Hanginizin annesi size bu kötülüğü yaptı kaldıramıyorum

Bayramda falan yilda bir iki kere görüş sadece bunun dışında mesafe koy. Kizinla da yalnız bırakma. Evlenmişsin kendine ayrı hayat kurmuşsun onlarla bir alakan yok. Onlar öyle insanlar, senin yapabileceğin bir şey yok, senin suçun da yok, üzerinde yük gibi düşünme senle alakası yok bunu kabul et yoluna devam et.

Hani marjinal bizdik ?

İnsan bunu evladına niye anlatır ki..Annen normal değil..Kendi iyiliğin için profesyonel destek al.ve onlardan uzak dur..En azından toparlanincaya kadar..
3 yıl oldu 3 yıldır neredeyse hergün aklıma geliyor ve uzak duruyorum gerçekten sadece Allah korkusundan açık açık konuşup kalp kırmıyorum konuşmamaya çalışıyorum

Tabii ki de konuşmak çok iyi gelir Güzel iyi bir doktor bulduktan sonra insanlar neleri hallediyor çocukluğunda olan travmaları bile büyük derecede hafifletebiliyorlar çünkü yaşadığın duyduğun şeyler korkunç nasıl bir tepki verdin o an hayal bile edemiyorum . İnanılmaz bir şey gerçekten bu sapkınlık bu normal bir ilişki değil hiç mi kıskanmadınız birbirinizi hiç mi iğrenmediniz nasıl birbirinizin yüzüne baktınız ben bile anlam veremiyorum

Onun psikolojisi ve akıl durumu pek normal değil sanırım. Ne yaşarsan yaşarsın da bunu alt soyuna anlatmazsın yani. Size tavsiyem resmî olun, onun yaşantısını içselleştirmeyin seninle hiçbir ilgisi yok bunun.
Ne yaptıysa yapmış. Sadece senin eşinin çevresine bulaşmasınlar tehdit et. Elin oğlu ağzına sakız yapar bunu.

Anneni bu olayı çok normal bir şey gibi mi anlattı yoksa yardım mı istiyor? Çok korkunç bi şey bu
Bunu da söylemeye dilim varmadı ama ben bu olayın kaç kere yaşandığını bilmiyorum annem bunu anlatırken o 3.kişiye aşık olduğunu babamdan ayrılıp onunla olmak istediğini de söyledi hatta o geceden sonra birbirlerine teşekkür mesajı attıklarını da söyledi Allahım çıldırıcam benim için bunları yazmak ne kadar zor tekrar o güne döndüm kafayı yicek gibi hissediyorum

3 yıl oldu 3 yıldır neredeyse hergün aklıma geliyor ve uzak duruyorum gerçekten sadece Allah korkusundan açık açık konuşup kalp kırmıyorum konuşmamaya çalışıyorum
Ayrıc konuş içine atılacak bir şey değil bu yani neden bunu yaptın diyemezsin de bana niye anlattın be diye çemkir bi rahatla yani. Belki yok böyle bir şey uydurdu ilgi çekmek için.

Ayrıc konuş içine atılacak bir şey değil bu yani neden bunu yaptın diyemezsin de bana niye anlattın be diye çemkir bi rahatla yani. Belki yok böyle bir şey uydurdu ilgi çekmek için.
Bende o sıra inanmak istemedim ama internette sürekli o 3.kişiyi arattığını görünce bide internette arkadan ilişki araştırmaları yaptığını görünce beynimden vurulmuşa döndüm işte o an anladım gerçek olduğunu of çok zor annelerinizin babalarınızın kıymetini bilin ben ikisinden de yana şansım gülmedi çok yalnız hissediyorum kendimi ailem yok şimdiden ölmüşler gibi hissediyorum

Tövbe ettiyse ne pk yemeye anlatıp duruyor madem, tadı damağında mı kalmış ne hayret bişey. Mide bulandırmak dışında ne işe yaramış?

Tövbe ettiyse ne pk yemeye anlatıp duruyor madem, tadı damağında mı kalmış ne hayret bişey. Mide bulandırmak dışında ne işe yaramış?
O 3.kişiye aşık olmuş babamdan ayrılıp onunla evlenicekmiş ki evlenicem dediği adamda evli ve kızı var annem hiç utanmadan bize dediki o gün adama teşekkür mesajı atmış güzel geceydi gibi herhalde o kadarını bilmiyorum neyse adam da anneme senin kocan pezevenk yazmış annem bir süre sürekli o adamın adını soyadını internete yazıp arattı sonra bi anda tövbe etmeye başladı sonra psikolojisi iyice bozuldu panik ataklar geçirmeye başladı falan öyle işte ooof oooff insan ne yaparsa kendine yapar işte ama keşke bize yapmasaydı

Aynı dediğiniz gibi yapıyorum gerçekten ama içim öyle büyük yangın yeri gibi sanki şimdiden annemle babamı kaybetmişim gibi hissediyorum çok değişik bir duygu çaresi de yok tek tesellim Allahım beni kızıma sağlıkla kavuştursun da bende onunla yoluma devam edeyim bana ilaç olsun

Şu mesajınızı görene kadar onların cinsel tercihiymiş onları ilgilendirir sizin hayatınızı altüst edecek bir etkiye sahip değil aranıza mesafe koyup hayatınıza devam edin diyecektim. Fakat şu aytıntılarla dumur oldum. Ne demek hala internet araştırmaları falan. Demekki hala imkanı olsa hala yapabilecek potansiyelde. Kesinlikle mesafe koyun ve düşünmeyin bunları

Sapıklık bence. Gözden düşme sebebi.
Ne saygı ne sevgi kalır,size ne tavsiye verilir hiç bilemedim.
Allah ıslah etsin ikisini de.
Bilhassa annenizi.
Çünkü size anlatması da ayrı bir facia.
Tam da evlilik arefesinde, akıl verir gibi hayret bir şey, amaç nedir yani.
Mesafe koyun, sebebini sorarsa söyleyin bunu.

Ay evet adama takmış, gel dese tası tarağı toplayıp gidecek. Ne ç.k varmış dayıda.

Öncelikle geçmiş olsun.Cidden keşke insanalr anne babasını secebilse .Bu hayattaki en yakın olduğun insnalri sevmemek ,sevememek çok zor.Ne yaşarsan yasa niye gidip çocuğuna anlatırsın be kadın.Bence ne hissettiğinizi annenize söyleyin.Ve mesafe koyun.Bir daha da böyle bir muhabbete ola ki girecek oldu; ben dinlemek istemiyorum diye sertçe birseyelr söyleyin.Aslinda en güzeli gorusmemek.

Unutmayın sizin artık yeni ve güzel bir aileniz var.Yeni bir anne -kiz ilişkisinin içindesiniz.Siz iyi ve mutlu bir anne olun.Belki anadan babadan yana şansınız gulmemis ama eşten çocuğunuzdan yana gülmüş.Bundan sonra da onlarlasiniz.

Psikolojik destek alabilirsiniz.Bu iyi gelecektir.Bir de sakın esinize veya başka birine anlatmayın.Peki kız kardeşinizle konuştunuz mu? O ne diyor?

Ay evet adama takmış, gel dese tası tarağı toplayıp gidecek. Ne ç.k varmış dayıda.
Hayır bir yandan da dini vecibe yerine getiriyor. Ama içi kımıl kımıl kaynıyor. Yani etik ahlak olayını da geçtim de belli bir yaş üzerine iğrenç geliyor duyması bile. Birde kızının psikolojisini neden duman ediyorsun

Sağlık konusunda kendinizi borçlu hissetmeyin. Anneniz bunu anlatırken sizin sağlığınızı düşünmüş mü de siz onun gelecekteki sağlığı için vicdanlı olacaksınız.

Çocuğunuzu bu insanlarla 5 dk bile yalnız bırakmayın.

Neden karşısında oturup bunları dinlemeye devam ettin ki ne anlatıyorsun sen ya deyip kalkıp gitseydin. Annen hiç normal değil. Ne yaşıyorsa yaşıyor kendi tercihi ama bunu çocuklarına nasıl anlatabilir. Midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…