Yok yok, bana bir şey demediniz zaten ama klasik dediğimizde sanki biraz kızdınız gibi geldi ondan söyledim
Bu arada halıların biri krem, biri gri. Koltuklar ne renk? Yoksa renk olarak değil model olarak mı sordunuz?
Burda da illa kendi fikrini dayatma var, hayir oyle durmaz diyor. E madem bu kadar fikrin vardi, buraya niye soruyorsun. Daya dose evini istedigin gibiYastıklar ve perde koyu gri olacağı için hastane gibi durmaz iç açıcı olur
İkinci hali canım. Ama koltuklari da görseydik bir. Merak uyandı içimde koltuklara karşıTeşekkür ederim sonunda beni anlayan cikti saol canım:))))
Oooo kafalar piril pirilBen değilim kişi kendinden bilirmiş demekki burdakilerin hepsi sensin ozaman :: :
Tamam öyle yaparım saol :Burda da illa kendi fikrini dayatma var, hayir oyle durmaz diyor. E madem bu kadar fikrin vardi, buraya niye soruyorsun. Daya dose evini istedigin gibi
Hayal alemine devam :Oooo kafalar piril piril
Biz bu batağa nasıl düştük ya, ben ne güzel biber közlemek için kayınvalidesiyle zıtlaşan üye konusundaydımBurda da illa kendi fikrini dayatma var, hayir oyle durmaz diyor. E madem bu kadar fikrin vardi, buraya niye soruyorsun. Daya dose evini istedigin gibi
Bi ara atarim canım ben krndi kendime alıntı yapıyor muşum senin için diyolarİkinci hali canım. Ama koltuklari da görseydik bir. Merak uyandı içimde koltuklara karşı
Hadi ikileyin asalaklar kendinizle karıştırmayın :Hic normal degil kizlar, dagilalim bence
Koltuğu görmeden şuradan şuraya gitmem, atta gözlerimiz şenlensin çöplüğe her zaman dönerizHadi ozaman çöplüğüne geri dön çoluk çocukla uğraştırma beni :
Hasta ruhlu sahislarHadi ikileyin asalaklar kendinizle karıştırmayın :
Yoo ben benim kim diyor ki onu?Bi ara atarim canım ben krndi kendime alıntı yapıyor muşum senin için diyolar
Sana cevap vermicem daha fazla seviyemi düşürmek istemiyorum kendi kendinize yazar durursunuz iyi akşamlar kardeşim dilerim kalbinizin ekmeğini yersiniz hamile insanla bu kadar uğraşılmaz...Koltuğu görmeden şuradan şuraya gitmem, atta gözlerimiz şenlensin çöplüğe her zaman döneriz
Ben onlarq cevap vermicem artık konussunlar kendi kendilerineYoo ben benim kim diyor ki onu?
Yalnız kendi kendine yazan sensin ama hadi neyseSana cevap vermicem daha fazla seviyemi düşürmek istemiyorum kendi kendinize yazar durursunuz iyi akşamlar kardeşim dilerim kalbinizin ekmeğini yersiniz hamile insanla bu kadar uğraşılmaz...
Senin icin demedim zaten. Yukarilarda bir yerde kendini alintilayip tsk etti deYoo ben benim kim diyor ki onu?
Tamam canim hadi iyi akşamlar bittiyseSenin icin demedim zaten. Yukarilarda bir yerde kendini alintilayip tsk etti de
Tamam çok teşekkür ederimDuygu Hanım beni öldürmeyecekseniz ben bu halıları beğenmedim bi halı daha paylaşmıştınız hele onu hiç beğenmedim bence başka halı bakın