• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisi kesin sonuç olur ?

Yani şöyle deyim ayın 25inde ilişkiye girsen ve 30 unda adet olman gerekirken olmayıpta gebe olduğunu anlarsan 5 günlük hamile olmassın. Direk 4 hafta sayılırsın. Geç yumurtalamayla kalınan gebelikler böyle oluyor. 15 gün önceki ilişkin tam senin yumurtlama zamanın yani gebelik için en uygun günlerden biri şimdi sen hamileysen 5-6 haftalıksın yani.

Neden soyledigime dikkat etmiyorsun anlamadim. Git bir eczaneye erken gebelik testi al. Adetinden 7 gun onceye kadar kesin sonuc veriyor. Ayrica misafir geldim vs dersen bakarlar oyle sey olmaz. Ben sehir disinda kac kere aile hekimine gorundum kimsede demedi kaydin yok diye. Ama 30 lira veririm dersen eczaneye git ve al.
Çoğu kez yapıp hüsrana uğradım açıkçası o yüzden kesin emin olmak için kan testi yaptırmak istedim . Sordum aile hekimine eşimin ailesi hekimine kabul etmedi açamam kayıt dedi oyuzden geri dönüyorum

Yani şöyle deyim ayın 25inde ilişkiye girsen ve 30 unda adet olman gerekirken olmayıpta gebe olduğunu anlarsan 5 günlük hamile olmassın. Direk 4 hafta sayılırsın. Geç yumurtalamayla kalınan gebelikler böyle oluyor. 15 gün önceki ilişkin tam senin yumurtlama zamanın yani gebelik için en uygun günlerden biri şimdi sen hamileysen 5-6 haftalıksın yani.
Aaa bilmiyordum bunu şuan idrar testinde çıkar öylemi

Çok kanama degil de lekelenme olduysa belli olmaz.Evde test yap zaten çıkar artık varsa da.
Baya baya planlı yapmışsın zaten :) Büyük ihtimal hamilesindir

Çoğu kez yapıp hüsrana uğradım açıkçası o yüzden kesin emin olmak için kan testi yaptırmak istedim . Sordum aile hekimine eşimin ailesi hekimine kabul etmedi açamam kayıt dedi oyuzden geri dönüyorum
Insanlar guvenli degil demiste gayette guvenilir dogru yaparsaniz o test. Ve eger hamile degilseniz kan testinden cikan sonuclada husrana ugramayacak misiniz? Neyse siz bilirsiniz ben cabuk ogrenmek istediginiz icin yardimci olmaya calistim. Hayirlisi olsun..

Yani varsa idrar testinde kesin çıkar diyorum. Hemde kesin. 5-6 haftalık olucaksın çünkü.inşallah hamilesindir.

Oh be anlatabildim:)

Insanlar guvenli degil demiste gayette guvenilir dogru yaparsaniz o test. Ve eger hamile degilseniz kan testinden cikan sonuclada husrana ugramayacak misiniz? Neyse siz bilirsiniz ben cabuk ogrenmek istediginiz icin yardimci olmaya calistim. Hayirlisi olsun..
Ahh kızlar çok teşekkür ederim hemen aldım bi test çok pank oldum isteyip istemediğimi bilmiyorum ilk defa

Kilo sorunun veya rahimde polip ve benzeri şeyler varsa bu da lekelenme yapabilir.O aklıma geldi şimdi.Kilon normalse hamileliktir.Evde testle kesin çıkar artık

normal gebelik testlerinden neden yapmıyorsun?
adetin gecikmişse büyük oranda doğru sonuç verirler.
acaba önceden de yanlış zamanlarda mı test yapıyordun sen?
17 gün önce yaptım filan demişssin ya.
Olabilir mi ? Kan testi yaptırkıstım yine 17 gün önce negatifti sonra ilişki oldu söylediğim gibi son ilişkiden şüpheleniyorum ve eşim benden boşanmayı düşünüyor sanıyorum bebeği çok isterdim ama an hakkımızda hangisi hayırlı olacak bilmiyorum

Kilo sorunun veya rahimde polip ve benzeri şeyler varsa bu da lekelenme yapabilir.O aklıma geldi şimdi.Kilon normalse hamileliktir.Evde testle kesin çıkar artık
Normal çok şükür hiç böyle olmamıştım adet az sürmesi ve çok az lekelenmek göğüslerim deki aşırı ağrı buna itti beni :(

Back