- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.526
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Lazer randevusunu 2 hafta ertele bence. Sağlık ocağına git ama sonuç negatif çıkarsa yine güvenme. Ben de öyle oldu. Adet tarihime 1 hafta varken kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. 1 hafta sonra idrar test pozitif çıkmıştı öyle öğrenmiştim hamileliğimi.
Kan testı yaptır tabi. 1 günde mi ne çıkıyordu sonuç.Allah razı olsun cevabın için canım ben tam adet günümde oldu ama suphelendim bi dahaki döneme kadar da sabredemicem kan yaptırayım dimi ilk etapta
Tamam o zaman çok sağol canım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahKan testı yaptır tabi. 1 günde mi ne çıkıyordu sonuç.
Sağlık ocaklarında buna imkan veriyorlarmiErken gebelik testi bile kan testi kadar güvenilir değildir. Gidip testi yaptırın, testi teslim ederken de internetten bakacağım sonuca tahlil numarasını alabilir miyim diyin. Böylece sonuç için gitmenize gerek kalmaz
Sağlık ocağına tahlili yaptırırsınız zaten sizi sonuç çıktığında arıyorlarSağlık ocaklarında buna imkan veriyorlarmi
Şuan bana en yakın sağlık ocağı var orada yaptırmaya gidiyorum farketmez sanıyorum nerede yaptırdığım çok teşekkür ederimSağlık ocağına tahlili yaptırırsınız zaten sizi sonuç çıktığında arıyorlar
Ben son ilişkiden şüpheleniyorum şuanda iyice paranoyak oldum 15 gün önceydi. Ve 17 gün önce tahlil yaptırıyordum kam tahlili o sırada beta yaptirmistim negatif çıkmıştı. Ama 15 gün önceki ilişkiden yattığım yerden kalkmadım hiç bide böyle belirtiler okuyunca çok şüphelendimZaten hamilelik varsa 5-6 haftalık civarındadır. İdrar testiyle çıkar. Hatta ultrasona girseniz kese görünebilir:))
15 gün yeterli bi süredir umarım .Gördüğün eğer tutunma kanaması ise testin pozitif çıkar. Ayın 23u olmuş. Kandan baktır.
Üzerine adet gördüysen diyelim ki 15 gün önce ilişkiyle hamile kalınır zaten. Yani normali o. Adet başladıktan sonra 12-18 sonra gebe kalmak için uygun günlerdir. Mesela hamileysen adetin gelmesi gereken gün 4 haftalık gebe sayılırsın bu kesin böyle olur.birde üstüne 4-5 gün yerleşme kanaması olduysa oda eder 1 hafta oldun 5 haftalık. Tabi bunlar kanamanın yerleşme kanaması olduğu durumda geçerli normal adet olduysan bir kaç güne yine yumurtalaman başlar.Ben son ilişkiden şüpheleniyorum şuanda iyice paranoyak oldum 15 gün önceydi. Ve 17 gün önce tahlil yaptırıyordum kam tahlili o sırada beta yaptirmistim negatif çıkmıştı. Ama 15 gün önceki ilişkiden yattığım yerden kalkmadım hiç bide böyle belirtiler okuyunca çok şüphelendim
Neden soyledigime dikkat etmiyorsun anlamadim. Git bir eczaneye erken gebelik testi al. Adetinden 7 gun onceye kadar kesin sonuc veriyor. Ayrica misafir geldim vs dersen bakarlar oyle sey olmaz. Ben sehir disinda kac kere aile hekimine gorundum kimsede demedi kaydin yok diye. Ama 30 lira veririm dersen eczaneye git ve al.Yaptıramadim kızlar benim kaydım yokmuş bekarken oturdugum yer görünüyor diye olmadı idrar için ne kadar beklemeliyim
ama söylediğim gibi 17 gün once test yaptırdım yoktu birşeyÜzerine adet gördüysen diyelim ki 15 gün önce ilişkiyle hamile kalınır zaten. Yani normali o. Adet başladıktan sonra 12-18 sonra gebe kalmak için uygun günlerdir. Mesela hamileysen adetin gelmesi gereken gün 4 haftalık gebe sayılırsın bu kesin böyle olur.birde üstüne 4-5 gün yerleşme kanaması olduysa oda eder 1 hafta oldun 5 haftalık. Tabi bunlar kanamanın yerleşme kanaması olduğu durumda geçerli normal adet olduysan bir kaç güne yine yumurtalaman başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?