Hanginizin annesi size bu kötülüğü yaptı kaldıramıyorum

Tulumbachen yani 50+ yaşta anne ve babalar için sordum aslında daha çok. Ne bileyim torun torba sahibi insanlar ve cuckold fantezisi Beynim hayır diyor, alarm veriyor.
Yani ikisi bambaşka hayat stili gibi geliyor bana niyeyse.

Yapiyorlar. Hemde catir cutur.

Kendim merak ettim ve arattim.
Resmen Kinky cenneti Türkiye...
En az 20 club buldum.
Bu clublar kesin vingir vingir 50 yaş üstü kayniyordur.
Gençler zaten cinsellik için tinder vs kullaniyorlar.
Bu clublere parayi basan giriyor. Cift olarak girmek zorunlu olduğu için teyzelerde maskeleri takip akiyorlar istanbul gecelerine :)

Annenizin akıl sağlığı yerinde değildir muhtemelen. Normal biri olsa zaten bunu anlatmadı bile yapmış olsa bile yapması da normal değil. Bunları yapan birinin dindar olması hiç normal değil. Çünkü boyle bir şeyin dinde yeri yok.Nerden tutsanız saçmalık silsilesi. Yani anneniz kısaca akıl hastası. Geçmiş olsun.

Aboooo
Valla ben eski kafalıyım galiba Tulumbachen. Ananın babanın kendi hayatı deyip geçemiyorum buna.
Küçük de değilim hani 32 yaşında kocaman kadınım. Ama yok aşamam ben bunu. Yani bu kadar uç fantezisi olacaksa bir kişinin neyine çoluk çocuk diyesim geliyor.

Ay ben herkesten herseyi bekler oldum. Şu meşhur site varya eski adı tw..er orada ilan açan insanlarla dolu. Üçüncü aramak çok normalleşti.
Bi de boy kilo cinsiyet falan bayağı ayrıntılı ilanlar

Ay ben herkesten herseyi bekler oldum. Şu meşhur site varya eski adı tw..er orada ilan açan insanlarla dolu. Üçüncü aramak çok normalleşti.
Bi de boy kilo cinsiyet falan bayağı ayrıntılı ilanlar
Ben de gördüydüm onları. Yeni gelin eşyalı bir ev dikkatimi çekmişti valla.

Evet açık açık söylemeye bile dilim varmadı o yüzden öyle yazamadım babam anlatmadı ama annem gerçekten anlattı hayatımda böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi

Annenizi suçluyor gibisiniz, ama genelde bu tür ilişkilerde erkekler eşlerini buna ya ikna eder yada kibarca zorlar yada kadın kocasına bağımlı ise istemeyerek kabul edebiliyor. Hiç annenize neden böyle bir seyi kabul ettiğini sordunuz mu, belki oda manipüle edilmiştir? Çünkü bu çok kabul edilebirybir şey değil ve bu tür ilişkilerin sonu boşanma ile bitiyor.

Hahahah, bende eski kafalıyim ama yapıyorlar yani. Baya baya coşuyorlar.
Evlerden ırak ama bu insanlar hep birinin anasi, danasi, babasi.

Hahahah, bende eski kafalıyim ama yapıyorlar yani. Baya baya coşuyorlar.
Evlerden ırak ama bu insanlar hep birinin anasi, danasi, babasi.
Valla eğer böyle aşırı renkli yaşayacaksa çocuk neyine bu insanların? Bir sürü yabancı kişiyle temas halindeler, müthiş bir güvenlik açığı zaten.
Valla ben anne olacaksam standart bir hayat yaşamak zorundayım, nokta. Evimizde oturup mandalinamızı soyup Netflix'ten dizi açıp izleriz, o kadar.

Kinky ne demek. Googlde bakmak istemiyorum kötü görüntü vs çıkar diye

Bencede öyle ama yapan yapıyor.
Doğru düzgün kim çocuğa yaşattığı travmalari düşünüyorki?
Burda tonca konu okuyorum. Çoğu inçe elenirse çocuk istismarına giriyor.
Önüne gelen çocuk yapiyor... allah vermiş organi kullanalim diyorlar tepe tepe. İğrenç.
Benim bir tanıdığım resmen gözümün önünde 2 yaşında oğlunu bezlerken 7 yaşındaki kizana kardeşinin pipisini öptürdü mesela. Polise şikayet ettim. Hala normal olduğunu savunuyor yaptığının.

Ben sevgilisiyle buluşmaya minicik 3 yaşındaki çocuğunu götüreni biliyorum. Taraflar evli bu arada.
Keşke ya göründükleri gibi olsalar ya da oldukları gibi görünseler. Dışarıdan bakıyorsun yeşil türbe, içine giriyorsun estağfurtövbe. Sonra da ne var canım eğleniyorlar oluyor işte.
Bekar olan beni sevgilim sokakta yanağımdan öpse ooo neler olur neler. Ama evli barklı adamlar cuckold fantezisi yapar, evladına sana ne denir.

Tulumbachen yani 50+ yaşta anne ve babalar için sordum aslında daha çok. Ne bileyim torun torba sahibi insanlar ve cuckold fantezisi Beynim hayır diyor, alarm veriyor.
Yani ikisi bambaşka hayat stili gibi geliyor bana niyeyse.

Aslında bu yaştakilerde daha yaygın oluyor. Çocuk yetiştirme evresinde linklerine ara verip çocuklar yetişkinliğe yaklaşınca eski tempolarına geri dönüyorlar
Özellikle neden Britler arasında çok yaygın swinger çiftler. Hakkında çok fazl belgesel bulabilirsiniz
Bi de konu fake

Aslında bu yaştakilerde daha yaygın oluyor. Çocuk yetiştirme evresinde linklerine ara verip çocuklar yetişkinliğe yaklaşınca eski tempolarına geri dönüyorlar
Bi de konu fake
Ben konudan ziyade yapılan yorumlara şaşırdım Sigrid. Gönüllerince eğlenmişler yazmış biri ya, ona patladım aslında.

Ben konudan ziyade yapılan yorumlara şaşırdım Sigrid. Gönüllerince eğlenmişler yazmış biri ya, ona patladım aslında.

Bunu neden komik bulduğunuzu anlayamadım. Bu da bir tercih. Gitmesek de, görmesek de.............

Neler neler var.
Dişardan baksan normal aile. İçerde ne dolaplar dönüyor.
Sorsan kimse gitmiyor, kimse bilmiyor ama nedense bu mekanlar full dolu.

Ya ben böyle bir bilgiyi bilsem inan hiç umrumda olmazdı. Bana ne yani bana bir etkisi yok. Benim ilişkimde yaşadıklarım ya da fantezilerim de benden başkasını ilgilendirmez. Ama annen bunu sana anlatırken rahatsız olabileceğini ya da cinsel hayatında sorun yaşayabileceğini gibi şeyleri düşünmesi lazımdı. Özel bir akıp sağlığı sorunu yoksa fake konu diyorum.

Bekar olan beni sevgilim sokakta yanağımdan öpse ooo neler olur neler. Ama evli barklı adamlar cuckold fantezisi yapar, evladına sana ne denir.
Ben internetin dibinden kum çıkartıp cringe şeylere bakmayı sevdiğimden eninde sonunda bu shitpostlardan swinger çift sofrası düştü önümde.
Evi bir görseniz sefaletten yıkılıyor. Ortam rutubeti öyle feci ki fotoğrafa bakarken bronşit falan oluyorsunuz. Yer sofradında metal tepsi içinde margarin, pateates kızartması falan yiyorlar.
Adam "Hamdi bey'e dün gece eşimi düdüklediği için teşekkür ederim" falan yazmış. Bi de Hamdi Bey'in kıymetli zevcesinin ayağına yer sofrasında şokella falan sürmüş.
Ama senin erkek arkadaşın sana masumane bi buse kondursa wooooow!

Ben de eti puf görüyorum hep. Geçen bir canlı yayında, bir komedyen daha söyledi tek fark eden ben değilmişim dedim. :)
Gayet pis bir masanın üstünde bol şekerli atıştırmalıklar oluyor niyeyse.
Ama harbiden ortamı hep b.k götürüyor haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…