Kendini çok beğenmiş komşularım

bu tarz insanlardan kurtulman kpss ye bagli degil. gerckten mesafe koyma gerekiyor. calma kapisini geldigi zaman soguk davran olsun bitsin
size çok hak veriyorum. Önemli olan benim kendimi duzeltmem. Yoksa kazandığım yerde buna benzer kisilikler cikacaktir muhakkak. Yavaş yavaş kendimi korumaya basladim böyle olaylar yaşadıkça. Daha da iyi olacağım guveniyorum kendime. Aslında sabrediyorum sabrimin sonunda güzel dille konuşarak yine kendimi koruyorum ama bunu en başta yapmam lazım farkındayım.

Valla baştan o kadar gelip gitme olaylarına girer, samimi olursan sonradan mesafe koyman zor. Gerekli yerde cevabını vereceksin daha doğrusu mesafeli olsan zaten bu lafları duymazdın.

Valla baştan o kadar gelip gitme olaylarına girer, samimi olursan sonradan mesafe koyman zor. Gerekli yerde cevabını vereceksin daha doğrusu mesafeli olsan zaten bu lafları duymazdın.

Bastan beri çok görüştüğüm içli dişli olduğum biri degil ki gercekten. Diger komsular yemek vs yapip hadi cay icelim diyorlar butun komsulari cagiriyorlar boyle topluluklarda konustuk. Konu da anlattigim gibi bir iki defa da ben toplanti yaptim.

Sonra o evime geldi evet ama evime gelen kisiye de olumsuz davranamadim. Evet kabul ediyorum hatalı davrandım en baştan haddini bildirmeyerek.

Neden zor olsun ki mesafeli olmak bu saatten sonra. 2 aydır zilimi bir defa çalmamistir. Dışarıda gördüğümde merhaba diyorum hemen yanından uzaklaşıyorum. O da anladı zaten ki kapımi calmiyor artık şükürler olsun.

Mesala ikimizin beraber olduğu gün vardı. Ders calisacagim artık katilmak istemiyorum dedim çıktım. Şu an mesafeli olduğumu düşünüyorum.

Aslında baştan beri sikayetleri oldu onun. Neden gelmiyorsun evime diye. Ben sadece diğer Komsularla evine girmisimdir onun dışında yalnız girmedim asla evine. Tamamen mesafe ile ilgisi yoktu bence onun kendi karakteri ile ilgili idi konuştuğu cümleler.

ortada hiç birşey yok kıskanç komsuda yok bana göre takıcak yer arıyan bir konus sahibi var :) rahat olun bence
ortada gerçekten hiç bir şey yoksa bu kadar arkadaş bana hiç bir şey yok ki derdi. Sadece siz dediniz bu cümleyi. Ayrıca hiç kimse ben bile komşum beni kiskaniyor demedim ki kıskançlık nereden çıktı. Demek ki siz kıskanç olduğunu dusundunuz komşumun. Eeee o zaman takacak bir şeyim olmuş oluyor. Kıskanç komşum beni üzmus oluyor öyle değil mi?

ortada hiç birşey yok kıskanç komsuda yok bana göre takıcak yer arıyan bir konus sahibi var :) rahat olun bence

Merak ettim acaba sizin kafaya taktiğiniz hiç bir şey yok mu diye açtığınız konunuza baktım. Kayinvalideniz sizi kıracak şeyler söylemiş ve siz üzülüp konu acmissiniz mesala. Bende komşuma üzülüp açmisim aynı şey değil mi? Size de biri ortada sorun yok sadece takıcak yer arayan konu sahibi var yazsa idi memnun olur muydunuz merak ediyorum?

İşte benim takıldığım yer böyle durumlar aslında biliyor musun? İnsanlar neden karşıdaki kişiyi üzer miyim diye düşünmeden konuşuyor ki anlamış değilim.

Canım sıkılmış açmisim konuyu. Arkadaşlar bir şey söylesin. Doğru elestri yapsınlar ben de ona göre davranışlarımi sergilim demişim ki güzel dille bir çok arkadaşım fikir verdi allah onlardan razı olsun. Ama sizin gibi bayanları ben anlamıyorum gerçekten.

X