Hangimiz utanmaliyiz

Aciliyetten bi durum soz konusu yoksa acilmaz o vaziyette bence yorumunuz icin teşekkürler
rica ederim ama aklına getirme gitsin bende olsam çekinirdim haklısın birde arkadaşınmış bayan çünkü
belki kızın haberide yoktur açtığından

bazı insanlar bornozu sabahlık niyetine kullanıyor. belki o amaçla bi boxer falan vardıysa üzerine geçirivermiştir.
haa benim eşim bornozla kapıyı açsa kızarım doğrusu. atletle açsa da kızarım yani, dış kıyafet denen birşey var.
kapıyı pijama ile bile açmamalı elzem durum olmadıkça.

bornoz da utanılacak bir şey yok ki, hani sadece mayoyla falan açsa tamam da millet yazlık yerlerde bir tek şortla geziyor
Canim şu anda kış mevsimindeyiz evde mayoyla dolassin ne isterse onu giysin beni ilgilendirmez yerlesimm yerinde mayoyla gezenmi varki ben bilmiyorum deniz sahildede heralde ust basimizla girmiyoruz ben oturdugumuz dairedeki durumdan bahsediyorum yinede yorumunuz icin teşekkürler

O şekilde açmasaymış iyiymişte belki üstünde uygun bir kıyafet yoktu ve hemen bornozu ustune çekip açtı kapıyı, kapıda kalmayın diye.
Önemsenecek bir konu değil bence.

bornoz da utanılacak bir şey yok ki, hani sadece mayoyla falan açsa tamam da millet yazlık yerlerde bir tek şortla geziyor
Iyide orasi yazlik yeri.orayla ev apartman ortamini bir tutmayin.
Bornozla kapi acmayi normallestirmeyin.adam basli basina utanmaz.

O şekilde açmasaymış iyiymişte belki üstünde uygun bir kıyafet yoktu ve hemen bornozu ustune çekip açtı kapıyı, kapıda kalmayın diye.
Teşekkür ederim yorumunuz icin

Canim iste esne diyebilirdi kapi caliyor diye teşekkür ederim yorumunuza

bencede utanacak bir şey yok. adam çıplak değilmiş ki.
Evet bazi yerleşim yerinde dairedeki insanların oyle bir durumda utanmamasi gerekir ama ben utandim iste yorumunuz icin teşekkürler

Canim iste esne diyebilirdi kapi caliyor diye teşekkür ederim yorumunuza

Bu konuda katılıyorum, doğru dürbünden baktıktan sonra 1 dk. deyip eşine seslenebilirdi.
İşte kültürler farklı farklı. Bazıları rahat bazıları daha özenli olabiliyor.
Bende sizin yerinizde olsam utanırdım.

Benim eşim olacak bir bayana da kapıyı o şekilde açacak vallahi burnundan getiririm

Vaovv iymis. Yok canim esi geldi sonra bana gulumseyerek ben uygun degildim dedi
Eşi de uygun değilmiş ona bakarsak Açmasaymışlar sonuçta aynı yerdesiniz sonra sorardı size,neyse açan açmış zaten.

Eşi de uygun değilmiş ona bakarsak Açmasaymışlar sonuçta aynı yerdesiniz sonra sorardı size,neyse açan açmış zaten.
Bende onu dedim niye acti esin izin verdin madem uygun degilsin sonra aciklarsi yada bisey uydurursun dedim

Ben evde o haldeysem kapı çalsa açmam her insan evinde rahat olma hakkına sahip kapıyı oyle acmayı sorun görmüyorsa adam ikinizde utanmamallısınız

Ben evde o haldeysem kapı çalsa açmam her insan evinde rahat olma hakkına sahip kapıyı oyle acmayı sorun görmüyorsa adam ikinizde utanmamallısınız
Evet cok haklisiniz bu konudan eşime dahi bahsetmedim valla kızar bana sen neden gittin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…