- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Adetin bittikten sonra sık ilişkiye girmek yeterli. Bigün ilişki var bigün ilişki yok şeklinde olanı en sağlıklısıdır. Yumurtlama günü vs hesaplamaya gerek kalmaz. Akışına bırakıp bol sevişilmelidir:) bu yöntemle hemen hamile kalmışlığım var :)Bakin sayenizde bi çok şey öğrendim çok teşekkür ederim eğer bir gün düzene girerse evliliğim bunları göz önünde bulundururum
Adetin bittikten sonra sık ilişkiye girmek yeterli. Bigün ilişki var bigün ilişki yok şeklinde olanı en sağlıklısıdır. Yumurtlama günü vs hesaplamaya gerek kalmaz. Akışına bırakıp bol sevişilmelidir:) bu yöntemle hemen hamile kalmışlığım var :)Bakin sayenizde bi çok şey öğrendim çok teşekkür ederim eğer bir gün düzene girerse evliliğim bunları göz önünde bulundururum
Aminnn canimmm beklemek için bekleyeceğim bir sonraki adet dönemine kadar :)Kız sen yine dikkat et ilaç felan içme lazerede gitme . Baktın durumun değişmiyor beta değerine baktirirsin.hakkında hayırlısı olsun bacım
Bi dönem isterken sık sık ilişkiye girmiştik ama olmadı gerçekten çocuk için olunca olmuyor. Birde ben vajinismuszede yim o yüzden hala bazen.ilgili sırasında emla ve bepantohol kullanıyorum bu kremler yüzünden olmayacağını düşünüyorumAdetin bittikten sonra sık ilişkiye girmek yeterli. Bigün ilişki var bigün ilişki yok şeklinde olanı en sağlıklısıdır. Yumurtlama günü vs hesaplamaya gerek kalmaz. Akışına bırakıp bol sevişilmelidir:) bu yöntemle hemen hamile kalmışlığım var :)
Umarım herşey yoluna girer.. girmeden sakın çocuk yapmayın,hiçbişey düzelmeyeceği gibi dahada kötüye gidecektir..
benim kafamda böyle şüphe olduğunda lazeri erteliyorumKızlar biliyorum yeri burası değil ama şuan burdan alacağım cevapla 1 saat sonra napacagima karar vermem lazım.
Öncelikle eşimle 8 inde ilişki oldu korunmadan oldu ve 1 saat kadar sonra kalktım yerimden normal adet günüm 17 18 ine tekabül ediyordu . Fakat 18 inde tekrar kanamam oldu çok az 3 gün boyunca kanama şeklinde değil lekelenme şeklinde. Renk de farklı. Bide 7 gün olurdum 4 gün de bitti göğüslerim de aşırı ağrı var ve karnımda aşırı gaz mide yanması var .1 haftadır 24 saat uyuyasım geliyor Hamile miyim acaba diye düşünüyorum belirti olarak üstüne görme kanaması olarak okudum benim belirtilerime uyuyor. İlişki üzerinden 15 gün geçmiş olcak bugün cumartesi lazer epilasyon randevum var . Kafamda soru işareti varken gitmek istemiyorum 15 günde idrar testinde sonuç alır miyim ? Yada hemen gidip sağlık ocağında beta mi yaptırsam sizce ? Bana bir akıl verin tecrübeli hanımlar lütfen.
Çok özür dilerim biraz açık anlattım affınıza sığınarak. Daha iyi anlayabilmeniz için.
Peki fark edene kadar hiç mide bulantısı olmadı mı benim geçen ay kahverengi akıntım oldu iki ped kirletecek kadar normal değildi hiç geçen adetim. normalde ben çok olurum ve kahverengi olsa bile rengi dönerdi hiç bir şekilde dönmedi acaba mı dedim ama test yapmadım. 15 gün kadar midem bulanyrdu sabahları hiç bşy yiyemiyordum sudan bile tiksiniyordum ama şimdi hiç belirti yokKan tahlilinde artik erken sonuç alınabiliyor. Lazeri biraz erteleyip kan tahlili yaptırmanizi oneririm. Ben bu sekilde 9 haftalıkken farkettim uzerine lekelenme ile
Kendiliğinden taşınmıyor ki kayıt zaten, söyleseydin evlendim burdayım artık kaydımı buraya aldıracağım diye. Bir dilekçe doldurup imzalıyorsun o kadar. Sana en yakın aile sağlığı merkezi neresi ise almak zorunda, git memleketinde baktır diyecek halleri yok.Yaptıramadim gittim sağlık ocağı çakın bana oda 20 dakikaLik mesafede kaydım hala buraya alinamamis bekarken olduğu yerdeymis kabul etmedi yaptırmak istemiyorum açıkçası olursa zaten sanırım bi sonraki dönemim de anlarım olduğunu şuan negatif çıktı diye öyle düşünmek istiyorum lazer ı ertelemeye karar verdim 1 aydaha
Peki fark edene kadar hiç mide bulantısı olmadı mı benim geçen ay kahverengi akıntım oldu iki ped kirletecek kadar normal değildi hiç geçen adetim. normalde ben çok olurum ve kahverengi olsa bile rengi dönerdi hiç bir şekilde dönmedi acaba mı dedim ama test yapmadım. 15 gün kadar midem bulanyrdu sabahları hiç bşy yiyemiyordum sudan bile tiksiniyordum ama şimdi hiç belirti yok
Inanir misiniz hic belirti olmadi. Ne bulanti ne gogus hassasıyeti ne de agri. Idrarda da cikmadi benim. Sonra baska rutin tahlillerde cikti ani bir şok yaşadım PKO hastasiyim cunku asla beklemiyordum. Dileyen herkese nasip olsun insallahPeki fark edene kadar hiç mide bulantısı olmadı mı benim geçen ay kahverengi akıntım oldu iki ped kirletecek kadar normal değildi hiç geçen adetim. normalde ben çok olurum ve kahverengi olsa bile rengi dönerdi hiç bir şekilde dönmedi acaba mı dedim ama test yapmadım. 15 gün kadar midem bulanyrdu sabahları hiç bşy yiyemiyordum sudan bile tiksiniyordum ama şimdi hiç belirti yok
Ben bırakmıştım yaklaşık 1 yıl önce. Kaybolmuştur diyor adam sinirlerim bozuldu yaptım bugün idrar sonuç negatifKendiliğinden taşınmıyor ki kayıt zaten, söyleseydin evlendim burdayım artık kaydımı buraya aldıracağım diye. Bir dilekçe doldurup imzalıyorsun o kadar. Sana en yakın aile sağlığı merkezi neresi ise almak zorunda, git memleketinde baktır diyecek halleri yok.
İdrar testinde de varsa hamilelik silik de olsa çıkar. Eğer yaşadığın yerleşme kanaması ise çıkması lazım mutlaka. Bir tane idrar testi alıp yarın sabahki ilk idrarınla bakabilirsin
Çok istedim test yapmayı tahlil yapmayı ama eşim hep hevesimi kırdı yoktur boşa yapıyorsun diye ve yapmadım haftaya adet günüm geliyor. inş rabbim herkese nasip etsin var mı yok mu diye düşünmek daha çok üzüyorInanir misiniz hic belirti olmadi. Ne bulanti ne gogus hassasıyeti ne de agri. Idrarda da cikmadi benim. Sonra baska rutin tahlillerde cikti ani bir şok yaşadım PKO hastasiyim cunku asla beklemiyordum. Dileyen herkese nasip olsun insallah
Aynen öyle Allah isteyen herkese nasip etsin . Benimde üzüntüm acaba hicbir şey yok neden olmadı bi supriz olur mu Allah banada nasip eder mi oluyor elim test almaya gitmiyor üzülüyorum yoktur kendimi kandırıyorum diye . Birde vajinusmus gbi bi illeti atlattım 1 yıl boyunca çocuklu evli kadınlarda kaldı hep içim belki istediğimde hemen olur çocuk dedim ama olmadı buna çok üzülürümÇok istedim test yapmayı tahlil yapmayı ama eşim hep hevesimi kırdı yoktur boşa yapıyorsun diye ve yapmadım haftaya adet günüm geliyor. inş rabbim herkese nasip etsin var mı yok mu diye düşünmek daha çok üzüyor
zaten ben hiç şaşırmadım bu kadar arayışa düştüğüme hayatımın her evresinde bşylere sıkıntılarla sahip oldum hiç bşye kolay rahat sahip olmadım bir bardak suya bile çileyle vardım nefes aldığım sürece şu ana kadar hep zorla sıkıntıyla sahip oldum. şimdi bugüne şükür diyrm en azından emeklerim boşa gitmedi sıkıntıyla da olsa sahip oldum diyrm. bir bebeğim eksik kendi üzüntüm yetmediği gibi birde ablama üzlüyrm kocasının tek spermi bile yok ve asla çocuk sahibi olamayacak bide herkesin sorması yok mu bilerek isteyerek acı çektirmek yüzümüzdeki o ifadeyi görmek için.Aynen öyle Allah isteyen herkese nasip etsin . Benimde üzüntüm acaba hicbir şey yok neden olmadı bi supriz olur mu Allah banada nasip eder mi oluyor elim test almaya gitmiyor üzülüyorum yoktur kendimi kandırıyorum diye . Birde vajinusmus gbi bi illeti atlattım 1 yıl boyunca çocuklu evli kadınlarda kaldı hep içim belki istediğimde hemen olur çocuk dedim ama olmadı buna çok üzülürüm
Zaman'ı var Can'ım herşeyin.Yapmak için yapılmaz ki çocuk.Evliliğin oturması lazım belki.Bu sağlıklı olup olmamaya bakmıyor.Nasip herşey ve vakti var.Dünyada herşey denge üzerine kurulmuş o dengeyi sağladığınızda Rabbim nasip eder size deAynen öyle Allah isteyen herkese nasip etsin . Benimde üzüntüm acaba hicbir şey yok neden olmadı bi supriz olur mu Allah banada nasip eder mi oluyor elim test almaya gitmiyor üzülüyorum yoktur kendimi kandırıyorum diye . Birde vajinusmus gbi bi illeti atlattım 1 yıl boyunca çocuklu evli kadınlarda kaldı hep içim belki istediğimde hemen olur çocuk dedim ama olmadı buna çok üzülürüm
Hiç üzülmesin birçok tanıdığımız 0 spermle çocuk sahibi oldu :) O işler saglığa bakmıyor.Nasip,nasip,nasip...Ötesi boş.zaten ben hiç şaşırmadım bu kadar arayışa düştüğüme hayatımın her evresinde bşylere sıkıntılarla sahip oldum hiç bşye kolay rahat sahip olmadım bir bardak suya bile çileyle vardım nefes aldığım sürece şu ana kadar hep zorla sıkıntıyla sahip oldum. şimdi bugüne şükür diyrm en azından emeklerim boşa gitmedi sıkıntıyla da olsa sahip oldum diyrm. bir bebeğim eksik kendi üzüntüm yetmediği gibi birde ablama üzlüyrm kocasının tek spermi bile yok ve asla çocuk sahibi olamayacak bide herkesin sorması yok mu bilerek isteyerek acı çektirmek yüzümüzdeki o ifadeyi görmek için.
ne bileyim içim doldu belki gereksiz yerde gereksizce yazdım bunları
İçi dolu insan yazar bunları bende aynı hiçbir şeye kolay sahip olamadım ama nasip ten ote yol yok hamdolsun . Rabbim bi mucize verir bakarsın ablaninda olur seninde . Eş ve evliliğin çok önemli. Eşim evliliğimin hiç bir evresinde yanımda olmadı herşeyi tek başıma araştırdım yendim herşeye rağmen hayırlısını istiyorum en güzelini Allah bilir duanı eksik etme sen o en güzel destekçi . İnsanlara lütfen üzülme her zaman konuşacak onlarzaten ben hiç şaşırmadım bu kadar arayışa düştüğüme hayatımın her evresinde bşylere sıkıntılarla sahip oldum hiç bşye kolay rahat sahip olmadım bir bardak suya bile çileyle vardım nefes aldığım sürece şu ana kadar hep zorla sıkıntıyla sahip oldum. şimdi bugüne şükür diyrm en azından emeklerim boşa gitmedi sıkıntıyla da olsa sahip oldum diyrm. bir bebeğim eksik kendi üzüntüm yetmediği gibi birde ablama üzlüyrm kocasının tek spermi bile yok ve asla çocuk sahibi olamayacak bide herkesin sorması yok mu bilerek isteyerek acı çektirmek yüzümüzdeki o ifadeyi görmek için.
ne bileyim içim doldu belki gereksiz yerde gereksizce yazdım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?