Hangi yoldan hamile kaldınız?Doğal mı Tedavi mi? Detaylı içerik , lütfen oylayalım.

Hangi Yolla Hamile Kaldınız?

• Ankete Katılan
    1.177
merhaba.ben bir soru sormak istiyorum.tüp bebekte uzun protokol ve kısa protokol ne demek?ikisinin arasındaki fark nedir?
bize 1. aşılamamı yaptırdığımız yerdeki laborant eşime tüp bebekle bile bebek sahibi olamayacağımzı söylemiş.yalnızca mikroenjeksiyonla olur demiş.tüp bebek merkezi mi karar verecek buna eğer tüp bebek yaptırırsak.yani mikro mu normal tüp bebek mi olacağına.bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.

canım uzun ve kısa protokolde sadece zaman farkı var ama bu senin yada eşinin problemine göre doktorlar tarafından karar veriliyor.mikroenjeksiyon konusunu da kafana takma zaten artık tüm tüp bebek tedavileri mikroenjeksiyon yöntemiyle yapılıyor daha garanti olsun diye.ben 3 yıl bekleyiş 1 yumurta tedavisi 1 aşılama ve 2 mikro sonucunda hamile kaldım ve çok şükür ki bu cuma saat 9 da sezeryanla oğluşumu doğurucam.Allah dan dilerim ki anne baba olmak isteyen tüm insanlarbu duyguyu yaşasın.:içelim::nazar:

aa ben çok şaşırdım anketine oy verdim doğal yolla biraz uğraşarak dedim ama çoğunluk uğraşmadan hamiş kalmışş şaşırdım çünkü çoğu arkadaşım uğraşarak hamiş kaldı. bende 3ay sonra hamile kaldım fakat kaybettim bebeğimi herşeyin hayırlısı..

canım uzun ve kısa protokolde sadece zaman farkı var ama bu senin yada eşinin problemine göre doktorlar tarafından karar veriliyor.mikroenjeksiyon konusunu da kafana takma zaten artık tüm tüp bebek tedavileri mikroenjeksiyon yöntemiyle yapılıyor daha garanti olsun diye.ben 3 yıl bekleyiş 1 yumurta tedavisi 1 aşılama ve 2 mikro sonucunda hamile kaldım ve çok şükür ki bu cuma saat 9 da sezeryanla oğluşumu doğurucam.Allah dan dilerim ki anne baba olmak isteyen tüm insanlarbu duyguyu yaşasın.:içelim::nazar:

peluşum çok güzel.çok mutlu oldum senin adına.allahm oğluşunu kucağına almayı nasip etsin.tüp bebek için 3 yıllık evli olma şartı var mı o eskiden miydi?

bir düşük bir dış gebelik sonrasında rahim filmi çekinerek 5 ay sonrasında gebe kaldım.şuan 26 hafta hamileyim.sonunda oldu.

evlendikten 9 ay sonra meleğimi kucağıma
aldım
acelesi vardı sanırım
çok şükür sağlıklı bi evladım var
allah isteyen herkese nasip etsin

henüs anketini oylayamıyorum canım senağlama
insallah bende bir gün hamile olduğumu yazarım

ben 3 yıl bekleyiş 1 yumurta tedavisi 1 aşılama ve 2 mikro sonucunda hamile kaldım ve çok şükür ki bu cuma saat 9 da sezeryanla oğluşumu doğurucam.Allah dan dilerim ki anne baba olmak isteyen tüm insanlarbu duyguyu yaşasın.:içelim::nazar:

Canım sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah. Uzun bir ömür , güzel bir gelecek diliyorum yavrun için. :Saruboceq: a.s.

aa ben çok şaşırdım anketine oy verdim doğal yolla biraz uğraşarak dedim ama çoğunluk uğraşmadan hamiş kalmışş şaşırdım çünkü çoğu arkadaşım uğraşarak hamiş kaldı. bende 3ay sonra hamile kaldım fakat kaybettim bebeğimi herşeyin hayırlısı..

Canım inşallah en kısa zamanda hamişş kalır , bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. :Saruboceq: a.s.

bir düşük bir dış gebelik sonrasında rahim filmi çekinerek 5 ay sonrasında gebe kaldım.şuan 26 hafta hamileyim.sonunda oldu.

Senin adına çok sevindim canım. Karanlık üzüntülü günlerin ardından güneşin doğmuş , bebişin gelmiş. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım. a.s.

evlendikten 9 ay sonra meleğimi kucağıma
aldım
acelesi vardı sanırım
çok şükür sağlıklı bi evladım var
allah isteyen herkese nasip etsin

Amin canım inşallah. :Saruboceq: Ne güzel annesini hiç üzmemiş bebiş. Sürpriz yapmış hemen gelerek. hihoyyyt Allah bağışlasın canım. :nazar:

korunmayı bıraktıktan sonra ilk 6 ay hiç bişe yapmadan bekledim olmadı.
sonra ilaçsız yumurta takibi yaptırdım yumurtam gelişince çatlatma iğnesi oldum yine olmadı.
ilişki sonrası amuda kalktım,her sabah ateşimi ölçtüm,her türlü tahlili yaptırdım ,eşimin sperm testini yaptırdım yine olmadı.
en sonunda 13 ay geçince rahim filmi çektirdim onda da tüplerim açık çıktı ama nasıl oldu bilmiyorum o ay hamile kaldım.hiçbir ilaç kullanmadan.çok dua ettim yalvardım ve tevekkül ettim rabbim bana bu duyguyu nasip etti şimdi hergün diğer arkadaşlarım içinde dua ediyorum adını bildiğim bilmediğim herkes için..sizde bana bebeğimi sağlıkla kucagıma almam için ne olur dua edin.unutmayın bu bir sınav sakın ümidinizi yitirmeyin ve tüm kalbinizle dua edin sizin mucizenizde en hayırlı zamanda gelecek inanın hepinizi öpüyorum

korunmayı bıraktıktan sonra ilk 6 ay hiç bişe yapmadan bekledim olmadı.
sonra ilaçsız yumurta takibi yaptırdım yumurtam gelişince çatlatma iğnesi oldum yine olmadı.
ilişki sonrası amuda kalktım,her sabah ateşimi ölçtüm,her türlü tahlili yaptırdım ,eşimin sperm testini yaptırdım yine olmadı.
en sonunda 13 ay geçince rahim filmi çektirdim onda da tüplerim açık çıktı ama nasıl oldu bilmiyorum o ay hamile kaldım.hiçbir ilaç kullanmadan.çok dua ettim yalvardım ve tevekkül ettim rabbim bana bu duyguyu nasip etti şimdi hergün diğer arkadaşlarım içinde dua ediyorum adını bildiğim bilmediğim herkes için..sizde bana bebeğimi sağlıkla kucagıma almam için ne olur dua edin.unutmayın bu bir sınav sakın ümidinizi yitirmeyin ve tüm kalbinizle dua edin sizin mucizenizde en hayırlı zamanda gelecek inanın hepinizi öpüyorum

Canım seni de tebrik ederim. Uzun bir bekleyişten sonra bebeğin gelmiş. 13 ay aslında kıza belki ama bu yolda uzun geliyor insana. Herşeyin hayırlısını dilemeliyiz elbet. Bizler de sabırla bekleyeceğiz. İnşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. :1hug: a.s.

aşılama yaptırarak yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldımm ,,ama malesef bebeğimi kaybettim senağlamatıp herşeye çare olmuyor kısa ömür uzamıyor:1no2:

aşılama yaptırarak yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldımm ,,ama malesef bebeğimi kaybettim senağlamatıp herşeye çare olmuyor kısa ömür uzamıyor:1no2:

Canım üzüldüm senin adına.. :çok üzgünüm: :teselli: Dediğin gibi tıp herşeye çare değil maalesef. Hayırlısını versin Allahım. İnşallah 2009'da güzellikler seninle olur. a.s.

bende 2 ay klomen kullandım bir kerede çatlatma iğnesi vuruldum doktor 2 ayda hamile kalmassam rahim filmi çekeriz demişti ama içimde hep hiç birşeye gerek kalmadan hamile kalacağım umudu vardı doktora gitmeyi bıraktım zamana bırakmaya karar verdim bi sonraki ay yani ewliliğimin 1.yıl dönümünde hamile kaldığımı öğrendim su anda 2,5 aylık hamileyim Allah ım tüm isteyenlere nasip eder inşallah umudunuzu kaybetmeyin :Saruboceq: a.s.

X