Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma arkadaşım ama bana kimse demet şener içinakıllı uslu biri diyemez ben demet akalının o dönem de ne acılar yaşadığını basında izledim o ibrahim kutluay için mankenliği şarkıcılığı bıraktı tam 4 yıl az değil yunanistana onunla gitti.. sonuç biri geldi ve o kadar sevdiği adamı elinden aldı... bu açık bir gerçek.. bazen yapılanlar insanların zihninden çıkmıyor.. benden de öyle
o dediğin ayrı bir konu ve katılıyorum.yılın annesini seçeceksek bunlara gelene kadar çook aday var...kro ibrahim kutluayda çok fakir zaten dimi:mymeka:
gece gündüz çalışsa şuan ki hayatını kazanamazdı
şimdi çalışmadan hanfendi oldular ve ebru şallı ile birlikte yılın annesi adaylığına soyunuyorlar
anadoluda o kadar fedakarlıkla çocuk yetiştirmeye çalışan kadınlar varken dadıların baktığı çocukların annesi yılın annesine adaylık gösteriliyor
hiç anlam veremediğim bir durum
bu konunun bu hale gelmesini ben de istemezdim...benden bir evvelki arkadaşın söylediği şeye cevap verdim.. bu konuda konuşulmasından rahatsızlığınızı yazarken anlaşılan sizde düşüncenizi söylemişsiniz. ancak maalesef sizin demet şenerle ilgili düşüncenize katılmıyorum ben tam tersini düşünüyorum... kimse kimsenin nişanlısını elinden alamaz başkaerkek mi kalmadı piyasa da...
arkadaşlar neden böyle konusuyorsunuz gerçekten anlamıyorum
yakısıyo mu bi bayana bunları söylemek?
beğenmeyebilirsiniz, hoşlanmayabilirsiniz ama insanlarin pişmanlık duydukları geçmişleri hakkında bu denli rahat konuşma hakkı görmeyin kendinizde
sevmiyorum ikisinide de olsun bitsin ne gerek var yatağı yorganı kariştirip, geçmişine perde çekmiş evlenmiş barklanmiş hele hele "anne" olmuş bir kadın hakkında bunları söylemeye??
Allah bile tövbesini etmiş kulunu affediyoken biz kim oluyoruz yahu? :sm_confused: