Hangimiz utanmaliyiz

of ya benimde başıma böyle bir olay gelmişti. Hamileydim karşı Komşuya yaptığım yemekten verecektim kadın ben hamileyim diye hep gönderirdi yemek vs. Bende vereyim dedim ayda yılda bir güzel yemek yapmışım. Kapıyı çaldım çocukların sesi geldi anneni çağır dedim kapının ardından. Bir telaş filan oldu eşi çıktı saç baş ıslak dağınık tişörtünün bir ucu yana kaymis filan. Dedi emine de şeyde diye. Bende çok utandım dedim neyse selam söyleyin

Sendemi iyde senin komsuda fanila gibi sey varmis

Aslında komşunuzun eşinde suç var biraz. Şak diye ortada duracağınaapıyı hafifçe aralayıp kafasını uzatıp efendim falan demeliydi

konu sahibi senin hiçbir suçun yok merak etme bilemezdin sonuçta .

Utanmanıza gerek yok. Kıllı bacak çok değişik birşey değil. Unutun ki adamı gördüğünüzde yüzünüzde hatırlama ifadesi olmasın. Niyeyse bana bornoz pek ayıp gelmedi.
Canim bornoz tabikide ayip degil ayip olan baska bi durum .teşekkürler

Adam çırılçıplak açmamış ki kapıyı. Siz iki kere çalınca açmak zorunda hissetmiştir. yani ortada kötü hissetmeni gerektirecek birşey yok bence. Denize de şortla giriyorlar, ee o daha açık.

Adam çırılçıplak açmamış ki kapıyı. Siz iki kere çalınca açmak zorunda hissetmiştir. yani ortada kötü hissetmeni gerektirecek birşey yok bence. Denize de şortla giriyorlar, ee o daha açık.
Canim işte denizde degiliz komsunun kapisindaydim teşekkürler.

Tövbe tövbe. İnsan utanır ama değil mi ? cins cins insanlar var işte canım. Boşver o adamı takma kafana :/

Bayanlar siz boyle bi durumla karsilassaniz ne yapardiniz ?

Utanmanıza gerek yok. Kıllı bacak çok değişik birşey değil. Unutun ki adamı gördüğünüzde yüzünüzde hatırlama ifadesi olmasın. Niyeyse bana bornoz pek ayıp gelmedi.
Evet killi bacak bisey degil tabikide olay iste farklı ozelbi durum oldugu icin teşekkürler

Sözleşmişsiniz. Komşunuzun bunu bildirmesi gerekirdi. Bu ne rahatlık? Bornozla kapıya çıkıyor. Uyuyor demiş ama bence öyle demek zorunda kalmış. Bütün bunlar tek bir msjla önlenebilirdi.

Sözleşmişsiniz. Komşunuzun bunu bildirmesi gerekirdi. Bu ne rahatlık? Bornozla kapıya çıkıyor. Uyuyor demiş ama bence öyle demek zorunda kalmış. Bütün bunlar tek bir msjla önlenebilirdi.
Evet olabilirdi aklina gelmemis.Bayan o sekilde acsaydi karsisindaki de erkek olsaydi nasil bir sonuc olurdu merak ettim yani kapiyi calan kesin ayiplardi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…