- 15 Kasım 2009
- 1.419
- 633
- 688
- Konu Sahibi 1impossiblelove
Tamam en doğru sizsiniz,biz kötü anneyiz.Sütün yok olayı tamamen safsata yani
Bizzat ben memem bozulmasın! diye emzirmedim misal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam en doğru sizsiniz,biz kötü anneyiz.Sütün yok olayı tamamen safsata yani
Peki şu an kaç kilo? Maşallah iyi doğmuş.AyvYı kesinlikle denıcem.. 3.425 dogdu
Onuda denedim ama hıc cekemıyo memeyiGöğüs ucu için krem değil de aventin göğüs kalkanını öneriyorum ben.
Ben cok faydasını gördüm. Meme ucu acısı diyen herkesle paylasıyorum bunu
Maşallah kilo alımı da çok iyi. 5 günde 400 gram demek ayda 2 kilodan fazla demek. Bu da iyi besleniyor demek.Ayvayı kesinlikle denıcem. 3.25 dogdu uc gunune sonunda 3.110 a dustum tekrar bes gunune sonunda 3.500 oldu
Ama arada mama da verdımMaşallah kilo alımı da çok iyi. 5 günde 400 gram demek ayda 2 kilodan fazla demek. Bu da iyi besleniyor demek.
Mama çok mu verdiniz? Şimdi benim bebeğim 2500 doğdu. 2480 ile hastaneden çıktık. Bir ayda 1200 gram aldı şükür. Doktorumuz gayet iyi daha ne olsun dedi. Yani mamayı kesseniz bile sütünüz gayet yeter ama bunu siz önce mesela bir gün mama vermeyip çiş ve kaka sayısından anlarsınız.Ama arada mama da verdım
Aslında o zamn cok da vermedim ama süt yaradı demekkı suan mamayı daha cok veriyorum. Su gogus ucu sızım olmasa zorlasa olsa inattan ediyor veriyorum inadı kırılıyor ama su ayva cekırdegını bı deneyeyim Insallah BulurumdaMama çok mu verdiniz? Şimdi benim bebeğim 2500 doğdu. 2480 ile hastaneden çıktık. Bir ayda 1200 gram aldı şükür. Doktorumuz gayet iyi daha ne olsun dedi. Yani mamayı kesseniz bile sütünüz gayet yeter ama bunu siz önce mesela bir gün mama vermeyip çiş ve kaka sayısından anlarsınız.
Ben bebelac kullandım. Gold değil ama normal bebelac. Sonra hipp kullandım 6. Aydan sonra. İlk 6 ay bebelac hiç gaz yapmadı kızımdaKizlar kizim 16 gunluk
Takviye olarak aptamil 1 kullaniyorum ama cocuga inanilmaz gaz yapti
Arkadasim bebelac dene dedi ama emin olamadim
Doktor ikisinide yer diyor fakat yemesi degil gaz yapmamasi onemli
Bebelac kullananlar varmi
Cok tecrubesizim yardim lutfen
Masallah sizinkıde ıyı almıs bakalım bende ayın sonunda gıdıcem ne dıcekler kilosunaMama çok mu verdiniz? Şimdi benim bebeğim 2500 doğdu. 2480 ile hastaneden çıktık. Bir ayda 1200 gram aldı şükür. Doktorumuz gayet iyi daha ne olsun dedi. Yani mamayı kesseniz bile sütünüz gayet yeter ama bunu siz önce mesela bir gün mama vermeyip çiş ve kaka sayısından anlarsınız.
Aslında o zamn cok da vermedim ama süt yaradı demekkı suan mamayı daha cok veriyorum. Su gogus ucu sızım olmasa zorlasa olsa inattan ediyor veriyorum inadı kırılıyor ama su ayva cekırdegını bı deneyeyim Insallah Bulurumda
Masallah sizinkıde ıyı almıs bakalım bende ayın sonunda gıdıcem ne dıcekler kilosuna
Tesekkur ederim ilginize :)Umarım göğüs ucunuz iyileşir, sütünüz de bollaşır. Bol su süt yapan tek şey. Sevgiler, yazarsınız tekrar.
Benim kızımda da yeşil ve sümüksü oldu aynı şekilde doktor süt alerjisi dedi. Ben süt içmeyi yoğurt peynir yemeyi bıraktım düzeldi. Baya kötüydü. Sonra kalsiyumu vitamin olarak aldım. O şekilde etkilemedi bebeğimi. İnek sütü alerji yapabiliyor bizim yediğimiz. Çocuk doktoruna giderseniz daha detaylı anlatırIki gundur isal oldu
Bazen sumuksu gibi oluyor soylemesi ayip
Kontrollerinde ve teslerinde sikinti cikmadi ama bilmiyorun
Masaj yapiyorum genelde gazi oldugunda
Pispislamayla falan gecmiyor cunku
Yaklaşık 2 sene emziren biri olarak söyleyebilirim ki emzirme memede herhangi bir bozulma yaratmıyor bence ...Cocugumun canina kastim var
O yuzden mama veriyorum arkadasim
Memem bozulur diger yandan
Ciddiye almis olmadiginizi umuyorumYaklaşık 2 sene emziren biri olarak söyleyebilirim ki emzirme memede herhangi bir bozulma yaratmıyor bence ...
Sizinle ilgili bir durum değil :) Genel bir cevap yazdım. Cidden böyle düşünenler var çünkü. Tecrübe paylaşmak istedim.Ciddiye almis olmadiginizi umuyorum
Ha oyleyse :)Sizinle ilgili bir durum değil :) Genel bir cevap yazdım. Cidden böyle düşünenler var çünkü. Tecrübe paylaşmak istedim.