- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Çoğu kez yapıp hüsrana uğradım açıkçası o yüzden kesin emin olmak için kan testi yaptırmak istedim . Sordum aile hekimine eşimin ailesi hekimine kabul etmedi açamam kayıt dedi oyuzden geri dönüyorumNeden soyledigime dikkat etmiyorsun anlamadim. Git bir eczaneye erken gebelik testi al. Adetinden 7 gun onceye kadar kesin sonuc veriyor. Ayrica misafir geldim vs dersen bakarlar oyle sey olmaz. Ben sehir disinda kac kere aile hekimine gorundum kimsede demedi kaydin yok diye. Ama 30 lira veririm dersen eczaneye git ve al.
Anlatamıyorum galiba adet omanız gereken zamanda olmadıysanız o zaman test yapıcaksınız öncesinde çıkmaz idrarda.ama söylediğim gibi 17 gün once test yaptırdım yoktu birşey
Aaa bilmiyordum bunu şuan idrar testinde çıkar öylemiYani şöyle deyim ayın 25inde ilişkiye girsen ve 30 unda adet olman gerekirken olmayıpta gebe olduğunu anlarsan 5 günlük hamile olmassın. Direk 4 hafta sayılırsın. Geç yumurtalamayla kalınan gebelikler böyle oluyor. 15 gün önceki ilişkin tam senin yumurtlama zamanın yani gebelik için en uygun günlerden biri şimdi sen hamileysen 5-6 haftalıksın yani.
Oh be anlatabildim:)Aaa bilmiyordum bunu şuan idrar testinde çıkar öylemi
Insanlar guvenli degil demiste gayette guvenilir dogru yaparsaniz o test. Ve eger hamile degilseniz kan testinden cikan sonuclada husrana ugramayacak misiniz? Neyse siz bilirsiniz ben cabuk ogrenmek istediginiz icin yardimci olmaya calistim. Hayirlisi olsun..Çoğu kez yapıp hüsrana uğradım açıkçası o yüzden kesin emin olmak için kan testi yaptırmak istedim . Sordum aile hekimine eşimin ailesi hekimine kabul etmedi açamam kayıt dedi oyuzden geri dönüyorum
Yaptıramadim kızlar benim kaydım yokmuş bekarken oturdugum yer görünüyor diye olmadı idrar için ne kadar beklemeliyim
normal gebelik testlerinden neden yapmıyorsun?Aaa bilmiyordum bunu şuan idrar testinde çıkar öylemi
Oh be anlatabildim:)
Ahh kızlar çok teşekkür ederim hemen aldım bi test çok pank oldum isteyip istemediğimi bilmiyorum ilk defaInsanlar guvenli degil demiste gayette guvenilir dogru yaparsaniz o test. Ve eger hamile degilseniz kan testinden cikan sonuclada husrana ugramayacak misiniz? Neyse siz bilirsiniz ben cabuk ogrenmek istediginiz icin yardimci olmaya calistim. Hayirlisi olsun..
Ahh kızlar çok teşekkür ederim hemen aldım bi test çok pank oldum isteyip istemediğimi bilmiyorum ilk defa
Olabilir mi ? Kan testi yaptırkıstım yine 17 gün önce negatifti sonra ilişki oldu söylediğim gibi son ilişkiden şüpheleniyorum ve eşim benden boşanmayı düşünüyor sanıyorum bebeği çok isterdim ama an hakkımızda hangisi hayırlı olacak bilmiyorumnormal gebelik testlerinden neden yapmıyorsun?
adetin gecikmişse büyük oranda doğru sonuç verirler.
acaba önceden de yanlış zamanlarda mı test yapıyordun sen?
17 gün önce yaptım filan demişssin ya.
Normal çok şükür hiç böyle olmamıştım adet az sürmesi ve çok az lekelenmek göğüslerim deki aşırı ağrı buna itti beniKilo sorunun veya rahimde polip ve benzeri şeyler varsa bu da lekelenme yapabilir.O aklıma geldi şimdi.Kilon normalse hamileliktir.Evde testle kesin çıkar artık
Vardır vardır o Zaman inşallah hadi hayırlı haberler ver bize :)Normal çok şükür hiç böyle olmamıştım adet az sürmesi ve çok az lekelenmek göğüslerim deki aşırı ağrı buna itti beni
Bilmiyorum şuan çok istiyordum ama eşimle aramizda aşırı bozuk ve ayrilmaya gidiyor gibiyizHangi sonuç seni mutlu eder canım..
İnşallahhh:))Vardır vardır o Zaman inşallah hadi hayırlı haberler ver bize :)
O zaman hayırlısı olur umarım senin için..Bilmiyorum şuan çok istiyordum ama eşimle aramizda aşırı bozuk ve ayrilmaya gidiyor gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?