Hanginizin annesi size bu kötülüğü yaptı kaldıramıyorum

Nasıl dolmuş taşmışsa bu sır benle mezara gitmesin demiş.

Rezil anneniz bunu niye size anlatıyor ? Kocasıyla ne halt yiyiyorsa yemiş size anlatmadaki amaç ne ? Bırakın pisliklerinde bogulsunlar.

Konu çok saçma geldi bana ya.
Anneniz böyle bir şeyi niye anlatıyor size? İnsan iki kızına ne maksatla grup yaptık, ben adama aşık oldum diye anlatır? Hiçbir yere oturtamadım bunu.
Hep böyle herşeyi anlatan bir kadındı yıllardır babamla olan tüm sorunları sıkıntıları kavgaları hep bize gelir anlatırdı zaten ben başka türlü anne figürü hatırlamıyorum hep kendini anlatan hep destek bekleyen hep ağlayan sızlayan böyle biriydi işte değişik ama bu hayatta en büyük yaram hep annem olacak babam bile değil annem

Kızınızı böyle sapkın bir anneanne dedeyle yalnız birakabilecek misiniz ? Yaşlılığı düşünüyorsa kendisi düşünsün. Bir dünya huzur evi var !

Kadin tövbe etmiş. Yargilamasi size düşmez. Her koyun kendi bacağından asilir.
Eğer ben kaldiramiyorum diyorsaniz görüşmeyin. Kadini ömür boyu yaptığı bir saçmalık yüzünden yargilamaniz doğru değil.
Ayrica neden sadece annenize bilendiniz? Babanizi neden konu etmiyorsunuz? Erkek olduğu incinmi? Sonuçda gruba ikinci bir erkek alınmış... bu fikirin babanizdan çıkmış olma ihtimali baya yüksek.

Herhangi uzun süredir tanıdığım böyle fantazileri olmadığını düşündüğüm hele yaşlı çift bana böyle bir şeyden bahsetse, kocası kadını zorlamış bu olaya derim. Aşırıııı modern bir aile olsa, aman bunlardan beklenir zaten diyeceğin çift değilse annenle baban, sizde de baban teklif etmiştir. Annenin bu konuya nasıl razı geldiği veya getirildiği çok önemli.

Burası avrupa, abd değil, ailelerimiz amerikan dizilerinde filmlerinde izlesiğimiz amerikadaki kolejlerde okuyup, gençliklerini cinsellikle dolu dolu geçiren kişiler değiller. Böyle bir konu, çok tehlikeli

Kızınızı böyle sapkın bir anneanne dedeyle yalnız birakabilecek misiniz ? Yaşlılığı düşünüyorsa kendisi düşünsün. Bir dünya huzur evi var !
Tek korkum Allah da bana ceza verir onlara mahkum ederse diye korkuyorum gerçek bu o yüzden yoksa bende istemiyorum

Ondan çıkmış zaten onu da biliyorum baba bizim için zaten yok gibi bişeydi onu çoktan kaybettik biz içimizde ama annem öyle değildi biz hep onu teselli ettik onun derdiyle dertlendik hep annemle uğraştık ama o babamla bunu yapmayı kabul etti

Tek korkum Allah da bana ceza verir onlara mahkum ederse diye korkuyorum gerçek bu o yüzden yoksa bende istemiyorum
Allah sana sapkın ailen için ceza vermez. Karıncanın hakkını veren yaratıcı sizin de hakkınızı verir. affetmek istiyorsanız affedin ama buna sığınmayin.

Muhakkak destek alın ilaç şart değil terapi de iyi gelir. Keşke hamile kalmadan önce terapi görseydiniz. Ve mesafe koymalısınız. Eşinize veya bir başkasına asla bunlardan bahsetmeyin. İyi günde herkes iyi.

Kızınızı da o insanlardan uzak büyütün. Bu zamanda potansiyeli olandan uzak durmak lazım. Gelip size anlatması en büyük sapıklık bence. Dinlememeniz gerekirdi. Normal karşılasanız daha neler neler söyleyecek kim bilir...

Neden ceza versin Rabbim. İstemiyorum dersiniz ailenize. Ayrıca anneniz anlatırken sus dediniz mi en başında bunu yaptınız mi
Allah katında anne baba hakkı çok diye korkumdan işte hani ben görüşmezsem yada kalp kırarsam yada hastalıkta bakmazsam yarın ne olcağımız belli değil Allah beni onlara mecbur bırakırsa diye işte cezalandırırsa diye korkuyorum korkudan görüşüyorum arada bişey olmamış gibi zorla oturuyorum bir iki saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…