Hanginizin annesi size bu kötülüğü yaptı kaldıramıyorum

Evet açık açık söylemeye bile dilim varmadı o yüzden öyle yazamadım babam anlatmadı ama annem gerçekten anlattı hayatımda böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi
Oha!!! Çok afedersiniz,bu ne iğrençlik??! Yedin bir halt süs otur yok illa evlatlarının hayatının içine edecen,kendi karanlığına onlarida çekecen.Aramayin ,sormayın bagriniza bebeğinizi basın.Farz edin öldü anneniz ......

Ne yaptı acaba diye girdim konuya böyle bisey beklemiyordum şok oldum şu an. Birde hacca umreye gitmiş he vay vay vay. İgrenclik diz boyu. Evlenirken anlatma mantığı nedir biz yapıyoruz sana da tavsiye ederim falan mı demek istiyor felaket soğutucu bi durum.

Çocuklu aileler için büyük risk olarak görüyorum ben bu tarz fantezileri. Bir yabancıyı, üçüncü olarak yatağına almak pek çok sınırı ortadan kaldıracağı için gereksiz bir samimiyete ve aileye dair bilgi akışına da sebep olacaktır, tam bir güvenlik açığı. Düşün ki çoluk çocuğuna kadar ailenizi öğrenecek bir yabancı, yatak sırlarınıza bile taşıyor. Bunu, aldatmalı konularda da düşünmüşümdür hep, "Öldüren cazibe" diye bir film vardı, Türk versiyonu da "Sapık kadın" olarak çekilmiş ve Perihan Savaş oynamıştı. Adamın tek gecelik kaçamağı başına bela olmuş, çocuğunun kaçırılma girişimine kadar gitmişti (Biraz spoiler yediniz ama :) ). Çoluk çocuğa karışmış insanlardaki bu cesareti(!) anlayamıyorum.

Son düzenleme:
derdi neymiş o ananızın derdi!!
adamı bulun aşık oldum beni everin falan mı derdi
ayyy çok sinir oldum özür dilerim

sakın eşinize anlatmayın
ve onu o anda silmeliydiniz babanızı da

Annenin psikolojik sıkıntısı var da uyduruyor olabilir mi ? Ne bileyim normal insan bunu yaşasa da niye kızlarına anlatsın.? Akıl sağlığında filan bir rahatsızlık olabilir mi ?

Bu arada cidden yaygın bu yapan tipler de aynen o amcamız yengemiz tarzı Anadolu insanı. Tahmin edemeyeceğiniz kadar yaygın. O köylerde ilçelerde ne sapıklıklar var aklın hayalin durur şehirde o kadar göremezsin.
Böyle yerler yani ekonomisinin çoğu içsel, işi az, kadın istihdamı yerlerde, özellikle bizimki gibi mazoşist muhafazakar, hasetliğin, dedikodunun, fitneciliğin gırla gittiği, çok fazla boş vakitten kalan enerjinin bir Avrupa kasabası gibi hobilerle sporla atılamadığı için sapıklığa dönüştüğü köyler korkunç sapıklıklara ev sahipliği yapıyor . Büyük şehrin sosyal kurallarının ehlileştiriciliğinden uzak oldukları için çekinceleri de pek olmuyor. her an "cıs" olabileceklerini düşünmediklerinden davranışlarının sonucunu pek düşünmüyorlar ve akla hayale sığmayacak işler yapıyorlar .

Ege kahve ve sınırsız tatlıyla oturup dedikodu yapmayı isterdim sizinle. Ay merak ettim valla neler neler oluyor deyince

Nereye gidiyor bu toplum hiç kestiremiyorum, nasıl bir zamandayız Her gün yok artık bu kadarı da olamaz dediğim şeyler duyuyorum...

Psikolojik destek alın bence. Ben olsam ne görüşürdüm ne çocuğumu gösterirdim. Evet ikili özel ilişkileri onları ilgilendirir ama buradaki sorun annenizin size bunu marifetmiş gibi anlatması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…