bende 2 ay klomen kullandım bir kerede çatlatma iğnesi vuruldum doktor 2 ayda hamile kalmassam rahim filmi çekeriz demişti ama içimde hep hiç birşeye gerek kalmadan hamile kalacağım umudu vardı doktora gitmeyi bıraktım zamana bırakmaya karar verdim bi sonraki ay yani ewliliğimin 1.yıl dönümünde hamile kaldığımı öğrendim su anda 2,5 aylık hamileyim Allah ım tüm isteyenlere nasip eder inşallah umudunuzu kaybetmeyin :Saruboceq: a.s.
allah'a çok şükür çocuk istedikten 4 ay sonra doğal yoldan hamiş kaldım ama o 4 ay boyunca hiç olmucak diye çok korkmuştum her ay test yaptırıyordum son yapışımda yine sonuç olumsuzdu artık eşim de ümidi kesmişti sonra hiç beklemediğimiz bir anda o güzel haberi aldık ve şimdi 35+2 günlük olduk allah tamamına erdirir inşallah.ne olursa olsun allah'tan ümit kesmemeli rabbim isteyen herkese hayırlısını versin.inşallah bu anketi oylamak isteyipte oylayamayan herkes en kısa zamanda oylar.:CüvCüv::ecrin_bebek::1hug:
Doğal yoldan ve uğraşmadan hamile kaldım galiba 8hafta 2 günlük. Tez zamanda hepinize Allah nasip eder inşallah hayırlısıyla
Bende doğal yoldan uğraşmadan hamile kaldım. Allah isteyen herkese tez zamanda yaşatsın bu duyguyu :CüvCüv:
malesef oy veremeyenlerdenim
bizde 1 sene doğal yoldan uğraştık.biraz adet düzensizliğim vardı strese bağlı.stresim geçince düzene girdim ve hamile kaldım.çift çizgiyi gördüğm zamanki duyguyu anlatamammüthiş bişey.Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın.şimdi 2 aylık dünyalar güzeli bir kızım var
ablamın 2 seneyi geçkin süredir olmuyor ve hiç bir problemleri yok.geçtiğimiz pazartesi aşılama yaptırdılar en sonunda.şimdi ayın 21 ini bekliyoruz heyecanla.inşallah tutmuştur.
gelelim en önemli şeye :)) hamileyken doğum anında edilen duanın kabul olduğunu duymuştum ve önce ablam için sonra tüm bebek isteyenler için dua ettim doğumda.inşallah kabul olur
sevgiler..
not: dr.nevra sitesinden çok faydalandım bilginiz olsun.
hamile olduğumu yeni öğrendim, henüz doktora gitmedin, benim çikolata kistim ve eşimde morfoloji sorunu vardı hatta sen eşimin spermiyogram sonuçlarına yorum yapmıştın ve bana çok büyük moral vermiştin. Bize çok faydalı bilgiler verdiğin için çok teşerkkür ederim. Senin için özellikle dua edicem. en yakın zamanda hamiş haberini almayı umuyorum ona göre :)
doğal yolla ama ondan önce bazı tedaviler gördüm 2.5 yıl sonra hamile kaldım ama malesef 8 haftalıkken sağlıksız gebelik olduğundan bu hafta kürtaj olucam =(
Ben çocuk isteğimizden yaklaşık 8 ay sonra hamile kalabildim.Eşim bu arada keçiboynuzu kürü kullandı.Ayrıca sperm tahlil sonucunda iltihap çıkmıştı.Onun için de antibiyotik kullanmıltı.Sonuç Allahıma şükürler olsun ki hamileyim...
benim biri kız biri erkek iki çocuğum var.ikisine de doğal yollardan hamile kaldım. şimdi üçüncü bebişi istiyoruz inşallah:)Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah