Hangimiz utanmaliyiz

amberin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.336
4.300
Selam bayanlar yakın bi zamanda bi olay yasadim aklimdan çıkmıyor sucu kendime buluyorum.Alt komsumuz beni cagirir kahve ne bileyim cay sohbet ederek egleniriz.(şimdi başka yerde oturuyorum)

Konum şu komsum yine beni çağırmıştı gel keyif yapalim diye aksamdan ertesi gün bende oğleden sonra kapisini caldim bende musaitim oda zile bastim iki defa tam dönuyordum kapi acildi bende zemine bakiyordum birden kapiya baktim komşumun eşi bornozla açtı tövbe estagfurlah yanlış mi gordum diye bakamadim yuzune. buyrun dedi eşi konusmadan donemedimde utancimdan deniz e bişey soracaktim dedim eside deniz uyuyor dedi. Tamam dedim ciktim eve ama bir kiziyorum kendime neden habersiz gittim diye. 1 saat sonraydi heralde deniz geldi tebessum ederek bugun evdeydide uyua kalmisizda diyerek bende dedimki arkadaş madem edin evde kapiyi niye o sekilde aciyo yada hic acmayin ben senin kapinda bekleyecek halim yoktu ya ben utancimdan kendimi yiyiyorum halende kendime kiziyorum.

Ben kendimi cok sucluyorum eşiyle tekrar karsilasmak istemiyorum hep o garip durum aklima geliyo siz ne yapardiniz benim yerimde olsaydiniz simdiden herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bence hiç biriniz.
Yani sizin zaten utanmanız gereken bir durum yok. Adam da çıplak açmamış kapıyı. Ya da üstünde gömlek, altı çıplak.
Siz kapıyı iki defa çalınca açmak zorunda hissetmiş demek kendini. O anda da üstünde bornoz varmış demek.
Bacaklarına ağda yapacak hali de yok.

Unutun boşverin.

Uygun bi vaziyet degil gibi degildi heralde o yuzden cok kizdim kendime

Neden kendini sucluyosun ki. Bornozla kapiyi acan adam. Üstüne biraz daha düzgün bisey giyebilirdi. Sonucta kapiyi yirmi kere calmadin ki acil acma geregi duysun..

eşi utanmalı. o şekilde açacağına, hiç açmasaymış kapıyı.

bencede utanacak bir şey yok. adam çıplak değilmiş ki.
Bikac defa daha karşılaşınca aklima geliyo bu konuda cok kızmıştım kendimede esinede neden bayan açmadı kapiyi yada hic acmasalarmis diye

adam açmış kapıyı sen zorlamadın ya pozisyonu uygun olmasa açmazdı heralde
bornoz da denizde giyilen şorttan daha kapalı birşey
belki ondan takmadı
sen hiç takma

Neden kendini sucluyosun ki. Bornozla kapiyi acan adam. Üstüne biraz daha düzgün bisey giyebilirdi. Sonucta kapiyi yirmi kere calmadin ki acil acma geregi duysun..
Evet bende ayni seyi düşündüm 2 kere caldim donuyordum

adam açmış kapıyı sen zorlamadın ya pozisyonu uygun olmasa açmazdı heralde
bornoz da denizde giyilen şorttan daha kapalı birşey
belki ondan takmadı
sen hiç takma
Tamam haklisiniz yani esim uyuyo deyince cok uandim yada uygun degildi esi

Adam çırılçıplakmış, kapı çalınınca aniden şok içinde bornozu üzerine geçirmeyi akıl etmiş. Daha ne yapsın
Kıyafet giymeye kalksa kapıdaki gidecek.

Tamam haklisiniz yani esim uyuyo deyince cok uandim yada uygun degildi esi
adam da suç bence uygun değilse açmasaydı bence haksız olan adam yinede
nasıl bir çevre ve aile bilmiyorum ama genel tavrı bu ise birşey diyemem
baska biride sanmış olabilir .
takma canım

Yapilacak birsey yok bundan sonra gidecek olursaniz haber verin

Adam çırılçıplakmış, kapı çalınınca aniden şok içinde bornozu üzerine geçirmeyi akıl etmiş. Daha ne yapsın
Kıyafet giymeye kalksa kapıdaki gidecek.
Canim zaten donmustum arka arkaya sadece 2 kete bastim birden acinca ben utandim

bornoz da utanılacak bir şey yok ki, hani sadece mayoyla falan açsa tamam da millet yazlık yerlerde bir tek şortla geziyor

adam da suç bence uygun değilse açmasaydı bence haksız olan adam yinede
nasıl bir çevre ve aile bilmiyorum ama genel tavrı bu ise birşey diyemem
baska biride sanmış olabilir .
takma canım
Aciliyetten bi durum soz konusu yoksa acilmaz o vaziyette bence yorumunuz icin teşekkürler

seninde utanman normal ama şuç onda bornozla kapıyı açan kendisi , erkekler diye herşeyi kendilerinde mubah görüyorlar , oldu olcak karısıda bornozla açsın bakalım kapıyı açtırıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…