rica ederim ama aklına getirme gitsin bende olsam çekinirdim haklısın birde arkadaşınmış bayan çünküAciliyetten bi durum soz konusu yoksa acilmaz o vaziyette bence yorumunuz icin teşekkürler
Canim şu anda kış mevsimindeyiz evde mayoyla dolassin ne isterse onu giysin beni ilgilendirmez yerlesimm yerinde mayoyla gezenmi varki ben bilmiyorum deniz sahildede heralde ust basimizla girmiyoruz ben oturdugumuz dairedeki durumdan bahsediyorum yinede yorumunuz icin teşekkürlerbornoz da utanılacak bir şey yok ki, hani sadece mayoyla falan açsa tamam damillet yazlık yerlerde bir tek şortla geziyor
Iyide orasi yazlik yeri.orayla ev apartman ortamini bir tutmayin.bornoz da utanılacak bir şey yok ki, hani sadece mayoyla falan açsa tamam damillet yazlık yerlerde bir tek şortla geziyor
Teşekkür ederim yorumunuz icinO şekilde açmasaymış iyiymişte belki üstünde uygun bir kıyafet yoktu ve hemen bornozu ustune çekip açtı kapıyı, kapıda kalmayın diye.
Önemsenecek bir konu değil bence.
Canim iste esne diyebilirdi kapi caliyor diye teşekkür ederim yorumunuzaO şekilde açmasaymış iyiymişte belki üstünde uygun bir kıyafet yoktu ve hemen bornozu ustune çekip açtı kapıyı, kapıda kalmayın diye.
Önemsenecek bir konu değil bence.
Demedi hemen acti kapiyiKimo demedi mi? Ya da delik mi durbun mu neyse ordan bakmis midir acaba?
Evet bazi yerleşim yerinde dairedeki insanların oyle bir durumda utanmamasi gerekir ama ben utandim istebencede utanacak bir şey yok. adam çıplak değilmiş ki.
Canim iste esne diyebilirdi kapi caliyor diye teşekkür ederim yorumunuza
Vaovv iymis. Yok canim esi geldi sonra bana gulumseyerekBenim eşim olacak bir bayana da kapıyı o şekilde açacak vallahi burnundan getiririm
Eşi de uygun değilmiş ona bakarsakVaovv iymis. Yok canim esi geldi sonra bana gulumseyerekben uygun degildim dedi
Bende onu dedim niye acti esin izin verdin madem uygun degilsin sonra aciklarsi yada bisey uydurursun dedimEşi de uygun değilmiş ona bakarsakAçmasaymışlar sonuçta aynı yerdesiniz sonra sorardı size,neyse açan açmış zaten.
Ben evde o haldeysem kapı çalsa açmam her insan evinde rahat olma hakkına sahip kapıyı oyle acmayı sorun görmüyorsa adam ikinizde utanmamallısınızSelam bayanlar yakın bi zamanda bi olay yasadim aklimdan çıkmıyor sucu kendime buluyorum.Alt komsumuz beni cagirir kahve ne bileyim cay sohbet ederek egleniriz.(şimdi başka yerde oturuyorum)
Konum şu komsum yine beni çağırmıştı gel keyif yapalim diye aksamdan ertesi gün bende oğleden sonra kapisini caldim bende musaitim oda zile bastim iki defa tam dönuyordum kapi acildi bende zemine bakiyordum birden kapiya baktim komşumun eşi bornozla kapıyı. Bide bornozu tam dizden az asagida afedersiniz kıllı bacaklariyla açmış tövbe estagfurlah yanlış mi gordum diye bakamadim yuzune.buyrun dedi eşi konusmadan donemedimde utancimdan deniz e bişey soracaktim dedim eside deniz uyuyor dedi. Tamam dedim ciktim eve ama bir kiziyorum kendime neden habersiz gittim diye. 1 saat sonraydi heralde deniz geldi tebessum ederek bugun evdeydide uyua kalmisizda diyerek bende dedimki arkadaş madem edin evde kapiyi niye o sekilde aciyo yada hic acmayin ben senin kapinda bekleyecek halim yoktu ya ben utancimdan kendimi yiyiyorum halende kendime kiziyorum.
Ben kendimi cok sucluyorum eşiyle tekrar karsilasmak istemiyorum hep o garip durum aklima geliyo siz ne yapardiniz benim yerimde olsaydiniz simdiden herkese teşekkür ederim.
Evet cok haklisiniz bu konudan eşime dahi bahsetmedim valla kızar bana sen neden gittin diyeBen evde o haldeysem kapı çalsa açmam her insan evinde rahat olma hakkına sahip kapıyı oyle acmayı sorun görmüyorsa adam ikinizde utanmamallısınız