Hangisini kullanmaliyiz

net hatırlamamakla bırlıkte hatam varsa affola sanırım 2 bucuk sene once ben sıze ozelden mesaj atıp bebegımın gobegınden kan gelıyor kac kere k aşısı yaptırıldı hala devam edıyor agladıkca kanıyor dıye yazmıstım :)
sızde benı dogru yonlendırmıstınız oyle hatırlıyorum
sempatım taaa ordan gelıyor muhtemelen

Hipp 1 combiotic organik bebek sütü kullanıyoruz. Ben memnunum. Gaz sorunumuz olmadı hiç, çok şükür gazını bir iki pış pışla kolayca çıkarabiliyoruz. Bağırsak düzenleyici özelliği de var ayrıca.

Benim kızım aptamiil sevmedi sma verdim çok gaz yaptı. Biz mama surecini bebelac gold ile tamamladık. Deneyin derim çünkü her bebekte her mama olmuyo

bebelac gold ile başladım ancak kakasini çok zor yapıyordu.
bir tanıdığımız golden goat u önerdi, cok memnunuz. suan kakasini yaptığını bile anlamıyoruz
genel olarak iştahsız bir bebeğim var oyuzden kilo alımı az ama mamadan kaynaklı değil bence.

Maalesef ben de iki kızımı mama ile büyüttümilk kızım kolik ti aptamil comformil kullandım. Gaz sorunu bitince normal aptamil kullandım. İkinci kızım da 3 ay emdi . Hala da aptamil içiyor.
Ama şunu da söyleyim ilk 3 ay ne yapsan da gaz oluyor. Ama zamanı gelince de bıçakla kesilir gibi bitiyor. Merak etme...
Sana ve bebeğine sağlık ve mutluluk diliyorum.

Allah askina herkesin ki bir olmuyor. Bebek bu nasil asssla vermedim diye ovunerek anlatiyorsunuz ?
Evet asssla vermeyen bir arkadasim emzircem diye cocugu 10. Gunde yogunbakimlik oldu. Nasıl bu vebala giriyorsunuz ?

Okey siz iyi harika bir annesiniz asssla doktoru dinlemeyip mama vermemissiniz bravo. Ama bu cahil inadınizı baskasina empoze etmiyin ki zaten konu sahibi de hic mennun degil mamadan.

ben de yazdim daha önce, bebeğime 3.gün mama ver dendi sütüm azdı, inat ettim vermedim 1.ay sonunda bebeğim doğum kilosunun da altındaydı. çok şükür bir sağlık sorunumuz olmadi ama olabilirdi de.
süt gelmiyor lafı safsata okadar kırıcı bir cümle ki bunu yaşamayan anlamaz ve bunu yine lohusa bir kadın söylüyor ben de bunu anlamıyorum J Janet Jak Esim
bazen genetik faktörler de olabilir, sebebini ben de bilmiyorum ama 1 ay bebeğime yapışık gezdiğim halde sütüm artmadı, denemedim icmedigim yemedigim şey kalmadı. ek gidaya başladık yine uğraşıyorum belki mamayı bırakır sütüm artar diye, pes etmedim ama elimden gelen bu.
lütfen insanları yargılamayın bu kadar hassas bir konuda. gerçekten üzüldüm

Ama ben de anneyim yok oyle bisey onlar bilmiyor imajıni nasil cizecek yoksa. Ahh bizim kadinlarimiz nato kafa nato mermer.

Bebeğin erken doğum muydu? Eğer öyleyse prematüreye göre olan mama kullanman gerekiyor canim

Of cidden hiçbir şey anlatılmaz size üzgünüm, anlatmak için de uğraşamayacağım!

Biz hipp kullanmıştık mama kullanmayı bırakmakta iki ay kala bebelac aldık onu da içti ama ben hippten yanayım.

Ben mama kullanmadım 2 kızımda ama bunda 1kere de olsa içircem 2. Kızımda gerekti ama kabul etmedi.... neyse konuya gelirsek görümcem de ilk oğlunda gaz problemi yaşadı hem tuvaletini de yaoamıyodu bebelac nutriconfor kullandı çok faydası oldu bi araştır dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…