Canım ben bir gebenin günlüğünden kullandım bu ay. Bak sana atayım fotosunu. Ve çok şükür hamileyim yani onun testlerine güveniyorum. Ama sen yinede pik olan günü değerlendir ve teste devam et istersenHiç yardımcı olabilecek biri yok mu
Dünü değerlendirdik daha devam etmek gerekir mi acabaCanım ben bir gebenin günlüğünden kullandım bu ay. Bak sana atayım fotosunu. Ve çok şükür hamileyim yani onun testlerine güveniyorum. Ama sen yinede pik olan günü değerlendir ve teste devam et istersen
Bence hamilesin çünkü ikisi de pozitifMerhaba herkese
İki ovulasyon testi birlikte kullanıyorum.Emin olmak için.Biri laboquick biri de bir gebenin günlüğünden aldığım ama ikisi farklı sonuçlar veriyor .Üstteki test laboquick diğeri de bir gebenin günlüğü olan
Kullananlar bi yorum yapabilirse çok sevinirim.
Bence hamilesin çünkü ikisi deMerhaba herkese
İki ovulasyon testi birlikte kullanıyorum.Emin olmak için.Biri laboquick biri de bir gebenin günlüğünden aldığım ama ikisi farklı sonuçlar veriyor .Üstteki test laboquick diğeri de bir gebenin günlüğü olan
Bunlar ovulasyon testi ama inşallah bu ay hamile olurum ne güzel dedinizBence hamilesin çünkü ikisi de pozitif
Bende clear Blue ve düşük bir markayı beraber kullandım sözde çok iyi olan clear Blue yumurtlamami bulamadı düşük olan marka buldu çünkü o gün inanılmaz kasik ağrısı yaşadım hepsi bir olmuyorBunlar ovulasyon testi ama inşallah bu ay hamilemi olurum ne güzel dediniz
Akıntınız yada kasık ağrınız var mı ?Merhaba herkese
Evet akıntım var kaşık ağrım yok amaAkıntınız yada kasık ağrınız var mı ?
O zaman laboquik doğru gösteren canım onu dikkate alEvet akıntım var kaşık ağrım yok ama
Peki dün gece biz değerlendirdik bu da yeterli mi gebelik için.Herhangi bi sperm sorunu yok eşimde , bu test pik mi demek ayrıca , bugün 2 de tekrar test yapacağım onu da atayım burayaelaceyda yumurtlaminizi bu gün sayarsak üstteki teste göre, devam eden üç gün değerlendirmeniz gerekiyor tabi eşinizde sprem sorunu yoksa (varsa birer gün arayla)
Bana da o doğru gibi geldi akıntı da var iyi ki tek ona güvenip devam etmemişim yanıltacakmış beniO zaman laboquik doğru gösteren canım onu dikkate al
Aslında en stressizi 2 günde bir ilişki yapmak beni testler hep strese sokuyorduBana da o doğru gibi geldi akıntı da var iyi ki tek ona güvenip devam etmemişim yanıltacakmış beni
Bana da o doğru gibi geldi akıntı da var iyi ki tek ona güvenip devam etmemişim yanıltacakmış beni
Garip bi test ya 6 damla dediler 6damla yaptım test dağıldı kötü oldu beğenmedim maalesef o testiBende birgebeningunlugundeki testleri kullanıyorum. Akıntım olduğu gün koyuydu biraz. Devam et denildi her akıntı olduğunda yumurtlama olduğunu göstermez denildi.
Bende devam ediyorum ama akıntı olduğu günü de değerlendirmiştim. Devam ediyorum testlere bakalım pik gerçekten oldu mu olmadı mı diye
Yanlış anlaşılmayacak iseelaceyda evet pik gün bu gün olabilir. bu günü ve yarını da değerlendirin. Testlere de devam edin. Eğer bu günden sonraki günlerde çizgiler silikleşmeye başlarsa çatlama olmuş demektir. O zaman testi bırakıp regl dönemi beklemeniz gerekiyor.
Oğluma hamile kaldığımda aynı dediğiniz gibi 2 günde 1 yapmıştık hep ve ilk aydan hamile kalmıştımAslında en stressizi 2 günde bir ilişki yapmak beni testler hep strese sokuyordu