Hangisini kullanmaliyiz

Genelde giriş yapmadan konulara şöyle bi bakarım yorumları pek okumam ama Benim de bebeğim olduğu için yorumlara üstün körü bakarken sizinkini gördüm. Sürekli memede kalmak istemesi doymadığı için değil. Sizin kokunuzu sıcaklığınızı istediği için ilk 3 ay böyle yapışık olacaksanız. İlk bir ay bebeklerde doyma kriteri kakalı bez. Günde 3 kez 1 tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Bunu bir sefer de de yapabilir 5 seferde de.. ve biberon emzik ilerisi için meme reddi sebebi olabilir.

Beni de muhtemelen tefe koyacaklar ama mama doyurduğu için uyumuyor. Mama ağır geldiği için uyuyor sizin bir tepsi baklava yiyip üzerinize ağırlık çökmesi gibi. Bebeklerin sindirim sistemi anne sütüne uygun ve anne sütü daha alınır alınmaz sindirilmeye başlar. Ve son olarak süt memede 20. Haftadan itibaren hazır ilk 2-3 gelmedi denilmesi görmediğiniz için oysaki kolostrom geliyor ve çok çok kıymetli. Evet siz göremezsiniz çünkü uygun elle sağımı bilmeniz gerek görmek için

Yazıldı mı bilmiyorum ama Aptamilin Conformil maması var gazlı bebekler için. Oğluma 1 yaşına kadar onu içirmiştim.

benim oglan 18 aylik. 1,2,3 denedim hepsi tikio. ama illa onu istiyo digerlerine göre daha tatli sanirim. 7. aylikti marka degistirdim hep tükürdü yutmadi. bende tadlarina bakmistim digerler daha tadsiz. bi alistimi daha birakmaz sen bi pre dene olcakmi ayni sorun cünki pre anne sütüne en yakin olan mama deniliyor. su gibi oluyo kivami. simdi gazlanmasi normal ilk alti ayina kadar. kabiz olmadikca üzülme. bol bol popo deline masaj yap. gazi nereye dogru cikarmasi gerektigini ögrensin.

Siz ilk gunler verebılıyomuydunuz ya gogus ucum mahvoldu aglıcam neredeyse acıdan. Birde sancidan oldugunu sanmıyorum aglamanın cunku sureklı aranıyor meme istediği besbelli ama bende o acıya dayanamıyorum. Ve cısıde gayet iyi ama ben mamada veriyorum onunda etkisi vardır cısınde.

Bebelac in anti reflu maması var ben onu kullanmıştım iyi gelmişti.. Sadece eczanede bulabildim ben marketlerde yoktu...

Tesekkur ederim dikkatiniz ıcın ama bizimkisi bence kokudan ziyade hep ac sureklı emzirsem emiyor ama gogus ucum mahvoldu cok acıyı dayanamıyorum bende ve mama veriyorum biraz önce yaptığım gibi mLesef çiş ve kaka dada sorunumuz yok ama mamayla destekliyorum onunda etkisi vardır muhakkak. Suan tek derdim gogus ucum en iyi kremi kullanıyorum ama anlık oda emdıkce acıyor

Inanın emzırmenın yani sıra sag
Haklısınız mama yiyince baya bı saatlerce uyuyor. Ve o ilk sutu de emzırdım verdim sukur

Benim bebeğim de hala sürekli aranır durur bak o kadar emdi bugün karnı çok tok kustu hatta bu yüzden kaç kere hala aranıyor uyanıp emiyor rahatsız ediyor yine kusuyor . Oysa tok ama bu bir refleks memede rahatlıyorlar.
Ben emzirme eğitimi aldım ebemden. Bu sebeple yara olmadı. Siz bi mama vermeyin bir gün bakın bakalım çişi ve kakası bu sefer nasıl. Bir de kaç kilo doğdu şu an kaç kilo?

Ayrıca göğüs ucunuz için ayva çekirdeği tarifimi yapın bana dua edeceksiniz anında geçiriyor.

SMA ve hipp şekersiz mamalar. Tadı anne sütüne en yakın olanlar, o yüzden anne sütüne dönüş kolay oluyor diye açıklamıştı bana bebek hemşiremiz. Ancak kendim baktım iceriklerine. Hipp in içinde palm yağı var, geçen yıl hatırlarsınız nutella nin içinde çıkmıştı da ortalık ayağa kalkmıştı. Buna rağmen hipp teki bu popülerliğe anlam veremiyorum.
Bu arada bebisim altı aylık, yoğunbakım sürecinde bebelac gold aldırdılar ama eve gelince SMA ile devam ettim. Hala da SMA kullanıyoruz gaz problemimiz neredeyse hiç olmadı diyebilirim.

Göğüs ucu için krem değil de aventin göğüs kalkanını öneriyorum ben.
Ben cok faydasını gördüm. Meme ucu acısı diyen herkesle paylasıyorum bunu

Konu sahibi size iyi aksamlar güle güle büyütün bebeginizi cocuklarim büyüyeli uzun yıllar oldu o yüzden mama tavsiyesinde bulunamayacagim:) güle güle büyüt demeye geldim süt meselesi konusunda kendinizi üzmeyin gelirse sütünüz ya nasip gelmez ise mamayla büyüyen ilk cocuk sizinki almayacak örnek ben 40 yasindayım cok sükür gayet saglikliyim hic anne sütü almamisim ne yaparlarda yapsinlar emmemisim o günün sartlarinda mevcut bir mama markasi ve bazende pirinc unuyla beslenmisim Allaha sukur hicbir sikintim yok simdi imkanlar cok fazla bir sürü mama secenegi var merak etmeyin hersey cok güzel olacak benimde ilk dogumumda sütüm neredeyse 20 gün sonra geldi ilk basta mama verdim evet mama hazirlamak cok sikintili helede pinpirikli insanlar icin ben o ölçüler konusunda hijen konusunda falan cok dikkatli davranmaya calisip dakkalarca ugrasirdim mutfakta hatta esim gülerdi deneymi yapiyorsun diye:)öyle yada böyle büyüyorlar merak etmeyin sakin olup bu günlerin tadini cikarin mutluluklar....
Ve karismayim dedim ama dayanamadim konuya yorum yapan çicegi burnunda diger anneler hepiniz güle güle büyütün cocuklatinizi ama ne kadar kirici konusmalar gecmis burada sanal bir ortamdayiz ve insanlar birbirini tanimiyor diye bu kadar kisisel algilanacak yorumlar yapmamali bence konu sahibi lohusa kirilmasin üzülmedin diye titizlenirken burada kırdiginiz diger insanlarada ayni hassasiyeti gösterseniz keske cünki burada yazanlarin cogu yeni anne lohusa sayilir ...sadece bir tavsiyeydi hepinize iyi aksamlar saglikla büyütün yavrularinizi....

Ben Hipp öneririm. Bebelac çoğu bebeğe yarıyor ama benim oğlanı kabız yapmıştı. Hipp'ten şikayet eden görmedim şimdiye kadar cevremde . Hipp derim tek geçerim. Ayrıca mama ısısıydı derken cooook mama ve hatta kendi sütümü (sağıp dolaba kaldiriyordum) denemisligim var. Anne sütü ile hipp tadı birbirine çok yakın. Bebelac daha şekerli bir tada sahip.

Hippin diğer bebek ürünlerini de tavsiye ederim. Tum ürünlerinden çok memnun kaldim

Son düzenleme:
AyvYı kesinlikle denıcem.. 3.425 dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…