylaştığın için gerçekten o güne gitmek orayı düşünmek beni nasıl mutlu etti anlatamam. Allah kuzunu size bağışlasın mutlu ve huzurlu bir ömür versin inş.

evet jimerde yaptım ben doğumumu. sağıkla aldım bebeğimi de kucağıma Allaha şükür.. Allah kimseyi evladından ayırmasın. Senin için de ne desem bilmiyorum.... Yaşadığın acıyı unutturacak Hayırlı evlatlar versin Rabbim,

o kadar güzel anlatmışsın sanki kendim yaşıyorum gibi hissettim o anları allah büyüdüğü günleride gösterir inş.çok ama çok güzel bir doğum hikayesiydi teşekkürler

ağladım resmen okurken...
bizlere de nasip olur inş böyle kolay doğum..
sağlıkla büyüsün bebeğin..

çok çok güzel maşallah ne güzel inaşallah bizlerede böyle doğumlar nasip eder rabbim....

Oğluşunda hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsn inşallahopuyorumnanaktan

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Gözlerim doldu okurken.. Bir an bende doğumda açıktığımı ve bebeğimi sevdiğimi hayal ettim ne bileyim kustu dedinizya üstüne değiştirdiğimi mesela... Çok gurur verici bir duygu... Darısı başıma diyeyim bari...

ne kadar güzel anlatmışsın cnm hikayeni içten
allah analı babalı sağlıkla büyütsün
inş. bizlerede böyle kolay doğumlar nasip etsin allahım:Saruboceq:

ayy yharbbim bu ne güzel bi doğum walla allah herkese böle güz<elini nas,p etsin
allah bahtını açık etsin cnm çok sevindim bu kadar kolay olduğuna

O kadar güzel anlatmışsın ki. Okudukça ben, bütüm kuruntularımdan, huzursuzluklarımdan bir an sıyrıldım sanki. Yüreğine sağlık.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Allah analı babalı büyütsün inşaallah. :nazar:

Back