- 19 Mayıs 2020
- 46.085
- 205.780
Nasıl dolmuş taşmışsa bu sır benle mezara gitmesin demiş.Hayır bir yandan da dini vecibe yerine getiriyor. Ama içi kımıl kımıl kaynıyor. Yani etik ahlak olayını da geçtim de belli bir yaş üzerine iğrenç geliyor duyması bile. Birde kızının psikolojisini neden duman ediyorsun
Rezil anneniz bunu niye size anlatıyor ? Kocasıyla ne halt yiyiyorsa yemiş size anlatmadaki amaç ne ? Bırakın pisliklerinde bogulsunlar.Hanımlar öncelikle ben evliyim Allahıma bin şükür iyi bir eşim var hayat bana buradan güldü ve şuan hamileyim Allah'ım bana ilerde benim yaşadıklarımı asla yaşamasın diye üstüne titreyeceğim bir kız evlat nasip etti çünkü ben çok şey yaşadım size çok detaya girmek istemiyorum sıkmamak için ama bir sır var üzerimde ve artık kaldıramıyorum kimseye anlatamıyorum bir çaresi de yok sadece biraz içimi dökmek istedim evlenmeden bir ay öncesi annem ablamla bana öyle bir yük bindirdi ki evliliğimin bile tadını çıkaramadım hep aklımda beynimde yankılanıyor kimseye haykıramıyorum babanızın annenizin üçüncü bir erkek şahıs ile cinsel ilişki yaşaması ve bunu bize anlatması herşey bitti bir anda bende anne baba aile herşey yok olup gitti çokta mükemmel bir ailem yoktu zaten sadece kendini düşünen anne baba ve çocuklarıydık biz ama o detaylar da boğmıcam sizi ama bu olaydan sonra bu dünyada tek başıma hissetmeye başladım yalnız kimsesiz ailem yoktu artık kimseye söyleyemediğim için görüşüyoruz ama ben çok nadir görüşmeye çalışıyorum acı çekiyorum çünkü onları her gördüğümde siz olsanız ne yapardınız bunların daha hastalığı var yaşlılığı var bende Allah korkusu var ama içimi bulandırıyor ikisi de Allah korkusu olmasa herkese rezil etmiştim bi beni kendi yerinize koyun öyle yorum yapın bana psikolojimi nasıl ayakta tutucam benim de kızım olcak inşallah ama psikolojim içim yangın yeri
Çok etkilenmiş demekki. Gerçi aşık da olmuş. Vay anasını yaaNasıl dolmuş taşmışsa bu sır benle mezara gitmesin demiş.
Hep böyle herşeyi anlatan bir kadındı yıllardır babamla olan tüm sorunları sıkıntıları kavgaları hep bize gelir anlatırdı zaten ben başka türlü anne figürü hatırlamıyorum hep kendini anlatan hep destek bekleyen hep ağlayan sızlayan böyle biriydi işte değişik ama bu hayatta en büyük yaram hep annem olacak babam bile değil annemKonu çok saçma geldi bana ya.
Anneniz böyle bir şeyi niye anlatıyor size? İnsan iki kızına ne maksatla grup yaptık, ben adama aşık oldum diye anlatır? Hiçbir yere oturtamadım bunu.
Kızınızı böyle sapkın bir anneanne dedeyle yalnız birakabilecek misiniz ? Yaşlılığı düşünüyorsa kendisi düşünsün. Bir dünya huzur evi var !Hanımlar öncelikle ben evliyim Allahıma bin şükür iyi bir eşim var hayat bana buradan güldü ve şuan hamileyim Allah'ım bana ilerde benim yaşadıklarımı asla yaşamasın diye üstüne titreyeceğim bir kız evlat nasip etti çünkü ben çok şey yaşadım size çok detaya girmek istemiyorum sıkmamak için ama bir sır var üzerimde ve artık kaldıramıyorum kimseye anlatamıyorum bir çaresi de yok sadece biraz içimi dökmek istedim evlenmeden bir ay öncesi annem ablamla bana öyle bir yük bindirdi ki evliliğimin bile tadını çıkaramadım hep aklımda beynimde yankılanıyor kimseye haykıramıyorum babanızın annenizin üçüncü bir erkek şahıs ile cinsel ilişki yaşaması ve bunu bize anlatması herşey bitti bir anda bende anne baba aile herşey yok olup gitti çokta mükemmel bir ailem yoktu zaten sadece kendini düşünen anne baba ve çocuklarıydık biz ama o detaylar da boğmıcam sizi ama bu olaydan sonra bu dünyada tek başıma hissetmeye başladım yalnız kimsesiz ailem yoktu artık kimseye söyleyemediğim için görüşüyoruz ama ben çok nadir görüşmeye çalışıyorum acı çekiyorum çünkü onları her gördüğümde siz olsanız ne yapardınız bunların daha hastalığı var yaşlılığı var bende Allah korkusu var ama içimi bulandırıyor ikisi de Allah korkusu olmasa herkese rezil etmiştim bi beni kendi yerinize koyun öyle yorum yapın bana psikolojimi nasıl ayakta tutucam benim de kızım olcak inşallah ama psikolojim içim yangın yeri
Çok saygılı bir milletiz ilişkilere tercihlere saygımız sonsuzonların kendi tercihi diyenler şaka mı? sanki normalmiş gibi. anneyle babanın sapkın olduğunu öğrenmek çok travmatik. bence artık hiç konuşmayın bile bu işin tövbesi mi olur ki affedesiniz.
Eskiden beri babamla olan ilişki sırlarını da hep anlatırdı normal bir anne kızına anlatamaz cinsel ilişkisini ama annem hep anlatıyordu değişik birisi işte bunu da anlattı evet ablamda biliyor ve şuan ikimize de hiç bişey olmamış gibi yılış yılış davranmaya devam ediyor herkes hata yaparmış tövbe etmiş falan filan ısrarla hiç bişey olmamış gibi davranıyor
Hanımlar öncelikle ben evliyim Allahıma bin şükür iyi bir eşim var hayat bana buradan güldü ve şuan hamileyim Allah'ım bana ilerde benim yaşadıklarımı asla yaşamasın diye üstüne titreyeceğim bir kız evlat nasip etti çünkü ben çok şey yaşadım size çok detaya girmek istemiyorum sıkmamak için ama bir sır var üzerimde ve artık kaldıramıyorum kimseye anlatamıyorum bir çaresi de yok sadece biraz içimi dökmek istedim evlenmeden bir ay öncesi annem ablamla bana öyle bir yük bindirdi ki evliliğimin bile tadını çıkaramadım hep aklımda beynimde yankılanıyor kimseye haykıramıyorum babanızın annenizin üçüncü bir erkek şahıs ile cinsel ilişki yaşaması ve bunu bize anlatması herşey bitti bir anda bende anne baba aile herşey yok olup gitti çokta mükemmel bir ailem yoktu zaten sadece kendini düşünen anne baba ve çocuklarıydık biz ama o detaylar da boğmıcam sizi ama bu olaydan sonra bu dünyada tek başıma hissetmeye başladım yalnız kimsesiz ailem yoktu artık kimseye söyleyemediğim için görüşüyoruz ama ben çok nadir görüşmeye çalışıyorum acı çekiyorum çünkü onları her gördüğümde siz olsanız ne yapardınız bunların daha hastalığı var yaşlılığı var bende Allah korkusu var ama içimi bulandırıyor ikisi de Allah korkusu olmasa herkese rezil etmiştim bi beni kendi yerinize koyun öyle yorum yapın bana psikolojimi nasıl ayakta tutucam benim de kızım olcak inşallah ama psikolojim içim yangın yeri
Tek korkum Allah da bana ceza verir onlara mahkum ederse diye korkuyorum gerçek bu o yüzden yoksa bende istemiyorumKızınızı böyle sapkın bir anneanne dedeyle yalnız birakabilecek misiniz ? Yaşlılığı düşünüyorsa kendisi düşünsün. Bir dünya huzur evi var !
Yavrum senin korktugum o anne baba hakkı bu anne babanın hakkı değil. Korkma.3 yıl oldu 3 yıldır neredeyse hergün aklıma geliyor ve uzak duruyorum gerçekten sadece Allah korkusundan açık açık konuşup kalp kırmıyorum konuşmamaya çalışıyorum
Ondan çıkmış zaten onu da biliyorum baba bizim için zaten yok gibi bişeydi onu çoktan kaybettik biz içimizde ama annem öyle değildi biz hep onu teselli ettik onun derdiyle dertlendik hep annemle uğraştık ama o babamla bunu yapmayı kabul ettiKadin tövbe etmiş. Yargilamasi size düşmez. Her koyun kendi bacağından asilir.
Eğer ben kaldiramiyorum diyorsaniz görüşmeyin. Kadini ömür boyu yaptığı bir saçmalık yüzünden yargilamaniz doğru değil.
Ayrica neden sadece annenize bilendiniz? Babanizi neden konu etmiyorsunuz? Erkek olduğu incinmi? Sonuçda gruba ikinci bir erkek alınmış... bu fikirin babanizdan çıkmış olma ihtimali baya yüksek.
Allah sana sapkın ailen için ceza vermez. Karıncanın hakkını veren yaratıcı sizin de hakkınızı verir. affetmek istiyorsanız affedin ama buna sığınmayin.Tek korkum Allah da bana ceza verir onlara mahkum ederse diye korkuyorum gerçek bu o yüzden yoksa bende istemiyorum
Neden ceza versin Rabbim. İstemiyorum dersiniz ailenize. Ayrıca anneniz anlatırken sus dediniz mi en başında bunu yaptınız miTek korkum Allah da bana ceza verir onlara mahkum ederse diye korkuyorum gerçek bu o yüzden yoksa bende istemiyorum
Çok saygılı bir milletiz ilişkilere tercihlere saygımız sonsuz
Allah katında anne baba hakkı çok diye korkumdan işte hani ben görüşmezsem yada kalp kırarsam yada hastalıkta bakmazsam yarın ne olcağımız belli değil Allah beni onlara mecbur bırakırsa diye işte cezalandırırsa diye korkuyorum korkudan görüşüyorum arada bişey olmamış gibi zorla oturuyorum bir iki saatNeden ceza versin Rabbim. İstemiyorum dersiniz ailenize. Ayrıca anneniz anlatırken sus dediniz mi en başında bunu yaptınız mi