Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelliklede gülben ergen in şu son kasetindeki ilk çıkış parçası "süpriz"benneyaptımki
çocuk müsameresinde gibi hissediyorum kendimi:smiley-cool:
arkadaşlar neden böyle konusuyorsunuz gerçekten anlamıyorum
yakısıyo mu bi bayana bunları söylemek?
beğenmeyebilirsiniz, hoşlanmayabilirsiniz ama insanlarin pişmanlık duydukları geçmişleri hakkında bu denli rahat konuşma hakkı görmeyin kendinizde
sevmiyorum ikisinide de olsun bitsin ne gerek var yatağı yorganı kariştirip, geçmişine perde çekmiş evlenmiş barklanmiş hele hele "anne" olmuş bir kadın hakkında bunları söylemeye??
Allah bile tövbesini etmiş kulunu affediyoken biz kim oluyoruz yahu? :sm_confused:
kulvarları farklı desem...........
konumuz demet akalın-gülben ergen'den çıkıp nasıl demet akalın-demet şener haline geldi bilmiyorum ama bu demet şener olayında eklemek istediğim bişey var.
demet şener ibrahim kutluayı sonuna kadar hak etti.kız mesleğinin zirvesinde,emrinde hizmetçiler uşaklar olabilecek teklifler alırken herşeyi bırakıp sevdiği adamın peşinden gitti ve herşeyi yeniden öğrendi.sevmeseydi katlanamazdı.ama demet akalın hiç bi şeyden vazgeçmedi.ben istediğimi yapayım,ama sevdiğim adam gene beni sevsin mantığında gitti.aşk bir parça fedakarlıkta ister arkadaşlar.
ayrıca kutluay akalını sevseydi kim gelirse gelsin başkasına bakmazdı.demekki sevmiyormuş.
yani demet akalın-demet şener ikilemesinde oyum demet şenere.
ama diğer tarafta bende demet akalın diyenlerdenizm.
çünkü geçmişi çokta temiz olmayan birinin sürekli evlilğini,anneliğini ön plana atarak konuşması bana çok itici geliyor.ne sanatı nede güzelliği çekici gelmiyor.
bu konunun bu hale gelmesini ben de istemezdim...benden bir evvelki arkadaşın söylediği şeye cevap verdim.. bu konuda konuşulmasından rahatsızlığınızı yazarken anlaşılan sizde düşüncenizi söylemişsiniz. ancak maalesef sizin demet şenerle ilgili düşüncenize katılmıyorum ben tam tersini düşünüyorum... kimse kimsenin nişanlısını elinden alamaz başkaerkek mi kalmadı piyasa da...konumuz demet akalın-gülben ergen'den çıkıp nasıl demet akalın-demet şener haline geldi bilmiyorum ama bu demet şener olayında eklemek istediğim bişey var.
demet şener ibrahim kutluayı sonuna kadar hak etti.kız mesleğinin zirvesinde,emrinde hizmetçiler uşaklar olabilecek teklifler alırken herşeyi bırakıp sevdiği adamın peşinden gitti ve herşeyi yeniden öğrendi.sevmeseydi katlanamazdı.ama demet akalın hiç bi şeyden vazgeçmedi.ben istediğimi yapayım,ama sevdiğim adam gene beni sevsin mantığında gitti.aşk bir parça fedakarlıkta ister arkadaşlar.
ayrıca kutluay akalını sevseydi kim gelirse gelsin başkasına bakmazdı.demekki sevmiyormuş.
yani demet akalın-demet şener ikilemesinde oyum demet şenere.
ama diğer tarafta bende demet akalın diyenlerdenizm.
çünkü geçmişi çokta temiz olmayan birinin sürekli evlilğini,anneliğini ön plana atarak konuşması bana çok itici geliyor.ne sanatı nede güzelliği çekici gelmiyor.
bu konunun bu hale gelmesini ben de istemezdim...benden bir evvelki arkadaşın söylediği şeye cevap verdim.. bu konuda konuşulmasından rahatsızlığınızı yazarken anlaşılan sizde düşüncenizi söylemişsiniz. ancak maalesef sizin demet şenerle ilgili düşüncenize katılmıyorum ben tam tersini düşünüyorum... kimse kimsenin nişanlısını elinden alamaz başkaerkek mi kalmadı piyasa da...
genelde demet akalin daha yaratici gelir bana gecmisteki kasetlerini göz önünde bulundurursak
ama gülbenin son kaseti cok hosuma gitti demetinkinden daha basarili buldum özenle hazirlandigi kesin