Nisanlim beni kandırıyor mu !!!!

Anlatmaması enteresan gerçekten. Aşırı huzursuz olduysanız tekrar tekrar konu açmak istememiş olabilir. Unutmak ve unutturmak için anlatmamıştır.
Ama kaybetmekten korktum ne demek anlamadım. Bir şey olmadıysa neden kaybedecekki zaten.

Erkekler kadınların tersine bir şeyi üstüne giderek, konuşarak çözmek yerine oluruna bırakarak tartışmadan çözmeyi isterler. Belki de üstünü örtmek istedi.
Çok tepki vermemden çekindiğini söylüyor..
Çok şeyler söylüyor.
Inanın aklım durdu

Ne kadar saçma ya nişanlınızı görünce birden ona karşı aşkı mı depreşmiş. Ondan önce niye sesi çıkmamış. Kadın sakız gibi tamam ama karşılaşmadan önce adını bile duymamanız mantıklı değil..belki de öyle bir karşılaşma bile olmadı başka şeyler oldu. Bunu sorun bnce nişanlı kişisine.

Ne kadar saçma ya nişanlınızı görünce birden ona karşı aşkı mı depreşmiş. Ondan önce niye sesi çıkmamış. Kadın sakız gibi tamam ama karşılaşmadan önce adını bile duymamanız mantıklı değil..belki de öyle bir karşılaşma bile olmadı başka şeyler oldu. Bunu sorun bnce nişanlı kişisine.
Sordum .
O gün orda karsilasinca ne oldu da bu kadar yüz buldu ?
Ne yaptın buna dedim ?
Bilmiyorum .
Aklım deli gibi karışık.
Her taraftan bir düşünce çıkıyor..
Doğru düzgün ifade bile edemez oldum.

Olamaz mı olabilir. Ruh bastasıdır, saracak birini bulamamıştır, karşılaşınca aha bu x vardı bari buna sarayım demiştir. Ortada manyak mı yok.
Ama yine de konu sahibi nişanlısına biraz temkinli yaklaşmalı. Madem bu kadar yapışkan, bunca zamandır hiç ses soluk olmayıp da bir karşılaşmayla hortlaması bana da mantıksız geldi

Hanımlar 1 yıl kadar once yeni is yerinin adresini yollamisti..
Arkadaşlık isteği yollamisti..
Aslında birden belirmedi ama onları ciddiye almadım ben ..
Yattık dediği akşam, nisanlim bizde kaldi..
Kendi kendini akladi.
Ama başka gün ne oldu bilmiyorum .
Kafayı yicen az kaldı.

Yattık dediği akşam biz birlikteydik..
Başka gün ne olduğunu bilmiyorum..
Bilemem de ama o gün birlikte olduğumuz için yalancı biri olduğunu düşünüyorum..

Böyle bir kız yatmış olsalar ortalığı birbirine katar.Sağır sultan duyar.Hiç sanmıyorum.

Seninki de korkar öyle birşeyden sonuçta kızın musallat olacağını bilir.Tanıyor kızı.

Hiç sinirini bozma bence.İlk gördüğünde hoşuna gitmiştir ilgisi bir iki laflamıştır.

Kız da o muhabbetten yüz buldu.Yeniden ayartırım diye uğraşıyor.Çok da abartma bir daha anlatmaz.

Yattık dediği akşam biz birlikteydik..
Başka gün ne olduğunu bilmiyorum..
Bilemem de ama o gün birlikte olduğumuz için yalancı biri olduğunu düşünüyorum..

bir kadın kolay kolay ben şunla yattım demez.
ya o günün öncesinde oldu bu yani siz buluşmadan önce ya da başka zaman oldu.

Nişanlınla silah zoruyla mı birliktesin? Seni istemiyor onu tercih ediyor olsa giderdi. O kızın yakınları ile iletişime geçin bir an önce psikiyatride tedavi görsün hastaneye fln yatsın
Ayrıca o gün bişeyler yaşamış olsa kız mutlaka bi yokunu bulur kanıt sunardı sana ayrılasın diye. Bu kadar entrika yapan bunu kolay yapardı bence nişanlına güven

Nişanlınla silah zoruyla mı birliktesin? Seni istemiyor onu tercih ediyor olsa giderdi. O kızın yakınları ile iletişime geçin bir an önce psikiyatride tedavi görsün hastaneye fln yatsın
Ayrıca o gün bişeyler yaşamış olsa kız mutlaka bi yokunu bulur kanıt sunardı sana ayrılasın diye. Bu kadar entrika yapan bunu kolay yapardı bence nişanlına güven
Niye silah zoru ile birlikte olayım ki.
Severek nisanlanma kararı aldik ..
Ben saklamasina kızıyorum.
O olaydan sonra , telefon dokumanina kadar kendisi getirdi..
Annesi aradi.
Babası aradi.
Gel kızın evine gidelim dedi.
Kuruntu yapıyorum.
Içim icimi yiyor .

Aklıma yatmayan seyler var bahsedılen kızın elle tutulur tarafı yok nişanlınız ıcınde seffaf dıyemıyorum
Bu arada bırınden gercekten kurtulmak ısteyen kurtulur

X