- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.392
- 598
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Sütün olmaması diye bir şey yok işte bu yüzden emzirme danışmanları var. Ebeler emzirmeyi annelere öğretiyorlar. Ya bebek tam çekemiyor ya da anneUslubunuzu kibar tutusunuz yazdiginiz yorumun art niyetini kapatmiyor malesef
Sutu olmayan / yetersiz olan kadin ne yapsin? Tas mi yedirsin cocuguna ? Mama bizler icin bir kolaylik mi saniyorsunuz
Gece kalk su isit mama yap
Mamanin sicakligini olc bic kontrol et
Bir yere giderken biberonu mamasi osu busu ayarla
Varda biz mi vermiyoruz
Art niyet mi? Neyse gülüyorum sadece. Kolay gelsin.Uslubunuzu kibar tutusunuz yazdiginiz yorumun art niyetini kapatmiyor malesef
Sutu olmayan / yetersiz olan kadin ne yapsin? Tas mi yedirsin cocuguna ? Mama bizler icin bir kolaylik mi saniyorsunuz
Gece kalk su isit mama yap
Mamanin sicakligini olc bic kontrol et
Bir yere giderken biberonu mamasi osu busu ayarla
Varda biz mi vermiyoruz
Mama=kötülük değil ama Anne sütü=iyilik
Ben de ilk 2 gün mama verdim sütüm gelmeyince. Sadece sebebini merak ettim bu kadar!
Dogum yaptigim gunden beri esimde dahil kadini erkegi emzirsene diye kendini yirtiyor pesimde.Memelerimiz çok kıymetli bizim.
O yüzdendirki çalışırken 1 yaşına kadar öğlen eve emzirmeye gidip işe geri dönüp, işyerinde işi gücü bırakıp bir odaya kapanıp günde 2 defa 1 saat sağardım.
Az olan sütüm 70-80cc çıksa mutlu hissederdim. Ne çıkarsa kâr derdim.
Ama olmayınca olmuyor mübarek. Bir de böyle şeyler duyunca bağırasım gelirdi..
Öyle böyle 23 ayına kadar emzirdim de..
Bakma çatlak seslere. Bebeğinin iyiliğini sen daha iyi bilirsin..
Ben hipp ten memnundum. Gaz sorunumuz da her gün olmazdı.
Sancısı tutacağını anladığım zaman gaz damlası verirdim. Bize biogai vermişti doktor..
İyi de yeşillik de gaz yapabilir ben mi yanlış biliyorum. Çiğ sebzeler riskliKizimin surekli gazi var
Emziriyorum
Sutten desem surekli yesillik agirlikli yiyoruz gaz yapacak biseyde yemiyorum
Zaten hep mama icirdikten sonra kizariyo agliyor
İyi de emzirme diyen yok ki. Doktoru mama tavsiye ettiyse demek ki desteklenmesi de gerekiyormuş bebeğin.
Hemen yargılamayın şu yeni anneleri yazıktır. Kadın ne soruyor siz ne diyorsunuz..
Soru biçiminiz de kötüydü kabul edin. Kimse sırf can sıkıntısından bir kutu mamaya 30-40tl (2 sene önce o civardaydı fiyatlar) verecek kadar mama meraklısı değildir eminim..
dogruİyi de yeşillik de gaz yapabilir ben mi yanlış biliyorum. Çiğ sebzeler riskli
Iki gundur isal olduHipp ile çok memnun kalmistim. Söylemesi tuhaf fakat kakasi bile sanki anne sütü aliyormus gibi rengi vardi.
Cocugun süt alerjisi olmadigina eminimisiniz?
Bebege masaj yapmaya çalisin. Bunun üzerine birçok YouTube video var.
o gazdan :)Iki gundur isal oldu
Bazen sumuksu gibi oluyor soylemesi ayip
Kontrollerinde ve teslerinde sikinti cikmadi ama bilmiyorun
Masaj yapiyorum genelde gazi oldugunda
Pispislamayla falan gecmiyor cunku
Dun 80tl ye aldim vallaAptamil 100 tl idi dün metroda... Ekonomik paket diyordu bir de
Napicam yao gazdan :)
fazla gazlı bebegın oyle sumuksu oluyor
Mama=kötülük değil ama Anne sütü=iyilik
Ben de ilk 2 gün mama verdim sütüm gelmeyince. Sadece sebebini merak ettim bu kadar!
Sucuk vs yemiyorumcocuklar buyuyorda nasıl buyuyorlar
gececek duzelecek konu sahıbı bunu bıl ıcını rahat tut
yesıllık cok yeme maydonoz ve ıspanak cocukta gaz yapıyor
kızım hem reflu hem kolıktı her hafta duzenlı doktora gıtmemız gerektı yedıgıme ıctıgıme ınanılmaz dıkkat ettım ayaklarımda ve cocugumun ayaklarında ıkı tane ust uste corap gıymek zorunda kaldım kı nefret ederım coraptan rahatsız eder benı
ayaklarını usutursen gogsunu usutursen de gaz yapıyor bebekte
nescafe cıkolata portakal mandalına tarzı seyler de dokunuyor cocuga
cok baharatlı seyler sucuk tarzı seyler de
o gaz damlaları bızde hıc ıse yaramadı hergun karnına tum vucuduna saf zeytınyagı surup masaj yaptım dus sonrası o rahatlattı bıraz
Meme ucunun olmasına gerek yokDogum yaptigim gunden beri esimde dahil kadini erkegi emzirsene diye kendini yirtiyor pesimde.
Iki gogus ucumda kör, uclari yok
Pompayla sagiyorum uc cikariyorum bebege veriyorum isidan dolayi agzinda yine kayboluyor
Gogus uclarini denedim hic cikmayan ucuda tutamiyor o lanet seyler
Yani ne yaptiysam olmuyor
Hala inatla cocugu yapistiriyorum gogsume
Saatlerce sagiyorum ayriyetten
Gece agladiginda alip yatagindan gogsune yapistirmanin kolayligi varken neden iki saat sut sagip mamayla ugrasmayi tercih edelim ki
Bende isterim bebegim memede uyusun emsin
Valla biktim artik insanlarin surekli yargilayici usluplarindan ve emzirme hikayelerinden
Aptamilin 400 grami olmus 80 lira
Beles anne sutu varken bende merakli degilim haftada 80 lira bayilmaya ama olmayinca olmuyor iste
Hip deneyecegim olmadi bende
Tesekkyr ederim
Soru biçimim gayet de normaldi sanırım siz de mama vermenin kötü bir şey olduğunu beyninize kodladığı ız için soru biçimimi beğenmediniz çünkü sanıyorsunuz ki kötü bir şey sordum?!İyi de emzirme diyen yok ki. Doktoru mama tavsiye ettiyse demek ki desteklenmesi de gerekiyormuş bebeğin.
Hemen yargılamayın şu yeni anneleri yazıktır. Kadın ne soruyor siz ne diyorsunuz..
Soru biçiminiz de kötüydü kabul edin. Kimse sırf can sıkıntısından bir kutu mamaya 30-40tl (2 sene önce o civardaydı fiyatlar) verecek kadar mama meraklısı değildir eminim..
Anne mamayı tamamen bile bırakabilir yardımla. Neden yardımcı olmayalım?Iste hep bu merak etmeler lohusa kadinlari çileden çikariyor. Pardonda size ne?
Konu burda "ben anne sütü vermek istiyorum, yardimci olurmusunuz" degil. Kadin herhangi bir neden ile anne sütü vermiyor. Cocuk onun, tercih onun. Yardim istese sorardi. Koca internet var ayagin altinda, arastirabilir herseyi. Yani kusura bakmayin fakat size düsmez bu soruyu sormaya.
Bunu ben kendi lohusa oldugum zamandan biliyorum. Müthis bir baski var anneler üzerine emzirmek için. Insan zaten kendini kötü his ediyor. Sonrada o merhum soru soruluyor "niye emzirmiyorsun?" . O lohusa halim ile utanirdim, sinirlenirdim, kendimi kisaca dahada kötü bir anne gibi hisederdim. Yani lütfen bir daha bir lohusa kadini gördügünüzde hiç sormayin bu sorulari. Merakinizi gidermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?