- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
net hatırlamamakla bırlıkte hatam varsa affola sanırım 2 bucuk sene once ben sıze ozelden mesaj atıp bebegımın gobegınden kan gelıyor kac kere k aşısı yaptırıldı hala devam edıyor agladıkca kanıyor dıye yazmıstım :)Uuu buraya hangi mama diye konu açılır mı? Kknin baskıcı teyzeleri çevrendekilerden bin beterdir, aman diyeyim. Ne de olsa onlar hem bebeğin doktorundan hem de annesinden çok daha fazla düşünürler çocuğu. :)
Bahsettiğiniz mamalar hakkında bilgim yok. Kardeşim düzenli olarak gaz damlası kullanmıştı bebeğine. Çok faydasını gördü. Ben de bebek hemşiresi olarak kullandığım hastalarımda faydasını gördüm. Mamaya ek olarak isterseniz bir doktorunuza danışın.
Benim kızım aptamiil sevmedi sma verdim çok gaz yaptı. Biz mama surecini bebelac gold ile tamamladık. Deneyin derim çünkü her bebekte her mama olmuyoKizlar kizim 16 gunluk
Takviye olarak aptamil 1 kullaniyorum ama cocuga inanilmaz gaz yapti
Arkadasim bebelac dene dedi ama emin olamadim
Doktor ikisinide yer diyor fakat yemesi degil gaz yapmamasi onemli
Bebelac kullananlar varmi
Cok tecrubesizim yardim lutfen
Allah askina herkesin ki bir olmuyor. Bebek bu nasil asssla vermedim diye ovunerek anlatiyorsunuz ?Soru biçimim gayet de normaldi sanırım siz de mama vermenin kötü bir şey olduğunu beyninize kodladığı ız için soru biçimimi beğenmediniz çünkü sanıyorsunuz ki kötü bir şey sordum?!
Benim hastanedeki çocuk doktoru da mama ver bak sütün yok dedi. Asla dinlemedim. Kendi çocuk doktorumuza gittik ve tek dediği sen su içeceksin uyuyacaksın sütün gelecek sakın mama verme. Ve gerçekten de bol su içtim ve sütüm geldi ki benim meme ucum hiç yoktu hala da yok bütün siyah olan kısmı ağzına veriyorum uğraşıp uğraşıp çıkarıyor. O da alışıyor. Bebeğime anne sütü yetmezse çişi azalır dedi doktor. Çişi azalırsa bana söyle diye. O hastanedeki doktoru dinleseydim bu yolları katetmezdim.
Sütün yok olayı tamamen safsata yani . Ha sıkıntıya girersin olmaz, ha yeterli su içmezsin olmaz, ha bebek emmez olmaz. Sütün olması için bol su ve bebeğin sürekli emmesi gerek bir de annenin yeterli dinlenmesi. Ben 24 saat bebeğimi mememden indirmedim ki şu an 4 aylığız hala da öyle. Yani mama veren anneler ekstra yoruluyor diyorsunuz da meme verenler de yoruluyor emek sarfediyor. Ben konu sahibine bir şey demiyorum fakat doğumdan önce ebem beni sürekli bilgilendirdi. Süt gelmemesi olamaz. Sütün her zaman senin bebeğine yetecek kadar gelecektir yeter ki nasıl emzireceğini bil diye. 40 gün hiçbir şey yemedim ve 3 günün sonunda sadece su içmekle geldi. Neyse benimki sadece soruydu!
ben de yazdim daha önce, bebeğime 3.gün mama ver dendi sütüm azdı, inat ettim vermedim 1.ay sonunda bebeğim doğum kilosunun da altındaydı. çok şükür bir sağlık sorunumuz olmadi ama olabilirdi de.Allah askina herkesin ki bir olmuyor. Bebek bu nasil asssla vermedim diye ovunerek anlatiyorsunuz ?
Evet asssla vermeyen bir arkadasim emzircem diye cocugu 10. Gunde yogunbakimlik oldu. Nasıl bu vebala giriyorsunuz ?
Okey siz iyi harika bir annesiniz asssla doktoru dinlemeyip mama vermemissiniz bravo. Ama bu cahil inadınizı baskasina empoze etmiyin ki zaten konu sahibi de hic mennun degil mamadan.
Ama ben de anneyim yok oyle bisey onlar bilmiyor imajıni nasil cizecek yoksa. Ahh bizim kadinlarimiz nato kafa nato mermer.ben de yazdim daha önce, bebeğime 3.gün mama ver dendi sütüm azdı, inat ettim vermedim 1.ay sonunda bebeğim doğum kilosunun da altındaydı. çok şükür bir sağlık sorunumuz olmadi ama olabilirdi de.
süt gelmiyor lafı safsata okadar kırıcı bir cümle ki bunu yaşamayan anlamaz ve bunu yine lohusa bir kadın söylüyor ben de bunu anlamıyorum J Janet Jak Esim
bazen genetik faktörler de olabilir, sebebini ben de bilmiyorum ama 1 ay bebeğime yapışık gezdiğim halde sütüm artmadı, denemedim icmedigim yemedigim şey kalmadı. ek gidaya başladık yine uğraşıyorum belki mamayı bırakır sütüm artar diye, pes etmedim ama elimden gelen bu.
lütfen insanları yargılamayın bu kadar hassas bir konuda. gerçekten üzüldüm
Allah askina herkesin ki bir olmuyor. Bebek bu nasil asssla vermedim diye ovunerek anlatiyorsunuz ?
Evet asssla vermeyen bir arkadasim emzircem diye cocugu 10. Gunde yogunbakimlik oldu. Nasıl bu vebala giriyorsunuz ?
Okey siz iyi harika bir annesiniz asssla doktoru dinlemeyip mama vermemissiniz bravo. Ama bu cahil inadınizı baskasina empoze etmiyin ki zaten konu sahibi de hic mennun degil mamadan.
Of cidden hiçbir şey anlatılmaz size üzgünüm, anlatmak için de uğraşamayacağım!ben de yazdim daha önce, bebeğime 3.gün mama ver dendi sütüm azdı, inat ettim vermedim 1.ay sonunda bebeğim doğum kilosunun da altındaydı. çok şükür bir sağlık sorunumuz olmadi ama olabilirdi de.
süt gelmiyor lafı safsata okadar kırıcı bir cümle ki bunu yaşamayan anlamaz ve bunu yine lohusa bir kadın söylüyor ben de bunu anlamıyorum J Janet Jak Esim
bazen genetik faktörler de olabilir, sebebini ben de bilmiyorum ama 1 ay bebeğime yapışık gezdiğim halde sütüm artmadı, denemedim icmedigim yemedigim şey kalmadı. ek gidaya başladık yine uğraşıyorum belki mamayı bırakır sütüm artar diye, pes etmedim ama elimden gelen bu.
lütfen insanları yargılamayın bu kadar hassas bir konuda. gerçekten üzüldüm
Boşver ya sinirim bozulduOf cidden hiçbir şey anlatılmaz size üzgünüm, anlatmak için de uğraşamayacağım!
Biz hipp kullanmıştık mama kullanmayı bırakmakta iki ay kala bebelac aldık onu da içti ama ben hippten yanayım.Kizlar kizim 16 gunluk
Takviye olarak aptamil 1 kullaniyorum ama cocuga inanilmaz gaz yapti
Arkadasim bebelac dene dedi ama emin olamadim
Doktor ikisinide yer diyor fakat yemesi degil gaz yapmamasi onemli
Bebelac kullananlar varmi
Cok tecrubesizim yardim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?