Hanginizin annesi size bu kötülüğü yaptı kaldıramıyorum

Tek korkum Allah da bana ceza verir onlara mahkum ederse diye korkuyorum gerçek bu o yüzden yoksa bende istemiyorum
Allah sana ceza vermez , anne baba da olsa yanlış yanlıştır, asla görüşme , evine dahi alma , uzak dur derim bu sapıklardan...

Bu işin UK'de anormal yaygın olması gibi bi durum var daha önce de dediğim gibi. Çünkü orada sözleşme söz konusu. Swinger çiftler ya da dominatrix gibi hizmet alan ve veren taraflar aralarında sözleşme imzalıyor ve yasal bir düzlemi elbette var
Çok saçma ama gizllik sözleşmesinin yanında muvaffakatname ve hizmetin sınırları gibi eklentileri okuyor.
Bu kısma örnek verirdim ama şokella üzerinden daha çok şaka yapmak istemiyorum.
Anadolu'ya bu kinkler gelince pis bir hal alıyor çünkü insanın tutumu pis. Sonra da işte böyle fake konu açıp insanları kaosa sürüklüyorlar

Babanız annenizi eskiden beri böyle birseye mi zorladı da kadın alıştı bu duruma,en sonunda aşık mi oldu partnerine..kimse kimseyi böyle bir duruma zorlayamaz gerçi hem neden anlatıyor ki bunu.acaba hayalinde mi yaşıyor bunları ?hangi adam başka bir erkeği karısına tövbe tövbe...ben olsam anne ve babayla yüzleşirdim gerçek mi diye..doğruysa bi daha görüşmezdim..

Valla sabah kuşağında bir tane kız vardı, köyde herkesle birlikte olmuştu. Evlendiği gece de dahil bu arada.
Yani sosyoekonomik düzeyi düşük olan yerlerde oluyor diyorlar böyle. Ama işte çok yaygın diyorsunuz, ona şaşırdım ben. Valla aydınlandım bugün ben.
Sigrid ama bence çok tehlikeli ya bizim toplumumuzda. Yarın bir gün yolda görse ben bunun karısını diye anlatmaya başlar. Ya da en basiti yapışır kalır kadına, rahatsız eder. Görmemişlik zaten ayyuka çıkmış bu konularda.

Sizi ilgilendirmez ki bu durum. Belki çoğumuzun ailesi yapıyor ilginc fantezileri.
Bilmeniz tuhaf sadece. Anlatılmaz bunlar kimseye
Heeee zaten bizim amcalar , teyzeler, dayılar komple tüm sülalemiz sürekli grup yapar, Türk aile yapısının temel taşıdır grup yapmak, grupsuz aileye aile demem zaten , her ailede olan bisey zaten cnm Bunu da normalleştirmezsiniz beee, hey Allahim ...

Geldin mi yine...
Normal mi demişim?

Benim çevremde yok ya da en azından bana hiç söylemedikleri için bilemiyorum ama en azından Türk toplumunun içinde hem dedikodusu yapılır hem de her duyan kadınıs ilişkiye zorlar. Swinger özelinde söyleyemem ama daha önce istismar ve tecavüz davalarında maalesef çok örneği duyuldu.

Benim çevremde de yok, hiç duymadım. Zaten bana mı anlatacaklar, orası ayrı zaten.
Dedikodu bence en hafif sonucu olabilir. Twitter'daki acayip hesaplarda herkesin neşesi bol görünüyor. Ama işte işin perde arkasında ne oluyor, sonrasında ne oluyor orası flu.

Yok göremiyorum. Videoyu anlat bilindik birseyse
Ya bilirsin bence , bir tane dilenci ablayı polisler tekrardan yakalayınca arabada diyorlar ki "Sen yine geldin mi" ablada ne dese beğenirsin komik şivesiyle "geldimmmmmm kör misiiinnnn diyor ", bir ara çok gülmüştük bu videoya baya yaygındı illa ki denk gelmişsindir, YouTube geldim kör misin yaz çıkıyor

İyi de siz gözünüzle görmediniz ki tamam ben anladım o zaman anneniz yüzde 99 yalan söylüyor yani psikolojik bir hastalığı var. Babanızı da anlardınız çünkü merak etmeyin. Böyle bir şey yok siz annenize deyin ki “anne adamın fotoğrafını atsana merak ettim” yemleyin ve biran önce akıl hastanesine yatırın derim

Anneye bak tövbe yarabbim daha neler duyucam. Sürekli mi yapmışlar bu durumu.
Haklısınız sınır getirin görüşmelere.

Ana babalarda delirdi tövbeler olsun.Tiktokta deliren yaşlılara şaşırırken grup yapanlar türedi.Dünya daha ne kadar çirkinleşecek acaba.Konu sahibesi ne diyeceğimi bilemedim .Annenin bunu anlatmasıda ayrı bi hastalık.Başıma gelse napardım bilemiyorum sanırım eskisi gibi olamazdım asla , midem bulanırdı onları görünce.Allah yardımcın olsun.

Evet açık açık söylemeye bile dilim varmadı o yüzden öyle yazamadım babam anlatmadı ama annem gerçekten anlattı hayatımda böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi
Anlatmaktaki amacı neydi ki?
Hadi yaptın niye yükü başkalarına da yüklüyorsun.

Evet açık açık söylemeye bile dilim varmadı o yüzden öyle yazamadım babam anlatmadı ama annem gerçekten anlattı hayatımda böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi
Akli basinda hic bir kadin yapmış olsa bile bunu evlatlarına diyemez
Anneniz psikolojik olarak rahatsız ve uyduruyor olabilir mi

Alan razı veren razıysa ne yapabilirsiniz ki? Kocaman insanlar,uçkurlarının başını bekleyecek haliniz yok. Görüşmeyin olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…