Hangisi kesin sonuç olur ?

Aynen inş olur özellikle ablamın çok kötü sürekli aklında ağlıyor. rabbim merhametini esirgemesin bizlerden

Aynen inş olur özellikle ablamın çok kötü sürekli aklında ağlıyor. rabbim merhametini esirgemesin bizlerden
Aminnn canimmm sperm sayısını yükseltmek için kürler var diye biliyorum baktı mi ablan ne kadar süredir olmuyor

Aminnn canimmm sperm sayısını yükseltmek için kürler var diye biliyorum baktı mi ablan ne kadar süredir olmuyor
2 yıldır evli 2 yıl istedi tüp bebek için eşin ameliyat oldu fakat tek hücre bulunamadı doktor asla olmaz dedi boşuna uğraşmayın para vermeyin dedi kürler falan hepsi hikaye kaldı yer yer sperm kanalları silinmiş düşünün

Allah alalhhh çok garip Allahtan umut kesilmez duayı umudu bırakmasın nolur

Allah alalhhh çok garip Allahtan umut kesilmez duayı umudu bırakmasın nolur
aynen inanın tamamen bitirmişler inş olur bile diyemiyorlar kesinlikle konuşup dile getirmiyorlar en ağırını yaşıyorlar azospermi

sen bosanmayacaksin. bak bunu biraya uaziyorum. mevcut yers giden bit durum var ama gecici ve sen biraz abartiyorsun hepsi bu.

sen bosanmayacaksin. bak bunu biraya uaziyorum. mevcut yers giden bit durum var ama gecici ve sen biraz abartiyorsun hepsi bu.
İnsalalh bunu bende çok istiyorum düzelsin abarttigimi düşünmüyorum ben herkes içinde bulunduğum durumu ağır düşünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…