- 10 Haziran 2018
- 1.401
- 2.349
- 133
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Genelde giriş yapmadan konulara şöyle bi bakarım yorumları pek okumam ama Benim de bebeğim olduğu için yorumlara üstün körü bakarken sizinkini gördüm. Sürekli memede kalmak istemesi doymadığı için değil. Sizin kokunuzu sıcaklığınızı istediği için ilk 3 ay böyle yapışık olacaksanız. İlk bir ay bebeklerde doyma kriteri kakalı bez. Günde 3 kez 1 tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Bunu bir sefer de de yapabilir 5 seferde de.. ve biberon emzik ilerisi için meme reddi sebebi olabilir.Konuyla alakasız ama?? Sizin sutunuz yeterli geliyormu benimde bebegım 14 gunluk doymuyor sureklı gogsumde olmak ıstıyor ve aglıyor süt yetersiz belli uykuya bile dalamıyor dalsada bes dakika ama mecbur mama veriyorum hemen uyuyabiliyor sizinki nasıl yada ilk baslarda nasıldı??
Beni de muhtemelen tefe koyacaklar ama mama doyurduğu için uyumuyor. Mama ağır geldiği için uyuyor sizin bir tepsi baklava yiyip üzerinize ağırlık çökmesi gibi. Bebeklerin sindirim sistemi anne sütüne uygun ve anne sütü daha alınır alınmaz sindirilmeye başlar. Ve son olarak süt memede 20. Haftadan itibaren hazır ilk 2-3 gelmedi denilmesi görmediğiniz için oysaki kolostrom geliyor ve çok çok kıymetli. Evet siz göremezsiniz çünkü uygun elle sağımı bilmeniz gerek görmek içinTesekkur ederim Allah sizin evladınızıda size bagıslasın Insallah benim gogus ucum cok yara oluyor sureklı krem suruyorum ama gogsumde oldugu ıcın ıyılesemıyor ve sag gogsumu almıyor cogu kez. Sütüm geliyor sukur ama bence yeterli miktarda degil cunku uykuya dalsa bes dakika uyuyor. Aglıyor daha cok ama mama doyurdugu ıcın uyuyor gerci yine aynı seylerı yazmıs oldum ama.
Bende kendımce care arıyorum birde gogsumun tam kahverengi kısmını alamıyor gerci henuz daha cok kucuk. Ama ilk günlere gore daha iyiyiz. Suan tek derdim sütümğn bebegıme yetmemesı ama yarından itibaren sadece Meme verıcem bakalım durabılıcekmı. Bu arada bebeginize de cok gecmis olsun actıgınjz konuları takip ediyordum.
Ha unutmadan süt sizde agızdan akacak kadar bolmu geliyor sakir sakir dua ediyorum benimkide oyle gelsin diye ama
Kizlar kizim 16 gunluk
Takviye olarak aptamil 1 kullaniyorum ama cocuga inanilmaz gaz yapti
Arkadasim bebelac dene dedi ama emin olamadim
Doktor ikisinide yer diyor fakat yemesi degil gaz yapmamasi onemli
Bebelac kullananlar varmi
Cok tecrubesizim yardim lutfen
Vardir illaki ama bana dogum yaptigimda doktorum onu aldirdi sutum gelmeyince
Bizde onla devam ettik bu iki haftadir
Ama genel olarak aptamilden memnun kalmadim
Belki dediginiz mama iyi gelir ama inanin nefret ettim o markadan
Cocuk devamli ikinma modunda
Buyuk bir eriskinde olmayan gaz var kizimda o derece
Siz ilk gunler verebılıyomuydunuz ya gogus ucum mahvoldu aglıcam neredeyse acıdan. Birde sancidan oldugunu sanmıyorum aglamanın cunku sureklı aranıyor meme istediği besbelli ama bende o acıya dayanamıyorum. Ve cısıde gayet iyi ama ben mamada veriyorum onunda etkisi vardır cısınde.İşte kahverengi kısmın hepsini vermek gerekiyor ağzına yoksa yara oluyor maalesef. Yara için ayva çekirdeğini biraz suya koyun, 3 gün sonunda o suyu meme ucunuza sürün bir iki gün inanın iyileşecektir.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın. Taeyang zaten açıklamış da inanın ağlaması açlığından değil sancısı olduğundandır. Zamanla anlarsınız. Mama da sancıyı vs kestiği için uyuyor doğal olarak. Ama çişi bol mu?
Bebelac in anti reflu maması var ben onu kullanmıştım iyi gelmişti.. Sadece eczanede bulabildim ben marketlerde yoktu...Kizlar kizim 16 gunluk
Tesekkur ederim dikkatiniz ıcın ama bizimkisi bence kokudan ziyade hep ac sureklı emzirsem emiyor ama gogus ucum mahvoldu cok acıyı dayanamıyorum bende ve mama veriyorum biraz önce yaptığım gibi mLesefGenelde giriş yapmadan konulara şöyle bi bakarım yorumları pek okumam ama Benim de bebeğim olduğu için yorumlara üstün körü bakarken sizinkini gördüm. Sürekli memede kalmak istemesi doymadığı için değil. Sizin kokunuzu sıcaklığınızı istediği için ilk 3 ay böyle yapışık olacaksanız. İlk bir ay bebeklerde doyma kriteri kakalı bez. Günde 3 kez 1 tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Bunu bir sefer de de yapabilir 5 seferde de.. ve biberon emzik ilerisi için meme reddi sebebi olabilir.
Inanın emzırmenın yani sıra sagBeni de muhtemelen tefe koyacaklar ama mama doyurduğu için uyumuyor. Mama ağır geldiği için uyuyor sizin bir tepsi baklava yiyip üzerinize ağırlık çökmesi gibi. Bebeklerin sindirim sistemi anne sütüne uygun ve anne sütü daha alınır alınmaz sindirilmeye başlar. Ve son olarak süt memede 20. Haftadan itibaren hazır ilk 2-3 gelmedi denilmesi görmediğiniz için oysaki kolostrom geliyor ve çok çok kıymetli. Evet siz göremezsiniz çünkü uygun elle sağımı bilmeniz gerek görmek için
Haklısınız mama yiyince baya bı saatlerce uyuyor. Ve o ilk sutu de emzırdım verdim sukurBeni de muhtemelen tefe koyacaklar ama mama doyurduğu için uyumuyor. Mama ağır geldiği için uyuyor sizin bir tepsi baklava yiyip üzerinize ağırlık çökmesi gibi. Bebeklerin sindirim sistemi anne sütüne uygun ve anne sütü daha alınır alınmaz sindirilmeye başlar. Ve son olarak süt memede 20. Haftadan itibaren hazır ilk 2-3 gelmedi denilmesi görmediğiniz için oysaki kolostrom geliyor ve çok çok kıymetli. Evet siz göremezsiniz çünkü uygun elle sağımı bilmeniz gerek görmek için
Benim bebeğim de hala sürekli aranır durur bak o kadar emdi bugün karnı çok tok kustu hatta bu yüzden kaç kere hala aranıyor uyanıp emiyor rahatsız ediyor yine kusuyor . Oysa tok ama bu bir refleks memede rahatlıyorlar.Siz ilk gunler verebılıyomuydunuz ya gogus ucum mahvoldu aglıcam neredeyse acıdan. Birde sancidan oldugunu sanmıyorum aglamanın cunku sureklı aranıyor meme istediği besbelli ama bende o acıya dayanamıyorum. Ve cısıde gayet iyi ama ben mamada veriyorum onunda etkisi vardır cısınde.
Göğüs ucu için krem değil de aventin göğüs kalkanını öneriyorum ben.Tesekkur ederim dikkatiniz ıcın ama bizimkisi bence kokudan ziyade hep ac sureklı emzirsem emiyor ama gogus ucum mahvoldu cok acıyı dayanamıyorum bende ve mama veriyorum biraz önce yaptığım gibi mLesefçiş ve kaka dada sorunumuz yok ama mamayla destekliyorum onunda etkisi vardır muhakkak. Suan tek derdim gogus ucum en iyi kremi kullanıyorum ama anlık oda emdıkce acıyor
Kizlar kizim 16 gunluk
AyvYı kesinlikle denıcem.. 3.425 dogduBenim bebeğim de hala sürekli aranır durur bak o kadar emdi bugün karnı çok tok kustu hatta bu yüzden kaç kere hala aranıyor uyanıp emiyor rahatsız ediyor yine kusuyor . Oysa tok ama bu bir refleks memede rahatlıyorlar.
Ben emzirme eğitimi aldım ebemden. Bu sebeple yara olmadı. Siz bi mama vermeyin bir gün bakın bakalım çişi ve kakası bu sefer nasıl. Bir de kaç kilo doğdu şu an kaç kilo?
Ayrıca göğüs ucunuz için ayva çekirdeği tarifimi yapın bana dua edeceksinizanında geçiriyor.
AyvYı kesinlikle denıcem.. 3.425 dogdu
Ayvayı kesinlikle denıcem. 3.25 dogdu uc gunune sonunda 3.110 a dustum tekrar bes gunune sonunda 3.500 olduAyvYı kesinlikle denıcem.. 3.425 dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?