- 30 Mart 2009
- 14.016
- 62.884
Hahahaa pembe koltuk ortulwrini senin evinde gorsem 2025 yilina kadar gulerim pengusum kusura bakma bastan soyleyeyim qjshwhs
Gel sarılalım bekar ve koltuksuzlar olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaa pembe koltuk ortulwrini senin evinde gorsem 2025 yilina kadar gulerim pengusum kusura bakma bastan soyleyeyim qjshwhs
Gel sarılalım bekar ve koltuksuzlar olarak
Halıların boyutuna takıldım ben ya, chester koltuklara el kadar halı olmaz ki 6 metrekare hakkıdır o koltukların.Evet koltuk bu sanirim, secelim artik haliyi kizlar
E baktigi modellerin buyuk boyunu alcaktir heraldeHalıların boyutuna takıldım ben ya, chester koltuklara el kadar halı olmaz ki 6 metrekare hakkıdır o koltukların.
Belki koltukları koyunca arada boşluk az kalıyordurHalıların boyutuna takıldım ben ya, chester koltuklara el kadar halı olmaz ki 6 metrekare hakkıdır o koltukların.
Sen ciddi yazınca da gülesim geliyor şu konuda git uyu en iyisiE baktigi modellerin buyuk boyunu alcaktir heralde
Hmm olabilir. Evi sıcaksa pek sorun da olmaz ki zaten bu tür mobilyalar genelde kapalı bir yerde kalıyor misafirden misafire açılıyor. Sürekli kullanıma saha rahatları tercih ediliyor çünkü.Belki koltukları koyunca arada boşluk az kalıyordur
Chester klasiktir b7 halilarin ikisi de cirkin benceAnlamadığın çok belli yazmazsan sevinirim komik duruma düşüyorsun hadi güle güle
Halı mi bunlarChester klasiktir b7 halilarin ikisi de cirkin bence
ay cirkin zaten ikisi deBencede bak kapı orda hadi Bi zahmet insan olanlara paylasiyim dedim paylaşmaz olaydım :
Dedi kiz demode dedi sonra ben demedim demeye getiriyo. Halulara da rüküs dediSanki burada demode demek istemişsin. İlk evlendiğimde benim de chester koltuklarım vardı diyerek sonra ne oldu o chester koltuklara? Ben burada duygu arkadaşımı haklı buluyorum.
Iste dalga geciyo aklı sıra sonra karşısındaki kişiyi sucluyolar hemen
Iste bu noktada konudan ciksaydiniz iyiydiTeşekkür ederim sonunda beni anlayan cikti saol canım:))))
Chester reyiz bu ikisini begenmisAy burası da alev almış. tam dedim benim sevdiğim konu gelmiş.
Birinci halı chester modelle filanla olmaz. Daha çok bohem ya da vintace, ahşap mobilyalarla olur. Diğeri de odanın rengine göre olur veya olmaz. Eklektik bir tarz yaratacakssanız diğer parçalarında önemi var.
Başka halı yok mu? Halıcı illa bu ikisinden birini mi seçeceksin, dedi?
Kiskandiniz sqnirim. Kocaniz size chester almadi diye mutsuzlugunuzu az otede kusunPuanhahahah ne koltukmuş yaa inşallah o dilimlerin arasına bütün tozlar kırıntılar dolar
Olmazz ablanın chesterlarına kuscam ben oluklarına oluklarına dolsunKiskandiniz sqnirim. Kocaniz size chester almadi diye mutsuzlugunuzu az otede kusun
Offf yıkama makinesinin ucu da olmaz şimdi o oyuntulara.Olmazz ablanın chesterlarına kuscam ben oluklarına oluklarına dolsun