- 8 Ağustos 2023
- 5.083
- 4.764
4 damla yeterliGarip bi test ya 6 damla dediler 6damla yaptım test dağıldı kötü oldu beğenmedim maalesef o testi
Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah canım
Rica ederim ne demekDünü değerlendirdik daha devam etmek gerekir mi acabaçok teşekkür ederim cevap için bu arada bi an kimse yazmayacak sandım
Tekrar öyle devam edin benceOğluma hamile kaldığımda aynı dediğiniz gibi 2 günde 1 yapmıştık hep ve ilk aydan hamile kalmıştım
Bence de bende 2aydır kullanıyorum hiç bozuk çıkmadı.Bu markayı da bi deneyelim dedim ama yok olmadıBen laboquick kullandığım ay hamile kalmıştım fakat düşük yaptım şu an yine aynısını kullanıyorum bozuk test falan çıkmadı hiç. Diğerini bilmiyorum ama onu da kullanan çok var
Hayırlısı olsun hakkımızda, inşallah tutturursunuzBence de bende 2aydır kullanıyorum hiç bozuk çıkmadı.Bu markayı da bi deneyelim dedim ama yok olmadı
Merhaba bende bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullanıyorum.sizinki gibi silik çıktı innovita pik çıktı sonucunuz ne olduMerhaba herkese
İki ovulasyon testi birlikte kullanıyorum.Emin olmak için.Biri laboquick biri de bir gebenin günlüğünden aldığım ama ikisi farklı sonuçlar veriyor .Üstteki test laboquick diğeri de bir gebenin günlüğü olan
Kullananlar bi yorum yapabilirse çok sevinirim.
Ben labaquik kullandım hanileyim şuanMerhaba bende bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullanıyorum.sizinki gibi silik çıktı innovita pik çıktı sonucunuz ne oldu
Gözünüz aydın olsun sagliklica alın kucağınıza inşallahBen labaquik kullandım hanileyim şuan
Amin çok teşekkür ederimGözünüz aydın olsun sagliklica alın kucağınıza inşallah
Merhaba cinsiyet belli oldumu acabaYanlış anlaşılmayacak ise1 oğlum var onda hiç böyle test falan yapmadım ben 2 günde 1 ilişki ile ilk ay hemen hamile kalmıştım , şimdi istiyorum ki 1 tane kızım olsun orda deniyor ya yumurtlama görene kadar ilişki diye o yüzden de test takip etmek istedim aslında veren Allah tabiki öncelik sağlıklı olsun ama gönülden de 1 kız geçmiyor değil
Merhaba düşük yapmıştım maalesef şubat ayındaMerhaba cinsiyet belli oldumu acaba
Yaa çok geçmiş olsunMerhaba düşük yapmıştım maalesef şubat ayında
Teşekkür ederimYaa çok geçmiş olsun