Evet açık açık söylemeye bile dilim varmadı o yüzden öyle yazamadım babam anlatmadı ama annem gerçekten anlattı hayatımda böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdiNasıl yani aileniz ilişkilerine üçüncü bir kişi almış ve bunu da size mi anlattılar? Gerçekten anlamadım grup mu yapmışlar yani?
Psikolojileri normal değil ve bunu yapan annem hacca ve umreye gitmiş birisi bana evleneceğim zaman gelinliğimin açıklığına karışan birisi yıkıldım gerçekten psikoloğa gitsem biraz iyi gelir mi bana ilaçsız sadece konuşarakÇok haklısın çok üzücü korkunç iğrenç bir şey bu keşke yaptıkları pislikleri bari anlatmasalardı .. çok şaşkınım unutun diyemem büyük bir yük sanırım bununla yaşayacaksınız hep bir piskolog eşliğinde paylaşabilirsiniz derdinizi ..
Eskiden beri babamla olan ilişki sırlarını da hep anlatırdı normal bir anne kızına anlatamaz cinsel ilişkisini ama annem hep anlatıyordu değişik birisi işte bunu da anlattı evet ablamda biliyor ve şuan ikimize de hiç bişey olmamış gibi yılış yılış davranmaya devam ediyor herkes hata yaparmış tövbe etmiş falan filan ısrarla hiç bişey olmamış gibi davranıyorBunu size anlatma amacı ne? Ablanız da mı sizinle birlikte öğrendi? Görüşmeyin istemiyorsanız ama sakın sakın eşinize veya başka birine anlatmayın.
İğrenç bi durum evet ama çokta takıp hayatını etkilemesi gerekmiyor bence sallaHanımlar öncelikle ben evliyim Allahıma bin şükür iyi bir eşim var hayat bana buradan güldü ve şuan hamileyim Allah'ım bana ilerde benim yaşadıklarımı asla yaşamasın diye üstüne titreyeceğim bir kız evlat nasip etti çünkü ben çok şey yaşadım size çok detaya girmek istemiyorum sıkmamak için ama bir sır var üzerimde ve artık kaldıramıyorum kimseye anlatamıyorum bir çaresi de yok sadece biraz içimi dökmek istedim evlenmeden bir ay öncesi annem ablamla bana öyle bir yük bindirdi ki evliliğimin bile tadını çıkaramadım hep aklımda beynimde yankılanıyor kimseye haykıramıyorum babanızın annenizin üçüncü bir erkek şahıs ile cinsel ilişki yaşaması ve bunu bize anlatması herşey bitti bir anda bende anne baba aile herşey yok olup gitti çokta mükemmel bir ailem yoktu zaten sadece kendini düşünen anne baba ve çocuklarıydık biz ama o detaylar da boğmıcam sizi ama bu olaydan sonra bu dünyada tek başıma hissetmeye başladım yalnız kimsesiz ailem yoktu artık kimseye söyleyemediğim için görüşüyoruz ama ben çok nadir görüşmeye çalışıyorum acı çekiyorum çünkü onları her gördüğümde siz olsanız ne yapardınız bunların daha hastalığı var yaşlılığı var bende Allah korkusu var ama içimi bulandırıyor ikisi de Allah korkusu olmasa herkese rezil etmiştim bi beni kendi yerinize koyun öyle yorum yapın bana psikolojimi nasıl ayakta tutucam benim de kızım olcak inşallah ama psikolojim içim yangın yeri
Eskiden beri babamla olan ilişki sırlarını da hep anlatırdı normal bir anne kızına anlatamaz cinsel ilişkisini ama annem hep anlatıyordu değişik birisi işte bunu da anlattı evet ablamda biliyor ve şuan ikimize de hiç bişey olmamış gibi yılış yılış davranmaya devam ediyor herkes hata yaparmış tövbe etmiş falan filan ısrarla hiç bişey olmamış gibi davranıyor
Bunu size anlatma amacı ne? Ablanız da mı sizinle birlikte öğrendi? Görüşmeyin istemiyorsanız ama sakın sakın eşinize veya başka birine anlatmayın.
OhaaaaYani ikisinin de rızası varsa ve aldatma oluşmamışsa etik olarak bir sıkıntı yok dini kısma girmiyorum ama size ahkam kesip ahlak bekçiliği yapıp bunu yapması tabii ki kabul edilemez
Evet işte hadi artık yapmışlar ama keşke bilmeseydim diyorsun aşamıyorum bu duyguyu elimde değil sadece Allah korkusundan belki ilerde sağlık konusunda elimden geleni yaparim ama diğer türlü hissedemiyorum zaten tek sebep bu da değil anne olarak hiç bir zaman anne gibi olamadı yoktu yani sizin annenizle yaşadığınız o güzel hatıralar bizde yok o yüzden bu da tuzu biberi oldu bizdeBenim anladigm da annen baban başka birini ilişkilerine davet etmisler. Bence gerçekten zor olabilir ama onlar senden başka bireyler eğer zorlama yoksa bunu onların cinsel tercihleri olarak görmeye çalışamaz misin. Belki ikisi de istemiş ve denemislerdir. Normal diyemem doğal diyemem ama hep doğruyu yapmak zorunda degiller, keşke ikisi arasinda kalsaydı bu nasıl anne baba neler yapıyorlar bilmiyorsak bunu da bilmeseydin. Sakın eşine anlatma. Bambaşka bir olayda seni bununla vurabilir. Eşinizle kendi ailenin dedikodusunu asla yapma. Senin için almıyorsa onlarla sınırını da çek ve koru ama sebebin bu olduğunu bilsinler
Arkanı dönüp yürüyüp gideceksin, eger gerçeksen... Öyle bir silerim ki, ayak izime hasret bırakırım, ölene kadar..Evet işte hadi artık yapmışlar ama keşke bilmeseydim diyorsun aşamıyorum bu duyguyu elimde değil sadece Allah korkusundan belki ilerde sağlık konusunda elimden geleni yaparim ama diğer türlü hissedemiyorum zaten tek sebep bu da değil anne olarak hiç bir zaman anne gibi olamadı yoktu yani sizin annenizle yaşadığınız o güzel hatıralar bizde yok o yüzden bu da tuzu biberi oldu bizde
Anneni bu olayı çok normal bir şey gibi mi anlattı yoksa yardım mı istiyor? Çok korkunç bi şey buEvet açık açık söylemeye bile dilim varmadı o yüzden öyle yazamadım babam anlatmadı ama annem gerçekten anlattı hayatımda böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi