- 28 Ocak 2009
- 150
- 0
kızıma doğal yollarla hamile kaldım. Gerçi 7 ay kadar uğraştım ama. Şimdi ikinci bebeğe hamile kalabilmek için debeleniyorum. 2 yıldır uğraşıyoruz olmuyor
yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. öncesin de 6-7 yıl doğum kontrol hapı kullandım. pko luyum.prolaktin hormonum hep yüksek. 11 yaşında da kızım var. ona doğal yolla hamile kalmıştım. şimdi de daha 4 haftalık hamileyim. hayırlısı bakalım yarın ilk muayenemiz...
Vala ben tamm 13 ay sonra hamile kaldımmmm artık iyicene ümitsizliğee kapılmışkenn.
Doğalyoldan hamile kaldımmmm.
şimdi uğraşıom ama ilk bebeğim doğal yollardan ben daha anlamadan gelmişti ama malesef kötü sonuçlandı
Benimkisi biraz enteresan ben kendi isteğimle erteledim,çalışıyorum iş güç seneye seneye derken 7 yıl sonra ilk denemede yavru kuşuma hemen hamile kaldım.Kızlar ne düşünürsek öyle oluyor.daha önceleri ilk denemede hamile kalırsam amma gülerim kendime (sevinçten tabi ki) diyordum.Allahın şanslı kullarından hissediyorum kendimi.eşimle hep dua ediyoruz durumumuza şükürler olsun diye.Rabbim isteyen herkese uğraştırmadan nasibetsin.
ben tam 8 sene sonra doğal yollardan hamile kaldım.iki sefer aşılama yaptırdım olmadı artıl uğraşmayacağım dediğim anda hamile kaldım fakat 4,5 haftalıkken bebeğimi kaybettim.ama hala umudum var birgün mutlaka anne olucam.
ben 2düşükten sonra yine dogal yolla şuan tam2aylık hamileyim 3.ayımın ilk günü bugün ve yüksek riskli düşük tehlikem olmasına ragmen minigimi çok seviyorummmm
merhaba arkadaşlar bende doğal yoldan hamile kaldım ve benim hamileliğim şöyle oldu korunmayı bıraktıktan 3-4 ay sonra doktora gittim olmuyor diye ve bende akıntı yoğunluğu olduğunu söyledi bunun için ilaç verdi ama bebek bundan olmuyor demedi tabi 1 sene içinde olmazsa bebek gel dedi ve ilacı kullandıktan sonraki ay hamile kaldım belki gitmeseydim doktora hala hamile kalamayacaktım onun için muhakkak bir muayeneden geçmenizi tavsiye ederim 1 sene beklemeyin bence
Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşalah