Haklısınız çok teşekkür ederim bana dua eder misiniz Allahım içimden alsın götürsün bu duyguları acıyı üzüntüyü bende kendi hayatıma bakmak istiyorum artık kızım için kendim için iyi olmak istiyorum elimden geleni de yapıcam bundan sonra salmayacağım inşallahMesafeli olun zaten çok iyi değilmiş aranız korkmayın bu kadar da lütfen
Evet bir de kişilik bozukluğu olanlarda da görülüyor. O yüzden babaya sorması şart
Baba muhafazakar değil de annem baya muhafazakar dı yani ben öyle biliyordum gerçi hala namaz kılar kuran okur işte çok tövbe ettiğini falan söyledi o olaydan sonra çok psikoloji si bozuldu panik ataklar geçirdi fenalaştı zaten psikolojik tedavi görüyor ilaçda kullanıyorAnne babanın akıl sağlığı yerinde değil.Muhafazakarlar umre vb diyorsunuz.İnanmak çok zor.Gerçekse anne babada olsa uzak durun eşi çocuğu uzak tutun .Baba nerede bu arada
Anneyi uzmana götürün bu arada
Hayatı boyunca hep böyleydi sadece kendini düşünürdü biz hep anne ve babamızın kişisel problemleriyle uğraşmışız şimdi şimdi dank ediyor herşey kafama aslında hep onlar için yaşamışız bu hayatı onlar bizim için değilKesinlikle. Bakalim bu olay yaşandımi. Yaptığı bir yana bu olayi ciklet aldığını anlatir gibi anlatmasi aşiri anormal bir durum.
De mi yani normal biri olsa bunu gizlerdi. Ama kadının normal olmadığı apaçık belli fakat çevresindeki kimse görmüyor. Bi söyleyin bu adam kimmiş at fotosunu ya da işte babama diycez bakalım ne diyorKesinlikle. Bakalim bu olay yaşandımi. Yaptığı bir yana bu olayi ciklet aldığını anlatir gibi anlatmasi aşiri anormal bir durum.
Tabikide kızımı onlarla görüştürmem ablam kızını bırakmıştı bir kere anneme kızı söylemiş ablama ikisi çıplak girmişler banyoya ben bir anne olarak çocuğuma mahrem yerlerimi göstermem asla ama annem torunuyla çıplak banyoya girip banyo etmiş ooof oof akli dengesi yok bence baya gitmiş artık bu dünyadanKızınızı böyle sapkın bir anneanne dedeyle yalnız birakabilecek misiniz ? Yaşlılığı düşünüyorsa kendisi düşünsün. Bir dünya huzur evi var !
Sen neyin vicdan azabını çekiyorsun ? Çıplak banyoya girmek ne demek ? Deli mi senin ablan !Tabikide kızımı onlarla görüştürmem ablam kızını bırakmıştı bir kere anneme kızı söylemiş ablama ikisi çıplak girmişler banyoya ben bir anne olarak çocuğuma mahrem yerlerimi göstermem asla ama annem torunuyla çıplak banyoya girip banyo etmiş ooof oof akli dengesi yok bence baya gitmiş artık bu dünyadan
Ablamda sonradan öğrendi işte bunu bi daha göndermedi Allah'tan yeğenim akıllı söylüyor herşeyiSen neyin vicdan azabını çekiyorsun ? Çıplak banyoya girmek ne demek ? Deli mi senin ablan !
Baba muhafazakar değil de annem baya muhafazakar dı yani ben öyle biliyordum gerçi hala namaz kılar kuran okur işte çok tövbe ettiğini falan söyledi o olaydan sonra çok psikoloji si bozuldu panik ataklar geçirdi fenalaştı zaten psikolojik tedavi görüyor ilaçda kullanıyor
Sizin anneniz hasta. Onu akıl hastanesine yatırabilirsinizTabikide kızımı onlarla görüştürmem ablam kızını bırakmıştı bir kere anneme kızı söylemiş ablama ikisi çıplak girmişler banyoya ben bir anne olarak çocuğuma mahrem yerlerimi göstermem asla ama annem torunuyla çıplak banyoya girip banyo etmiş ooof oof akli dengesi yok bence baya gitmiş artık bu dünyadan
İnternette arattı dediniz.Şöyle olabilir mi.Bu adamı şöyle böyle tanıyor belki.Anneniz nerelere gidiyor.Gittiği yerleri bir araştırın oralarda gördüğü biri olabilir.Ona takılmıştır.Adını öğrendi hayal dünyasında yaşadı bunları.İnternettede aradı.Psikolojik tedavi görüyor diyorsunuz.Hadi yaptı diyelim.Bir anne bunu kızlarına söyleyemez.Bu zaten iğrenç söylemesi daha korkunç gerçekten inanması o kadar zor ki.Ondan diyorum acaba hayal dünyasında mı.Babanız ile mutlu değil mi Şizozfren olabilir miBaba muhafazakar değil de annem baya muhafazakar dı yani ben öyle biliyordum gerçi hala namaz kılar kuran okur işte çok tövbe ettiğini falan söyledi o olaydan sonra çok psikoloji si bozuldu panik ataklar geçirdi fenalaştı zaten psikolojik tedavi görüyor ilaçda kullanıyor
İyi de siz annenizi az çok biliyorsunuz illa bir şey mi olması lazım . Baştan koruyup göndermeyin. Tuhafsınız kusura bakmayınAblamda sonradan öğrendi işte bunu bi daha göndermedi Allah'tan yeğenim akıllı söylüyor herşeyi
Fake olmanızı diliyorumTabikide kızımı onlarla görüştürmem ablam kızını bırakmıştı bir kere anneme kızı söylemiş ablama ikisi çıplak girmişler banyoya ben bir anne olarak çocuğuma mahrem yerlerimi göstermem asla ama annem torunuyla çıplak banyoya girip banyo etmiş ooof oof akli dengesi yok bence baya gitmiş artık bu dünyadan
baya muhafazakarmış gerçekten, ya bi de muhafaza edemeseydi ne olurdu töbe bismillah.Baba muhafazakar değil de annem baya muhafazakar dı yani ben öyle biliyordum gerçi hala namaz kılar kuran okur işte çok tövbe ettiğini falan söyledi o olaydan sonra çok psikoloji si bozuldu panik ataklar geçirdi fenalaştı zaten psikolojik tedavi görüyor ilaçda kullanıyor
Çılgınlıktan da çıkmış bu tadı damağında kalmış, bi de şahit tutuyor anlatıp.Valla bana eski kafalı, yobaz vs. diyecekseniz de deyin, açıkça yazıyorum.
Gönüllerince eğlenmişler ne ya? Sanki bir çılgınlık yapıp bungee jumping yapmışlar gibi lanse edilmesi aşırı tuhaf değil mi?
Bahsedilen kişi anne ve baba ya. Cuck old fantezisi de olmayıversin, başka bir şeyle "gönüllerince" eğlensinler bir zahmet.
Madem o kadar renkli bir şekilde "gönüllerince" eğlenecekler, durum raporunu da evladına aktarmasın bir zahmet!
Kirli sırlarını insan kendine saklar biraz. Kızına da bu kadar uç nokta bir şeyi anlatmazsın.
De mi yani normal biri olsa bunu gizlerdi. Ama kadının normal olmadığı apaçık belli fakat çevresindeki kimse görmüyor. Bi söyleyin bu adam kimmiş at fotosunu ya da işte babama diycez bakalım ne diyor
Bende beynimden bu olayı sildirmek istiyorum ömür boyu benim beynimde olucak hiç unutmucam çok üzgünümFake olmanızı diliyorum
Okadar mide bulandırıcı şeyler bunlar yani