Bu kısmın benimle bir ilgisi yok dediğiniz gibi herkesin beyni var ablamda göndermeseydi ben olsam göndermezdim çünküİyi de siz annenizi az çok biliyorsunuz illa bir şey mi olması lazım . Baştan koruyup göndermeyin. Tuhafsınız kusura bakmayın
Valla arkadaşlar şizofreni olabilir diyorlar ama bilemedim.Çılgınlıktan da çıkmış bu tadı damağında kalmış, bi de şahit tutuyor anlatıp.
Sizi anliyorumBende beynimden bu olayı sildirmek istiyorum ömür boyu benim beynimde olucak hiç unutmucam çok üzgünüm
Ayyy bir yaşıma daha girdim.. İşte günümüzün muhafazakar aileleri..Psikolojileri normal değil ve bunu yapan annem hacca ve umreye gitmiş birisi bana evleneceğim zaman gelinliğimin açıklığına karışan birisi yıkıldım gerçekten psikoloğa gitsem biraz iyi gelir mi bana ilaçsız sadece konuşarak
Ama başka bu tarz bir olay yaşanmadı öyle olsa sürekli devam etmez miydiValla arkadaşlar şizofreni olabilir diyorlar ama bilemedim.
80li genclerin sorunu bu sanirim...Hayatı boyunca hep böyleydi sadece kendini düşünürdü biz hep anne ve babamızın kişisel problemleriyle uğraşmışız şimdi şimdi dank ediyor herşey kafama aslında hep onlar için yaşamışız bu hayatı onlar bizim için değil
Olabilir. Benim bir tanıdığımda da çoklu kişilik bozukluğu vardı. Herkes içine cin giriyor sanıyordu. Çok tuhaftı ya! Psikolojik hastalıklar çok tuhaf ama konu sahibi bana tatmin edici konuşmuyor. Yani kendisi de bunu uyduruyor olabilir. Kim hasta bilmiyoruz kiDiğer yorumdada yazdim. Benim teyzem şizofren ve kimse 50 küsür yaşına kadar anlamadi. İşi gücü spor, kür yapmakti. Arada bir sacma sapan olayları anlatıyordu ama biz ilgi delisi saniyorduk. En sonunda ağır bir epizod gecirdi ve orda patlak verdi.
Konusahibin annesi galiba cinselliği (belkide dini acidan tabu olduğu için) kafasinda kurdu.
Bilgim yok bu konularda. Babanız da olayı doğruladı mı peki? Ona göre belli olur hayal mi gerçek mi.Ama başka bu tarz bir olay yaşanmadı öyle olsa sürekli devam etmez miydi
Olabilir. Benim bir tanıdığımda da çoklu kişilik bozukluğu vardı. Herkes içine cin giriyor sanıyordu. Çok tuhaftı ya! Psikolojik hastalıklar çok tuhaf ama konu sahibi bana tatmin edici konuşmuyor. Yani kendisi de bunu uyduruyor olabilir. Kim hasta bilmiyoruz ki
Hayatımda bu olay dışında bir sıkıntım yok çok şükür zaten bu olayın bir çözümü de yok farkındayım elimden gelen tek şey uzak durmak olucak bugüne kadar yeterince onlarla uğraştım şuanda da kendi ailem var onlar yüzünden kendi ailemi mahvetmicem öyle kimseye anlatamadığım için içimi tanımadığım insanlara açabildim biraz iyi geldi iyi ki böyle bir platform var çok teşekkür ederim herkeseOlabilir. Benim bir tanıdığımda da çoklu kişilik bozukluğu vardı. Herkes içine cin giriyor sanıyordu. Çok tuhaftı ya! Psikolojik hastalıklar çok tuhaf ama konu sahibi bana tatmin edici konuşmuyor. Yani kendisi de bunu uyduruyor olabilir. Kim hasta bilmiyoruz ki
Grup seksi mi yapıyor herkes?Sizi ilgilendirmez ki bu durum. Belki çoğumuzun ailesi yapıyor ilginc fantezileri.
Bilmeniz tuhaf sadece. Anlatılmaz bunlar kimseye
Aynen eski konularını azıcık kurcaladım hep hamileyim vs demiş şu anda da hamile. Düşük yapmış mı bilmiyorum bir de kız çocuğuna hamileyim diyor!Oda olabilir. Ben bu konudan fake kokusu aldim.
Şimdide torununla banyo yaptığını yazmış konusahibi.
Ben yavaş yavaş kaçım. Konunun gidişatı hiç hoş yerlere varmiyacak.
Anneannenin çırılçıplak torununla yikanmasi benim gözümde masum bir olay değil.
Bu olay ne zamandır var? Babanız da anlattı mı bu olayı? Madem böyle olaylar var ablanız neden çocuğunu annenize bıraktı? Neden hep kız çocukları var erkek çocuk da var mı?Hayatımda bu olay dışında bir sıkıntım yok çok şükür zaten bu olayın bir çözümü de yok farkındayım elimden gelen tek şey uzak durmak olucak bugüne kadar yeterince onlarla uğraştım şuanda da kendi ailem var onlar yüzünden kendi ailemi mahvetmicem öyle kimseye anlatamadığım için içimi tanımadığım insanlara açabildim biraz iyi geldi iyi ki böyle bir platform var çok teşekkür ederim herkese
Neyse kimse bilemez işte bu hayatta neler oluyor bende bu banyo olayında şok geçirmiştim bir kez daha anladım annemin hiç normal bir kadın olmadığını Allah'a şükür kaynanam iyi birisi de annem olmasa da kayınvalidem destek olur bebeğim doğduğunda Allah bir yerden gülüyor yüzümüzeOda olabilir. Ben bu konudan fake kokusu aldim.
Şimdide torununla banyo yaptığını yazmış konusahibi.
Ben yavaş yavaş kaçım. Konunun gidişatı hiç hoş yerlere varmiyacak.
Anneannenin çırılçıplak torununla yikanmasi benim gözümde masum bir olay değil.
2 düşüğüm var tedavi gördüm şuan da hamileyim garip olan neresi ben sizi aydınlatayımAynen eski konularını azıcık kurcaladım hep hamileyim vs demiş şu anda da hamile. Düşük yapmış mı bilmiyorum bir de kız çocuğuna hamileyim diyor!
Ben de tatmin olamadım konudan. Fake olabilir. Detay yok, geçmiş yok, kendileri karşılaşmamışken torunun karşılaşması da tuhaf!
Geçmiş olsun ben sadece geçmişte bu olaylar olduğunda babanız da söylüyor muydu sadece bunu merak ediyorum2 düşüğüm var tedavi gördüm şuan da hamileyim garip olan neresi ben sizi aydınlatayım
Grup seksi mi yapıyor herkes?
Mary valla gıcıklığına sormuyorum.
Ama üç beş seks oyuncağı almakla, iki kelepçe takmakla yatağa üçüncü kişi almak aynı değil yav.Birinciyi yapan çok kişi vardır evet.
Babam annem gibi değil ki asla konuşur mu bunları bir de bizde hiç babamla bu konuyu konuşmadık böyle birşeye cesaret edemedik bi insan babasına nasıl sorar bu soruyu bide zaten o asla doğrulamayıp yalanlardı biz yüzgöz olduğumuzla kalıcaktık bizim bildiğimizi bile bilmiyordur bence babamGeçmiş olsun ben sadece geçmişte bu olaylar olduğunda babanız da söylüyor muydu sadece bunu merak ediyorum
Tulumbachen yani 50+ yaşta anne ve babalar için sordum aslında daha çok. Ne bileyim torun torba sahibi insanlar ve cuckold fantezisiHerkes değil ama yüksek sayida yapan insan mevcut.
Kinky/ swinger club diye aratin. Yaşadığıniz yerde kesin bir iki club vardir.
TRde belki daha gizli kapakli oluyordur ama avrupada kinky clublar reklam bile yapıyor.