Hangimiz utanmaliyiz

Iyide orasi yazlik yeri.orayla ev apartman ortamini bir tutmayin.
Bornozla kapi acmayi normallestirmeyin.adam basli basina utanmaz.

bu yorumlara müdahale olayına da hastayım :) yazlık evde tek şortla kapı açılır ama normal evde açılmaz mı? :KK53: adam dizinin altında bornozla açmış kapıyı çıplak değilmiş yani.. benim anlatmaya çalıştığım aynı manzarayı dışarıdayken de görüyoruz, ayrıca orası adamın evi.. adam kim o bile dememiş, belki kapıcıyı bekliyordu hemen açtı, belki başka bir şey olduğunu sanıp açtı, belki de rahatlığından açtı..

Durbun diye bise var bakarain önce dimi
Bornozla komsuya kapi acmak nedir yahu!
Terbiyesizin biriymis
Acmassin kapiyi calan gider.
Ben olsam esime kizardim durbunden bak bornozla ne konsuma kapi aciyosun diye
Ayio denen bisi var
Adam dusuncesizmis senlik bi durum yokki

Utanılıcak birşey yok ki ortada.
Sadece saygısızca bir durum bence. Yani giyinme adabı denen birşey var o yüzden adamın yaptığı ayıp.
Terbiyesizce yada utanmasını gerektiren bir durum görmedim sadece kapıya nasıl çıkması gerektiğini bilmeyen bir görgüsüz komşu gördüm.

Utanılıcak birşey yok ki ortada.
Sadece saygısızca bir durum bence. Yani giyinme adabı denen birşey var o yüzden adamın yaptığı ayıp.
Terbiyesizce yada utanmasını gerektiren bir durum görmedim sadece kapıya nasıl çıkması gerektiğini bilmeyen bir görgüsüz komşu gördüm.
Evet bana yapilan yada bir baskasina yapilsa saygisizca bir davranıştı yormunuz ocin teşekkürler

Adam demeli utanmazmıs ki kapıyı açmış kapı deliğinden de bakmıştır yani senin OLDUĞUNU bile bile demekkı .gıtmeyın bırdaha

Durbun diye bise var bakarain önce dimi
Bornozla komsuya kapi acmak nedir yahu!
Terbiyesizin biriymis
Acmassin kapiyi calan gider.
Ben olsam esime kizardim durbunden bak bornozla ne konsuma kapi aciyosun diye
Ayio denen bisi var
Adam dusuncesizmis senlik bi durum yokki
Benim eşim asla boyle bişey yapmaz ben kendim yaptirmamda buyuk konusmayim yinede yorumunuz icin teşekkürler

Ben terbiyesiz ahlaksiz bir durum gormuyorum.
Biraz rahat davranmis sadece, utanilacak bi durum yok

Adam demeli utanmazmıs ki kapıyı açmış kapı deliğinden de bakmıştır yani senin OLDUĞUNU bile bile demekkı .gıtmeyın bırdaha
Tasindim ordan ama oyle ozel bi durum varsa acmamasi gerektigini esinede söyledim teşekkürler yorumunuz için

bu yorumlara müdahale olayına da hastayım :) yazlık evde tek şortla kapı açılır ama normal evde açılmaz mı? :KK53: adam dizinin altında bornozla açmış kapıyı çıplak değilmiş yani.. benim anlatmaya çalıştığım aynı manzarayı dışarıdayken de görüyoruz, ayrıca orası adamın evi.. adam kim o bile dememiş, belki kapıcıyı bekliyordu hemen açtı, belki başka bir şey olduğunu sanıp açtı, belki de rahatlığından açtı..

Iyide sorun bornoz degil ki officeçigim. Bence konu sahibi sadece adamin bacaklarindan utanmdi. Hani adam bornoz giymis ve esi uyumus oluyor. Yani bunlar bir nevi büyük ihtimal ile cinsellik yasamis oluyor. Sanirim konu sahibi biraz ondan utandi. Ki kanimca utanilcak birsey yok. Hani öyle olsada, sonuçta bu insanler evli. Türkiye standlarina göre evli insanlarin cinsellik yasamasi gayet normaldir. Adam banyosunu yapmis, bornozunu giymis tam o arada kapi çalmis açmis.

Ha ben yada esim açarmiydik? Hayir, ama adam açtigi için dünyanin en utanmaz adami degil ki. Adam bu konuda rahat demek ki. "Vücüdümün büyük bölümü bornoz kapatiyor zaten" diyerek kapiyi açmis. Burda pek utanilcak bir durum görmüyorum yani;

:KK48:Selam bayanlar yakın bi zamanda bi olay yasadim aklimdan çıkmıyor sucu kendime buluyorum.Alt komsumuz beni cagirir kahve ne bileyim cay sohbet ederek egleniriz.(şimdi başka yerde oturuyorum)

Konum şu komsum yine beni çağırmıştı gel keyif yapalim diye aksamdan ertesi gün bende oğleden sonra kapisini caldim bende musaitim oda zile bastim iki defa tam dönuyordum kapi acildi bende zemine bakiyordum birden kapiya baktim komşumun eşi bornozla kapıyı. Bide bornozu tam dizden az asagida afedersiniz kıllı bacaklariyla açmış tövbe estagfurlah yanlış mi gordum diye bakamadim yuzune. :KK57::oops:buyrun dedi eşi konusmadan donemedimde utancimdan deniz e bişey soracaktim dedim eside deniz uyuyor dedi. Tamam dedim ciktim eve ama bir kiziyorum kendime neden habersiz gittim diye.:KK20: :oops:1 saat sonraydi heralde deniz geldi tebessum ederek bugun evdeydide uyua kalmisizda diyerek bende dedimki arkadaş madem edin evde kapiyi niye o sekilde aciyo yada hic acmayin ben senin kapinda bekleyecek halim yoktu ya ben utancimdan kendimi yiyiyorum halende kendime kiziyorum.

Ben kendimi cok sucluyorum eşiyle tekrar karsilasmak istemiyorum hep o garip durum aklima geliyo siz ne yapardiniz benim yerimde olsaydiniz simdiden herkese teşekkür ederim.:KK33::KK74::KK48:
Utanmanıza gerek yok. Kıllı bacak çok değişik birşey değil. Unutun ki adamı gördüğünüzde yüzünüzde hatırlama ifadesi olmasın. Niyeyse bana bornoz pek ayıp gelmedi.

Iyide sorun bornoz degil ki officeçigim. Bence konu sahibi sadece adamin bacaklarindan utanmdi. Hani adam bornoz giymis ve esi uyumus oluyor. Yani bunlar bir nevi büyük ihtimal ile cinsellik yasamis oluyor. Sanirim konu sahibi biraz ondan utandi. Ki kanimca utanilcak birsey yok. Hani öyle olsada, sonuçta bu insanler evli. Türkiye standlarina göre evli insanlarin cinsellik yasamasi gayet normaldir. Adam banyosunu yapmis, bornozunu giymis tam o arada kapi çalmis açmis.

Ha ben yada esim açarmiydik? Hayir, ama adam açtigi için dünyanin en utanmaz adami degil ki. Adam bu konuda rahat demek ki. "Vücüdümün büyük bölümü bornoz kapatiyor zaten" diyerek kapiyi açmis. Burda pek utanilcak bir durum görmüyorum yani;

çok samimi söylüyorum bu ihtimal aklıma bile gelmedi :KK53: hani insan sabah kalkar sabahlıkla kapı açar bu adamda banyodan çıkıp bornozla açmış diye düşündüm. Hani vücudunun büyük kısmı kapalı olduğu için sorun değil dedim. Kesinlikle mesajına katılıyorum..

Ne olursa olsun insanda edep olmalı.erkek yada kadın farketmez.. O şekilde çıkılmaz ayıp birşey bu kadar geniş olmayın lütfen.senin bi suçun yok arkadasm.o arkadsini n yaptığı da ayıp uyuyakalmsz ne demektir ya birine gel diyrsan bekle hazır vazytte.. Yada mesaj at eşim evde diye..

Canim bende ondan utandim hani acmasamiymis diye yorumunuz için teşekkürler

çok samimi söylüyorum bu ihtimal aklıma bile gelmedi :KK53: hani insan sabah kalkar sabahlıkla kapı açar bu adamda banyodan çıkıp bornozla açmış diye düşündüm. Hani vücudunun büyük kısmı kapalı olduğu için sorun değil dedim. Kesinlikle mesajına katılıyorum..
Canim benim sabah degildi ogleden sonra 2 bucuk felandi sonucta ben utandim haberim olmadan gittigim icin yinede teşekkürler

X