Hangisini kullanmaliyiz

Bu arada aklima geldi. Bizim doktorumuz onermisti. Eczanede nurse harveys diye bitkisel bir sey var. Sivi. Oglum 45 gunlukken baslamistim. Doktor bir aylik olduktan sonra baslayabilirsin demisti. Hergun bir cay kasigi veriyordum. Hic gaz problemi yasamadim ve de hic hastalanmadi.
Canim daha 16 gunluk
O yuzden doktor henuz birsey onermiyor
Bir aylik olsa gaz icin denicem birseyler ama cok kucuk minik henuz

Canim daha 16 gunluk
Yok cok kucukmus. Malesef 40 gunluk olana kadar bu problemi yasayacaksiniz. Sonra buyudukce kendi kendine halletmeyi ogreniyor. Gule gule buyutun. O mis kokulu prensesi benim icin de oper misiniz? Sevgiler..

Canim daha 16 gunluk
Goldengoat deneyin derim.
Ben ilk oğlumda bie tek onu kullandım, anne sütüne en yakın ve sindirimi çok kolay bir mamadır.
Ya da hipp combiotik.
Aptamilin de gaz önleyici olanı var ama çok kötü kokuyor bebeklerim direkt onu reddetti.
Gaz için kiraz çekirdeği yastığı kullanım, zeytinyağı ile masaj yapın ve yüzüstü gözününğn önündeyken yatırın.
Özellikle reflü yatakları gibi hafif eğimli yerlerde yüzüstü yatırıp, bebeğiniz kendi kendine ayaklarını hareket ettirirken gazını çıkarabildiğini göreceksiniz.

Mama işi malesef deneme yanılmayla çözülüyor...

Birkaç mama denedikten sonra similac çözmüştü bizim gaz sorunumuzu, hala da 2 numarasıyla devam ediyoruz.. bir deneyin derim

Bi de sabır:) 3 aydan sonra düzeliyor

Sağlıkla büyütün inşallah:)

Hipp mamanın gaz yapmayanı var combiotic olması lazım ismi hem organik bir mama. Ama ne yaparsan yap biberonla mama alan çocuğun gazı olur çünkü biberondan hava da yutuyor ister istemez. Sen doktorunu ara gaz damlası kullan her mama gaz yapar. Allah bağışlasın ömrü uzun sağlıklı olur inşallah.

Valla memen mi bozuluyo emzirsene diyeni bile duydu bu kulaklar
Neyse ki kulak asmamayi ogrendim :deli:
Saglam kafayla dayanilmiyorlar cunku
Hippe de baktim ama cevremde pek kullanan yok
Cesaret edemedim o yuzden
Yeğenlerim kullanıyor çünkü hipp pahalı bir mama 350 gramını dolaryüzünden şu an 70 lira

Kizlar kizim 16 gunluk
Takviye olarak aptamil 1 kullaniyorum ama cocuga inanilmaz gaz yapti
Arkadasim bebelac dene dedi ama emin olamadim
Doktor ikisinide yer diyor fakat yemesi degil gaz yapmamasi onemli
Bebelac kullananlar varmi
Cok tecrubesizim yardim lutfen
Canım ben hepsini denedim kızımın mama kullandığı dönemde. Sma ile başladım çok gaz yaptı. Aptamil çok iyi geldi gaz sıkıntısı falan olmadı. Siz de deneyin farklı markaları hangisi daha az gaz yapıyorsa onu kullanırsınız.

Uslubunuzu kibar tutusunuz yazdiginiz yorumun art niyetini kapatmiyor malesef
Sutu olmayan / yetersiz olan kadin ne yapsin? Tas mi yedirsin cocuguna ? Mama bizler icin bir kolaylik mi saniyorsunuz
Gece kalk su isit mama yap
Mamanin sicakligini olc bic kontrol et
Bir yere giderken biberonu mamasi osu busu ayarla
Varda biz mi vermiyoruz
Uzun zamandır buralardayım ama hakikaten bende lohusalklikdan olduğunu düşünüyorum Hâleti ruhuyenizin durumunu; Janet jak...kk daş in hiç artniyetine tanık olmadım zira...
Avukatimiyim Hayır önden cevaplıym sadece adil bulmadım

Kizlar kizim 16 gunluk
Hergun düzenli olarak zeytinyağı içir 1cay kaşığı kadar altını actiginda ise zeytinyağı sur fakat önce bir ısıt ocakta asiti gitsin soğuyunca koy fıs fıs gbi bir kaba kullan ben bu şekilde yaptım bebegime masallah ne gaz problemi oldu nede kabızlık sütün yetincede mamayı bırakmani öneririm canım yoksa emmiyor bebekler benim sütüm 1 ay kadar yetmedi mama olarak sma kullandım

Kizlar kizim 16 gunluk
Canm gaz uzerine master yapmis bi 3 uz annesi olarak butun mamalari denedim kimi gaz yapti kimi kabiz yapti kimini icmediler kimi kilo yapmadi benimde sutum kesildigi icin mamayi mecbur vermek zorundaydim.ki bi bebegin gaziyla 3 bebegin gazini sen dusun.doga ustu guclerinn olmasi gerekiyo sabredebilmen icin.bem bebelac gold 1 kullaniyorum suan 5 ayliklar.cok ama cok memnunum.hem.kilo hem gaz acisindan hic sknti cekmiyorum cok.sukur.kilo.alimi da guzel.hemde severek iciyolar.bilmem mamanin tadina hic baktin mi ama dierleri inanilmaz kotu :) bunun tadi biraz daha guzel

Valla en iyi mama aptamil.bebelacta denedim .ama aptamil gercekten bagisiklik icin gerekli ne varsa sagliyor ve anne sutune en yakin mama. Ben 1 sene kullandım. Her mama gaz yapar.bunun icin damla kullanmalisnz. Sam simplex oneririm doktora danisip denemek isterseniz

Geçenlerde markette conformil gördüm .Aptamilin..

Daha az gaz yapıyor diye duydum.

Canim daha 16 gunluk

Bu üye konularını defalarca uyarı almasına rağmen BDV'ye açmasından dolayı 1 ay ceza almıştır.

Hergun düzenli olarak zeytinyağı içir 1cay kaşığı kadar altını actiginda ise zeytinyağı sur fakat önce bir ısıt ocakta asiti gitsin soğuyunca koy fıs fıs gbi bir kaba kullan ben bu şekilde yaptım bebegime masallah ne gaz problemi oldu nede kabızlık sütün yetincede mamayı bırakmani öneririm canım yoksa emmiyor bebekler benim sütüm 1 ay kadar yetmedi mama olarak sma kullandım
Merhaba sütü nasıl artırdınız acaba

Back
X