- 18 Ocak 2018
- 2.727
- 7.072
- 32
Hani marjinal bizdik ?Hanımlar öncelikle ben evliyim Allahıma bin şükür iyi bir eşim var hayat bana buradan güldü ve şuan hamileyim Allah'ım bana ilerde benim yaşadıklarımı asla yaşamasın diye üstüne titreyeceğim bir kız evlat nasip etti çünkü ben çok şey yaşadım size çok detaya girmek istemiyorum sıkmamak için ama bir sır var üzerimde ve artık kaldıramıyorum kimseye anlatamıyorum bir çaresi de yok sadece biraz içimi dökmek istedim evlenmeden bir ay öncesi annem ablamla bana öyle bir yük bindirdi ki evliliğimin bile tadını çıkaramadım hep aklımda beynimde yankılanıyor kimseye haykıramıyorum babanızın annenizin üçüncü bir erkek şahıs ile cinsel ilişki yaşaması ve bunu bize anlatması herşey bitti bir anda bende anne baba aile herşey yok olup gitti çokta mükemmel bir ailem yoktu zaten sadece kendini düşünen anne baba ve çocuklarıydık biz ama o detaylar da boğmıcam sizi ama bu olaydan sonra bu dünyada tek başıma hissetmeye başladım yalnız kimsesiz ailem yoktu artık kimseye söyleyemediğim için görüşüyoruz ama ben çok nadir görüşmeye çalışıyorum acı çekiyorum çünkü onları her gördüğümde siz olsanız ne yapardınız bunların daha hastalığı var yaşlılığı var bende Allah korkusu var ama içimi bulandırıyor ikisi de Allah korkusu olmasa herkese rezil etmiştim bi beni kendi yerinize koyun öyle yorum yapın bana psikolojimi nasıl ayakta tutucam benim de kızım olcak inşallah ama psikolojim içim yangın yeri
3 yıl oldu 3 yıldır neredeyse hergün aklıma geliyor ve uzak duruyorum gerçekten sadece Allah korkusundan açık açık konuşup kalp kırmıyorum konuşmamaya çalışıyorumİnsan bunu evladına niye anlatır ki..Annen normal değil..Kendi iyiliğin için profesyonel destek al.ve onlardan uzak dur..En azından toparlanincaya kadar..
Tabii ki de konuşmak çok iyi gelir Güzel iyi bir doktor bulduktan sonra insanlar neleri hallediyor çocukluğunda olan travmaları bile büyük derecede hafifletebiliyorlar çünkü yaşadığın duyduğun şeyler korkunç nasıl bir tepki verdin o an hayal bile edemiyorum . İnanılmaz bir şey gerçekten bu sapkınlık bu normal bir ilişki değil hiç mi kıskanmadınız birbirinizi hiç mi iğrenmediniz nasıl birbirinizin yüzüne baktınız ben bile anlam veremiyorumPsikolojileri normal değil ve bunu yapan annem hacca ve umreye gitmiş birisi bana evleneceğim zaman gelinliğimin açıklığına karışan birisi yıkıldım gerçekten psikoloğa gitsem biraz iyi gelir mi bana ilaçsız sadece konuşarak
Bunu da söylemeye dilim varmadı ama ben bu olayın kaç kere yaşandığını bilmiyorum annem bunu anlatırken o 3.kişiye aşık olduğunu babamdan ayrılıp onunla olmak istediğini de söyledi hatta o geceden sonra birbirlerine teşekkür mesajı attıklarını da söyledi Allahım çıldırıcam benim için bunları yazmak ne kadar zor tekrar o güne döndüm kafayı yicek gibi hissediyorumAnneni bu olayı çok normal bir şey gibi mi anlattı yoksa yardım mı istiyor? Çok korkunç bi şey bu
Ayrıc konuş içine atılacak bir şey değil bu yani neden bunu yaptın diyemezsin de bana niye anlattın be diye çemkir bi rahatla yani. Belki yok böyle bir şey uydurdu ilgi çekmek için.3 yıl oldu 3 yıldır neredeyse hergün aklıma geliyor ve uzak duruyorum gerçekten sadece Allah korkusundan açık açık konuşup kalp kırmıyorum konuşmamaya çalışıyorum
Bende o sıra inanmak istemedim ama internette sürekli o 3.kişiyi arattığını görünce bide internette arkadan ilişki araştırmaları yaptığını görünce beynimden vurulmuşa döndüm işte o an anladım gerçek olduğunu of çok zor annelerinizin babalarınızın kıymetini bilin ben ikisinden de yana şansım gülmedi çok yalnız hissediyorum kendimi ailem yok şimdiden ölmüşler gibi hissediyorumAyrıc konuş içine atılacak bir şey değil bu yani neden bunu yaptın diyemezsin de bana niye anlattın be diye çemkir bi rahatla yani. Belki yok böyle bir şey uydurdu ilgi çekmek için.
Tövbe ettiyse ne pk yemeye anlatıp duruyor madem, tadı damağında mı kalmış ne hayret bişey. Mide bulandırmak dışında ne işe yaramış?Eskiden beri babamla olan ilişki sırlarını da hep anlatırdı normal bir anne kızına anlatamaz cinsel ilişkisini ama annem hep anlatıyordu değişik birisi işte bunu da anlattı evet ablamda biliyor ve şuan ikimize de hiç bişey olmamış gibi yılış yılış davranmaya devam ediyor herkes hata yaparmış tövbe etmiş falan filan ısrarla hiç bişey olmamış gibi davranıyor
O 3.kişiye aşık olmuş babamdan ayrılıp onunla evlenicekmiş ki evlenicem dediği adamda evli ve kızı var annem hiç utanmadan bize dediki o gün adama teşekkür mesajı atmış güzel geceydi gibi herhalde o kadarını bilmiyorum neyse adam da anneme senin kocan pezevenk yazmış annem bir süre sürekli o adamın adını soyadını internete yazıp arattı sonra bi anda tövbe etmeye başladı sonra psikolojisi iyice bozuldu panik ataklar geçirmeye başladı falan öyle işte ooof oooff insan ne yaparsa kendine yapar işte ama keşke bize yapmasaydıTövbe ettiyse ne pk yemeye anlatıp duruyor madem, tadı damağında mı kalmış ne hayret bişey. Mide bulandırmak dışında ne işe yaramış?
Aynı dediğiniz gibi yapıyorum gerçekten ama içim öyle büyük yangın yeri gibi sanki şimdiden annemle babamı kaybetmişim gibi hissediyorum çok değişik bir duygu çaresi de yok tek tesellim Allahım beni kızıma sağlıkla kavuştursun da bende onunla yoluma devam edeyim bana ilaç olsunBayramda falan yilda bir iki kere görüş sadece bunun dışında mesafe koy. Kizinla da yalnız bırakma. Evlenmişsin kendine ayrı hayat kurmuşsun onlarla bir alakan yok. Onlar öyle insanlar, senin yapabileceğin bir şey yok, senin suçun da yok, üzerinde yük gibi düşünme senle alakası yok bunu kabul et yoluna devam et.
Şu mesajınızı görene kadar onların cinsel tercihiymiş onları ilgilendirir sizin hayatınızı altüst edecek bir etkiye sahip değil aranıza mesafe koyup hayatınıza devam edin diyecektim. Fakat şu aytıntılarla dumur oldum. Ne demek hala internet araştırmaları falan. Demekki hala imkanı olsa hala yapabilecek potansiyelde. Kesinlikle mesafe koyun ve düşünmeyin bunlarıBende o sıra inanmak istemedim ama internette sürekli o 3.kişiyi arattığını görünce bide internette arkadan ilişki araştırmaları yaptığını görünce beynimden vurulmuşa döndüm işte o an anladım gerçek olduğunu of çok zor annelerinizin babalarınızın kıymetini bilin ben ikisinden de yana şansım gülmedi çok yalnız hissediyorum kendimi ailem yok şimdiden ölmüşler gibi hissediyorum
Ay evet adama takmış, gel dese tası tarağı toplayıp gidecek. Ne ç.k varmış dayıda.Şu mesajınızı görene kadar onların cinsel tercihiymiş onları ilgilendirir sizin hayatınızı altüst edecek bir etkiye sahip değil aranıza mesafe koyup hayatınıza devam edin diyecektim. Fakat şu aytıntılarla dumur oldum. Ne demek hala internet araştırmaları falan. Demekki hala imkanı olsa hala yapabilecek potansiyelde. Kesinlikle mesafe koyun ve düşünmeyin bunları
Hayır bir yandan da dini vecibe yerine getiriyor. Ama içi kımıl kımıl kaynıyor. Yani etik ahlak olayını da geçtim de belli bir yaş üzerine iğrenç geliyor duyması bile. Birde kızının psikolojisini neden duman ediyorsunAy evet adama takmış, gel dese tası tarağı toplayıp gidecek. Ne ç.k varmış dayıda.
Sağlık konusunda kendinizi borçlu hissetmeyin. Anneniz bunu anlatırken sizin sağlığınızı düşünmüş mü de siz onun gelecekteki sağlığı için vicdanlı olacaksınız.Evet işte hadi artık yapmışlar ama keşke bilmeseydim diyorsun aşamıyorum bu duyguyu elimde değil sadece Allah korkusundan belki ilerde sağlık konusunda elimden geleni yaparim ama diğer türlü hissedemiyorum zaten tek sebep bu da değil anne olarak hiç bir zaman anne gibi olamadı yoktu yani sizin annenizle yaşadığınız o güzel hatıralar bizde yok o yüzden bu da tuzu biberi oldu bizde
Neden karşısında oturup bunları dinlemeye devam ettin ki ne anlatıyorsun sen ya deyip kalkıp gitseydin. Annen hiç normal değil. Ne yaşıyorsa yaşıyor kendi tercihi ama bunu çocuklarına nasıl anlatabilir. Midem bulandıO 3.kişiye aşık olmuş babamdan ayrılıp onunla evlenicekmiş ki evlenicem dediği adamda evli ve kızı var annem hiç utanmadan bize dediki o gün adama teşekkür mesajı atmış güzel geceydi gibi herhalde o kadarını bilmiyorum neyse adam da anneme senin kocan pezevenk yazmış annem bir süre sürekli o adamın adını soyadını internete yazıp arattı sonra bi anda tövbe etmeye başladı sonra psikolojisi iyice bozuldu panik ataklar geçirmeye başladı falan öyle işte ooof oooff insan ne yaparsa kendine yapar işte ama keşke bize yapmasaydı