Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Astar tam bacak ayrımindan bir cm aşağıda.Kisa olmamis bu, normal
Yavrum egilince götü açılıyodu yani nasıl normal alla allaaaPardon üstteki fotoğrafı şimdi gördüm. Astar da kısa değilmiş. Bunun boyu normal Merve.
Merve arkadan bi cekip atar misin altinda esofman olmadanAstar tam bacak ayrımindan bir cm aşağıda.
CekicemMerve arkadan bi cekip atar misin altinda esofman olmadan
Fotoğrafta belli olmuyor vallahi, o kadar kısa durmuyor. Bir de küçük çocuklara sırf bunun için şort giydiriyorlar yav, elbiselerin takım şortları oluyor ya hani.Yavrum egilince götü açılıyodu yani nasıl normal alla allaaa
Kolunu kaldırınca gerçekten külodu gözükuyodu. Ince çorap belki giydirirdim ama yolluyorum.Fotoğrafta belli olmuyor vallahi, o kadar kısa durmuyor. Bir de küçük çocuklara sırf bunun için şort giydiriyorlar yav, elbiselerin takım şortları oluyor ya hani.
Beyaz kısa tayt giydir içine ben elbise güzel mi çözemedim karışık durmuş üstünde fotoğraftaKolunu kaldırınca gerçekten külodu gözükuyodu. Ince çorap belki giydirirdim ama yolluyorum.
Asko boxer giydirsem bile çıkar alttan az kolunu kaldırsa öyle kısa oldu başka bi köylü elbisesi aldım tşkBeyaz kısa tayt giydir içine ben elbise güzel mi çözemedim karışık durmuş üstünde fotoğrafta
Hangisini aldın?Asko boxer giydirsem bile çıkar alttan az kolunu kaldırsa öyle kısa oldu başka bi köylü elbisesi aldım tşk
Hangisini aldın?
Çok yakışır kuzuya, güle güle giysin
Senin duruşunu yirim çocuk
Cocuuu niye haminne yaptın.
Saçlarını gözlerini sevdiğiminin
Ben fena bulmadim ama bana gore de cocuk tutusu icin uzun ve kol kisimlari oturmamis bolCocuuu niye haminne yaptın.
Çok tatlı olmuş böyle maşallah barikallah