Ama absurd komedi tadinda bir konu oldu, uyuma, oglusunu da yerim baknolur susun oğlum uyuyalı 3 saat oldu neredeyse tekrar kalkacak kim ne dedi diye uykum gelmiyor
Gösterecek yorum olmayınca tabiNeyse Allah aşkına tamam neyse ne
Hamile hamile geriyolar insanınolur susun oğlum uyuyalı 3 saat oldu neredeyse tekrar kalkacak kim ne dedi diye uykum gelmiyor
Ayyy tamam Allah aşkına ya :Gösterecek yorum olmayınca tabi
Neyse kız kardeşim, yine kendi çizgimden devam edeyim, güle güle otur. Bu sene bunu beğenirsin seneye başka model, zevkler ve renkler tartışılmaz.
ben ilk merveye verilen cevapla gördüm konuyu işte dedim kaosAma absurd komedi tadinda bir konu oldu, uyuma, oglusunu da yerim bak
La havleAyyy tamam Allah aşkına ya :vallahi gülüyorum : zevkler renkler saol :
Sanki burada demode demek istemişsin. İlk evlendiğimde benim de chester koltuklarım vardı diyerek sonra ne oldu o chester koltuklara? Ben burada duygu arkadaşımı haklı buluyorum.İyi de Allah'ını seversen bana bir göster nerede senin koltukların modern değil demode demişim, şık değil demişim. Hatta ilk evlendiğimde benim de chester koltuklarım vardı dedim.
Chestera mecbur parlak olani alacaksiniz, krem olan daha guzel ama sizin koltuklara uymaz tarz olarak
Bak ben hic germedim aslinda, sen kendi kendine 0’dan 100 km’ye 8 saniyede falan ciktinHamile hamile geriyolar insanı
Kaos olacak durum yoktu aslında ortada :ben ilk merveye verilen cevapla gördüm konuyu işte dedim kaossonra siz de gelmişsiniz belliydi bu gece böyle olacağı
oğluşumdan sana kocaman kalpler
O kadar modernlerdi ki nazardan evlerde duramadım, mecbur değiştirmek zorunda kaldım pişmanım...Sanki burada demode demek istemişsin. İlk evlendiğimde benim de chester koltuklarım vardı diyerek sonra ne oldu o chester koltuklara? Ben burada duygu arkadaşımı haklı buluyorum.
Iste dalga geciyo aklı sıra sonra karşısındaki kişiyi sucluyolar hemenSanki burada demode demek istemişsin. İlk evlendiğimde benim de chester koltuklarım vardı diyerek sonra ne oldu o chester koltuklara? Ben burada duygu arkadaşımı haklı buluyorum.
Aha benim cümlemKaos olacak durum yoktu aslında ortada :guzel olan hersey modadir kişiye göre beğenir yada beğenmezsin :
Peki :Bak ben hic germedim aslinda, sen kendi kendine 0’dan 100 km’ye 8 saniyede falan ciktin
kesinlikle öyle bence sağdakiKaos olacak durum yoktu aslında ortada :guzel olan hersey modadir kişiye göre beğenir yada beğenmezsin :
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan cikti saol canım:))))Iste dalga geciyo aklı sıra sonra karşısındaki kişiyi sucluyolar hemen
Klasik ama modern yani sonuç olarak teşekkürlerrr
Anlamadığın çok belli yazmazsan sevinirim komik duruma düşüyorsun hadi güle güle
Zaten dilimli chester modeli moda bu sene ve çok şık duruyor
Tabikide öyle güzel olan hersey modadir
Sonrasinda bu mesajlarla modoko reklamina dondu isKomik değil bence evet bu sene moda bir araştırın bence
Chester klasik modeldir, ikinci halı daha uygun olur
Bunlar da benim gerdiğim mesajlarSizin zevkiniz sonuçta, sizin için moda ve şıksa ne mutlu.
Herkesin tercihi farklıdır.
Iste dalga geciyo aklı sıra sonra karşısındaki kişiyi sucluyolar hemen
Simdi de kendi kendinizi alintilayip tesekkur ettiniz. Biz cekilelim istersen aradanTeşekkür ederim sonunda beni anlayan cikti saol canım:))))
Ben değilim kişi kendinden bilirmiş demekki burdakilerin hepsi sensin ozaman :Simdi de kendi kendinizi alintilayip tesekkur ettiniz. Biz cekilelim istersen aradan