Hangisi daha şık modern hoş koltuklarim chester modeli

Gösterecek yorum olmayınca tabi
Neyse kız kardeşim, yine kendi çizgimden devam edeyim, güle güle otur. Bu sene bunu beğenirsin seneye başka model, zevkler ve renkler tartışılmaz.
Ayyy tamam Allah aşkına ya : vallahi gülüyorum : zevkler renkler saol :

Ama absurd komedi tadinda bir konu oldu, uyuma, oglusunu da yerim bak
ben ilk merveye verilen cevapla gördüm konuyu işte dedim kaos sonra siz de gelmişsiniz belliydi bu gece böyle olacağı
oğluşumdan sana kocaman kalpler

İyi de Allah'ını seversen bana bir göster nerede senin koltukların modern değil demode demişim, şık değil demişim. Hatta ilk evlendiğimde benim de chester koltuklarım vardı dedim.
Sanki burada demode demek istemişsin. İlk evlendiğimde benim de chester koltuklarım vardı diyerek sonra ne oldu o chester koltuklara? Ben burada duygu arkadaşımı haklı buluyorum.

Sanki burada demode demek istemişsin. İlk evlendiğimde benim de chester koltuklarım vardı diyerek sonra ne oldu o chester koltuklara? Ben burada duygu arkadaşımı haklı buluyorum.
O kadar modernlerdi ki nazardan evlerde duramadım, mecbur değiştirmek zorunda kaldım pişmanım...

Iste dalga geciyo aklı sıra sonra karşısındaki kişiyi sucluyolar hemen

Klasik ama modern yani sonuç olarak teşekkürlerrr

Anlamadığın çok belli yazmazsan sevinirim komik duruma düşüyorsun hadi güle güle

Zaten dilimli chester modeli moda bu sene ve çok şık duruyor

Tabikide öyle güzel olan hersey modadir

Komik değil bence evet bu sene moda bir araştırın bence
Sonrasinda bu mesajlarla modoko reklamina dondu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…