Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karar verdik mi simdi haliya?Tamam canim hadi iyi akşamlar bittiyse
Verdim saolKarar verdik mi simdi haliya?
Heh tmm o zaman uyuyabiliriM ben de, iyi gecelerVerdim saol
Senin icin demedim zaten. Yukarilarda bir yerde kendini alintilayip tsk etti de
İyi geceler tatlı rüyalarHeh tmm o zaman uyuyabiliriM ben de, iyi geceler
İyi akşamlar Duyguİyi aksamlar
İyi akşamlar canım saolasin :)))İyi akşamlar Duygu
Duygu Hanım hayırlı olsun ne kadarlık hamilesiniz acaba?Sana cevap vermicem daha fazla seviyemi düşürmek istemiyorum kendi kendinize yazar durursunuz iyi akşamlar kardeşim dilerim kalbinizin ekmeğini yersiniz hamile insanla bu kadar uğraşılmaz...
Canlar sizce hangi halı güzel şık
Koltuklar beyaz chester modeli
Zevkler ve renkler tabi ama bunlar daha kötü hiç beğenmedim çok eski duruyorlar benim koltuk modellerimle çok uyumsuzlar ama tekrar soru olarak paylaşcam yada burdan aticam tekrar hali
Heee beyaz chester diyosun yaniBeyaz chester modeli modern evet
Eşiniz mobilyacı siz de psikoloji uzmanısınız sanırım şıp diye analiz etmişsinizSen bence eşinle mutlu değilsin veya çocukluğundan gelen bir sıkıntın var ki insanlarla ugrasiyosun belli ki ben chesterle mutluyum demedim hayal kurmaya devam et sen
Cocukluguma indi ya agliyorum su an bi anlasamadik kadinlaEşiniz mobilyacı siz de psikoloji uzmanısınız sanırım şıp diye analiz etmişsiniz
Beleşe online terapi buldun ne güzel seansları çok pahalıCocukluguma indi ya agliyorum su an bi anlasamadik kadinla
Hicbir psikolog kurtaramaz beni artik hemsire, dustum bu bataga bi kereBeleşe online terapi buldun ne güzel seansları çok pahalı
Keşke şöyle ev dizip mutlu olsaydık ya ben yeni evlendiğimde de pembik gelin olamadım nalet olsun.Hicbir psikolog kurtaramaz beni artik hemsire, dustum bu bataga bi kere
Ben de olamadim. Hatta evlendikten 1 sene sonra tum mobilyalari country ve gothic tarzina cevirip herkesi dumura ugratmistimKeşke şöyle ev dizip mutlu olsaydık ya ben yeni evlendiğimde de pembik gelin olamadım nalet olsun.
Bende tam 1 sene sonra komple İskandinav yaptım, keşke pembik gelin olaydım..Ben de olamadim. Hatta evlendikten 1 sene sonra tum mobilyalari country ve gothic tarzina cevirip herkesi dumura ugratmistim