Hangisini kullanmaliyiz

Ama arada mama da verdım
Mama çok mu verdiniz? Şimdi benim bebeğim 2500 doğdu. 2480 ile hastaneden çıktık. Bir ayda 1200 gram aldı şükür. Doktorumuz gayet iyi daha ne olsun dedi. Yani mamayı kesseniz bile sütünüz gayet yeter ama bunu siz önce mesela bir gün mama vermeyip çiş ve kaka sayısından anlarsınız.

Mama çok mu verdiniz? Şimdi benim bebeğim 2500 doğdu. 2480 ile hastaneden çıktık. Bir ayda 1200 gram aldı şükür. Doktorumuz gayet iyi daha ne olsun dedi. Yani mamayı kesseniz bile sütünüz gayet yeter ama bunu siz önce mesela bir gün mama vermeyip çiş ve kaka sayısından anlarsınız.
Aslında o zamn cok da vermedim ama süt yaradı demekkı suan mamayı daha cok veriyorum. Su gogus ucu sızım olmasa zorlasa olsa inattan ediyor veriyorum inadı kırılıyor ama su ayva cekırdegını bı deneyeyim Insallah Bulurumda

Kizlar kizim 16 gunluk
Takviye olarak aptamil 1 kullaniyorum ama cocuga inanilmaz gaz yapti
Arkadasim bebelac dene dedi ama emin olamadim
Doktor ikisinide yer diyor fakat yemesi degil gaz yapmamasi onemli
Bebelac kullananlar varmi
Cok tecrubesizim yardim lutfen
Ben bebelac kullandım. Gold değil ama normal bebelac. Sonra hipp kullandım 6. Aydan sonra. İlk 6 ay bebelac hiç gaz yapmadı kızımda

Masallah sizinkıde ıyı almıs bakalım bende ayın sonunda gıdıcem ne dıcekler kilosuna

Aslında o zamn cok da vermedim ama süt yaradı demekkı suan mamayı daha cok veriyorum. Su gogus ucu sızım olmasa zorlasa olsa inattan ediyor veriyorum inadı kırılıyor ama su ayva cekırdegını bı deneyeyim Insallah Bulurumda

Masallah sizinkıde ıyı almıs bakalım bende ayın sonunda gıdıcem ne dıcekler kilosuna

Umarım göğüs ucunuz iyileşir, sütünüz de bollaşır. Bol su süt yapan tek şey. Sevgiler, yazarsınız tekrar.

Iki gundur isal oldu
Bazen sumuksu gibi oluyor soylemesi ayip
Kontrollerinde ve teslerinde sikinti cikmadi ama bilmiyorun
Masaj yapiyorum genelde gazi oldugunda
Pispislamayla falan gecmiyor cunku
Benim kızımda da yeşil ve sümüksü oldu aynı şekilde doktor süt alerjisi dedi. Ben süt içmeyi yoğurt peynir yemeyi bıraktım düzeldi. Baya kötüydü. Sonra kalsiyumu vitamin olarak aldım. O şekilde etkilemedi bebeğimi. İnek sütü alerji yapabiliyor bizim yediğimiz. Çocuk doktoruna giderseniz daha detaylı anlatır

Kardeşim bebeklerine bebelac gold kullanıyor çok memnun gaz problemi falan hic yok maşallah ben de kullanmıştım önerebilirim sağlıkla büyütün bebeğinizi

Ben ogluma hepsini denemistim. Oglum en cok bebelac ı sevdigi icin onu devam etmistik. Bu daha cok bebegin tercihi. Kizkardesim de yanlis hatirlamiyorsam aptamil ya da milupa kullanmisti.

Bu arada aklima geldi. Bizim doktorumuz onermisti. Eczanede nurse harveys diye bitkisel bir sey var. Sivi. Oglum 45 gunlukken baslamistim. Doktor bir aylik olduktan sonra baslayabilirsin demisti. Hergun bir cay kasigi veriyordum. Hic gaz problemi yasamadim ve de hic hastalanmadi.

Sizinle ilgili bir durum değil :) Genel bir cevap yazdım. Cidden böyle düşünenler var çünkü. Tecrübe paylaşmak istedim.
Ha oyleyse :)
Zira inek gibi sarkacagimi bilsem sartlar uygun sa emziririm tavrumu :)
Pek takintim yoktur sarkar eder diye
Birgun elbet sarkacak
Sarkacaksada varsin oyle sarksin

Back
X