keşke bende oylama yapabilsem ama 2 senedir korunmadığım halde olmuorr....
bende oylamaya katıldım doğal yoldan ilk ayda hamile kaldım
bende biraz uğraşarak doğal yoldan 3 kere hamile kaldımama 3 ünüde dünyaya getiremedim :çok üzgünüm: allah hakkınızda hayırlısını versin :Saruboceq:
canım beni biliyosun 11. ayın sonunda mucizemle karşılaştım.çok şükür doğal yolla oldu.Rabbim burda sabırla bekleyenleri ve seni hayırlısıyla ve sağlıkla meleklerinize kavuştur inşallah..
allah benim gibi hamile olan arkadaşlara ümit ediyorum ki sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. hamile kalmak için uğraşan ardaşlarıma da enkısa zaman da bu duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah sizleri en iyi anlayanlardan biride benim sanırım ama sabrın sonu selamet dualarım sizlerle öpüyorum hepinizi
Canım evet senin bebiş baya nazlıydı ama geldi çok şükür. :Saruboceq: Tüp Bebek arifesinde sürpriz yaptı size. İmkansız diye bir şeyin olmadığını gördük tekrar. O yüzden her zaman ümidimiz var. a.s. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım. :Saruboceq: Oylama için teşekkürler.. Şeniz
ben dogal yoldan baya ugrasarak hamiş kaldım şükür ama tabıkı bekledıgım zorluklara ragmen cookk kolay oldu şükür 3 senedir bebeişim olmuyordu korunmadıgımız halde bana dedıklerı pko var kılo ver ama kıloda versem olmuyodu 5 ay gonophene ve pregly kullandım bu arada eşimin tahlılı basta ıyıydı. yapmadıgım sey kalmamıstı yemedıgım macun ...... ama olmadı sonra yer degiştirmek suretıyle baska bı sehıre tasındık ve baska bı doktora gıttım eşimin spermıyogramını ıstedı tıp fakultesınde yaptırın dıye özellıkle altını cizdi . test sonucu bi geldı felakettı bize göre ılerı hareket 0 dı ve yapısal bozukluk vardı
sayım(m/ml 22
toplam motif(a+b+c):36
progresif(a):0
viabilite 0,5
sitoplazmik artık: 22
irregülar kontur:35
akrozom molforme :7
akrozomsuz:3
TANIIIIIIIIIIIIII: ASTENOZOOSPERMİ
sonra benı bı kenara bıraktık eşim ürolojı doktoruna gıttı doktor dedı tüp bebek yaptırın derim ama önce klomen kullansın dedı 3 ay o 3 ay içersınde ben doktoruma gıtmedım bı nevi dınlenme dönemımız oldu vee günde sadece 1 klomen aldı ve kecı boynuzu pekmezı ıle polen yedı şükür klomenın bıtmesıne 10 tablet kala 3. ayımda hamiş kalmışım hiç beklemedıgım bı gebelıktı hala ınanamıyorum Allahım hepınıze böyle mucizeleri tattırsın a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ogram-cok-kotu-ciktii-yorumlayin-lutfenn.html buda eşimin sonucu üzerıne actıgım konu cok güzel karısım tarıflerı var işinize yarar inşaallah :1hug:
yaa ewet tatlım tüp bebek arifesinde geldi mucizem....
RABBİME şükürler olsun....
ewet imkansız diye bişi yok....sadece sabır sabır...
RABBİM zamanını kararlamıştır....biz sadece elimizden geleni yapıp sabırla duayla beklemek....
darısı tüm annelik hasretiyle yanıp tutuşanların başına olsun .. RABBİM bu duyguyu herkese yaşamaı nasib etsin sağlıkla ....
herşey gönlünce olsun....RABBİM güzel yüreğinin dileğini versin inşallah....:Saruboceq:
canım benim durumumu biliyorsun zaten 2 yıl 4 aylık evliyim çok şükür 2 aylık ikizlerime hamileyim mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım . bende 1,5 sene bebek için uğraştım en son çare tüp bebek denedik çok şükür sonuç aldık ilk denemede, bu yolda uğraş veren bütün arkadaşlar inş. en kısa zamanda sizlerde mutlu sona ulaşırsınız.
malesef bende oylama yapamıyorum...
8 aydır korunmuyorum doktor kontrolleri tahliller herşey yapıldı. ikimizdede bi problemde gözükmedi.
hatta doktor bunları bile çok erken yaptığımızı söyledi. ama yinede kafamdaki soru işaretleri temizlendi bide hamile kalabilsem çok güzel olucakk.
rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla tez zamanda versin. hamile arkadaşlarında sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.
merhaba.ben bir soru sormak istiyorum.tüp bebekte uzun protokol ve kısa protokol ne demek?ikisinin arasındaki fark nedir?
bize 1. aşılamamı yaptırdığımız yerdeki laborant eşime tüp bebekle bile bebek sahibi olamayacağımzı söylemiş.yalnızca mikroenjeksiyonla olur demiş.tüp bebek merkezi mi karar verecek buna eğer tüp bebek yaptırırsak.yani mikro mu normal tüp bebek mi olacağına.bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.