- 18 Şubat 2018
- 11.930
- 53.267
- 44
Sabah beri halı beğendirmeye çalışıyoruz Duygu hanıma, ama gece alev almış buralar .Hangi sabah? Gece acti ya konuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah beri halı beğendirmeye çalışıyoruz Duygu hanıma, ama gece alev almış buralar .Hangi sabah? Gece acti ya konuyu
Alev almadi, alamadi. O atesleme, kivilcim hic olmadiSabah beri halı beğendirmeye çalışıyoruz Duygu hanıma, ama gece alev almış buralar .
Biraz daha durursak Chester Duygu hepimizi alev topuna çevirecek .Alev almadi, alamadi. O atesleme, kivilcim hic olmadi
Girmedik iste ya, o durduk yere ne guluyosunuz diye bize kizdiYalnız konu büyülü gibi olay nerde patlıyor anlaşılmadan kavganın içinde buluyorsunuz kendinizi. Dövüş horozları gibi bir anda girmişsiniz birbirinize
Uyudu o, gebeymis yaBiraz daha durursak Chester Duygu hepimizi alev topuna çevirecek .
Modern değili demode ve çirkin olarak algılamış diye yorumladım benGirmedik iste ya, o durduk yere ne guluyosunuz diye bize kizdi
Konu hali mi koltuk mu? Bunu bi acikliga kavusturabilirsek oncelikleAslında başlıkta koltuğa modern dememiş kadın. Sonradan biraz chester modern değil ki diye kafası karıştırılmış gibi geldi bana
HoaydaaaaaModern değili demode ve çirkin olarak algılamış diye yorumladım ben
Ondan bu sinir stres herhalde .Uyudu o, gebeymis ya
Başlıkta hoş kelimesinden sonra nokta olması lazım. Öyle okuyunca aslında sorusu anlaşılıyor. Ama olaya yoo chester modern değil ki diye giriş yapılınca kadın da koltuklarına demode denildiğini düşünmüşKonu hali mi koltuk mu? Bunu bi acikliga kavusturabilirsek oncelikle
İnanirsak olur benceOndan bu sinir stres herhalde .
Benim kocam yoook, yok. Anlamiyor musun sen beni kocam yok benimDuygu hanim koltuklari görmeden fikir vermek dogru olmaz. Bana özelden yollayin isterseniz. Burda sizinle dalga geciyorlar cunku kocalari koltuk almıyor. Ben fikrimi tum samimiyetimle beyan ederim
Peki yanlis dusundugu icin bizi azarlamaya hakki var miBaşlıkta hoş kelimesinden sonra nokta olması lazım. Öyle okuyunca aslında sorusu anlaşılıyor. Ama olaya yoo chester modern değil ki diye giriş yapılınca kadın da koltuklarına demode denildiğini düşünmüş
Benim kocam yoook, yok. Anlamiyor musun sen beni kocam yok benim
Benim de eskidi bak biz de birer chester mi patlatsak kiiaaaazBenimde artik yok, o yuzden koltuklarim eski
Tabi ki yok o da konu sahibinin sorunu işte. Büyük ihtimalle ev eşyasına çol değer veriyor ve modern değil kelimesini kötü bir şey olarak yorumlamış zaten ondan sanırım koltuklarının güzel olduğu ile ilgili savunmaya geçmiş.Peki yanlis dusundugu icin bizi azarlamaya hakki var mi
Benim de eskidi bak biz de birer chester mi patlatsak kiiaaaaz